Skocz do zawartości

[Korba] Shimano deore Hollowtech

Robak7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej korby.Waże 75kg i lubie czasem skakać. Czy ta korba to wytrzyma? jaki suport do niej kupić? słyszałem że tylko Shimano,bo inaczej można łatwo gwint zajechać....

Ewentualnie jaką inną korbę moglibyście mi polecić w granicy 200zł? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Witam

Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej korby.Waże 75kg i lubie czasem skakać. Czy ta korba to wytrzyma? jaki suport do niej kupić? słyszałem że tylko Shimano,bo inaczej można łatwo gwint zajechać....

Ewentualnie jaką inną korbę moglibyście mi polecić w granicy 200zł? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

no to do czego ma to być? bo lubie sobie poskakać to nic nie mówi, ja czasami podskakuje pod krawężnik na 700... od kogo słyszałeś, że tylko shimano? i ile ma być blatów? wiesz w tej cenie "do troche poskakania" to mało widzę, może coś używanego? musisz lepiej określić... z tym skakaniem...

Wybacz za te nieścisłości, wiec tak korba do xc, z tym skakaniem to Bunny hopy i z krawężników, niestety nie wiem co to są blaty.... czytałem opinie o tej korbie i często pisali że łatwo rozwalić gwint ze wzgledu na suport.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...