Skocz do zawartości

[kask]Kask z lidla - dziwne wrażenie

Narodowiec1920

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś odrazu po szkole wstąpiłem do Lidla i zakupiłem kask za 44zł ktory świetnie sie prezentował w sklepie. Po regulacjii na 62cm(moj obwod to 61,5) ubrałem, kask nie spada ale jak tylko spojrze w lustro gdy mam go ubranego odrazu go zdejmuje(dodam że to moj 2 kask(pierwszy był po komunii)) ponieważ wydaje sie o wiele za duży mimo że dobrze trzyma sie na głowie także podczas jazdy. Wiec pytanie: Kask należy wymienić na mniejszy czy to tylko wrażenie?

• Mod Team
Napisano

@Narodowiec1920

Zakładane przez Ciebie tematy i wysyłane posty coraz częściej wywołują u mnie spazmatyczne wybuchy śmiechu, za co serdecznie dziękuję :D :D :D

wodecki10.jpg

Napisano

Sugeruję czepek pływacki. Świetnie dopasowany i wytrzymalszy. Rzuć kask z 10 pietra i pewnie popęka, a czepek nie.

Przecież kask musi mieć grubość, aby miał czym amortyzować.

Napisano

Dokładnie, ciężko się przyzwyczaić. Jak ktoś założy okulary pierwszy raz bo ma wadę wzroku, to też wydaje mu się, że wygląda jak debil ;)

• Mod Team
Napisano

na zdjeciach ten kask prezentuje sie o wiele lepiej na głowie.

Bo te zdjęcia są tak robione co by było lepiej niż w naturze, no i modelki (modele) też nie są pierwsze z brzegu. . Reklama dźwignią handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...