mewes Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam! Mam nastepujacy problem ktory wszyscy znaja...stuki teoretycznie z okolic suportu [deore na kwadrat]. Teoretycznie bo mam piaste LX, ktora lubi czasem przeskoczyc zapadke. Stuki pojawiaja sie przy pedalowaniu, ale rowniez jak sie zatrzymam, zacisne przedni hamulec i mocniej nacisne na korbe...Tak wiec mam pytanie suport czy bebenek? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 na forum jest sporo postów o podobnej tematyce ja proponuje dokręcić suport Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 przejrzalem wszystko ale nie jestem pewnien czy to nie z piasty, stad moj temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 23 Maja 2006 Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 spróbuj zlokalizować źródło stukania ale mi sie wydaje że to jest suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.