Narodowiec1920 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Dziś odrazu po szkole wstąpiłem do Lidla i zakupiłem kask za 44zł ktory świetnie sie prezentował w sklepie. Po regulacjii na 62cm(moj obwod to 61,5) ubrałem, kask nie spada ale jak tylko spojrze w lustro gdy mam go ubranego odrazu go zdejmuje(dodam że to moj 2 kask(pierwszy był po komunii)) ponieważ wydaje sie o wiele za duży mimo że dobrze trzyma sie na głowie także podczas jazdy. Wiec pytanie: Kask należy wymienić na mniejszy czy to tylko wrażenie?
DominikM Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Wrażenie, załóż motocyklowy Ne bądź baba, zakładaj i jedź na miasto .
Mod Team michuuu Napisano 9 Września 2013 Mod Team Napisano 9 Września 2013 Wrażenia estetyczne to sprawa ważna ale drugorzędna. Większość w kasku wygląda "dziwnie". Jak rozmiar pasuje to nie patrz w lustro.
Narodowiec1920 Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 swojego nie dam ale to zdjecie kasku.
Mod Team adamos Napisano 9 Września 2013 Mod Team Napisano 9 Września 2013 @Narodowiec1920Zakładane przez Ciebie tematy i wysyłane posty coraz częściej wywołują u mnie spazmatyczne wybuchy śmiechu, za co serdecznie dziękuję :D
Kiciok Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Zawsze możesz zrobić sobie kask z gazety. Będzie mniejszy, no i zawsze można go dopasować kolorystycznie do reszty ubrań... Ile masz lat?
Kekacz Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Sugeruję czepek pływacki. Świetnie dopasowany i wytrzymalszy. Rzuć kask z 10 pietra i pewnie popęka, a czepek nie. Przecież kask musi mieć grubość, aby miał czym amortyzować.
Narodowiec1920 Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 To akurat wiem ale np. na zdjeciach ten kask prezentuje sie o wiele lepiej na głowie.
Kekacz Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Z kaskiem na głowie to jak z oglądaniem siebie na zdjęciach z imprez. Ciężko aby się podobało.
Fisiek Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Dokładnie, ciężko się przyzwyczaić. Jak ktoś założy okulary pierwszy raz bo ma wadę wzroku, to też wydaje mu się, że wygląda jak debil
DominikM Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 To akurat wiem ale np. na zdjeciach ten kask prezentuje sie o wiele lepiej na głowie. No model może być choć to kwestia gustu , ale wole damski
Mod Team michuuu Napisano 9 Września 2013 Mod Team Napisano 9 Września 2013 na zdjeciach ten kask prezentuje sie o wiele lepiej na głowie. Bo te zdjęcia są tak robione co by było lepiej niż w naturze, no i modelki (modele) też nie są pierwsze z brzegu. . Reklama dźwignią handlu.
Yoschi Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Czyli dochodzimy to wniosku że to nie z kaskiem jest problem a z twoją głową
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.