westik Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ja jechałem giga asekurując dziewczynęTo Wy byliście ta parką która na metę wjechała razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Fajnie było, z czasu (4:13 na giga) cieszyłem się do momentu jak się dowiedziałem ile wykręcili Banach i Krzywy (zdaje się 3:45, absolutny rekord trasy). I znów się okazuje, że mój najlepszy czas jest tak naprawdę słaby . Ale na szerokie pudło w kategorii i 13 miejsce open wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ja tam jestem zadowolony z mojego czasu 4:54, chociaż sił zostało sporo - za bardzo się oszczędzałem bo było to moje pierwsze Giga Hehe 3:45? To trzeba być cyborgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Września 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2013 I znów się okazuje, że mój najlepszy czas jest tak naprawdę słaby Bez przesadnej skromności, 13 czas w stawce wyjadaczy to tylko pozazdrościć. Przecież na tym dystansie w Michałkach nie jadą pożeracze parkowych alejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 19 Września 2013 Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Po raz kolejny warto było jechać na ten kultowy, wielkopolski maraton. Niby trasa łatwa, ale męcząca .Moja relacjahttp://md-bike.blogspot.com/2013/09/michaki-wielen-mtb-jubileuszowa-x.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.