cyroniok Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) dolny lewy lag Uploaded with ImageShack.us jak lub czym odkręcić te srubę ? Edytowane 9 Września 2013 przez cyroniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) Klucz nasadowy 10mm - tylko będzie trzeba poszukać trochę by znaleźć o odpowiedniej długości. Musiałaby, to być taka rurka zakończona na gniazdo 10mm. http://domtechniczny24.pl/klucz-nasadowy-dlugi-szesciokatny-10mm-p-6049.html Edytowane 9 Września 2013 przez Centek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Prędzej wygiętą oczkową dziesiątką, lub widełkową. następnie jak odkręcisz ta "nakrętkę" trzeba puknąć dość mocno w wentyl czymś gumowym lub drewnianym bo siedzi dość ciasno w gnieździe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 dzieki za info zrobiłem tak jak w opisach odkreciłem 3-4 razy prałem gumowym młotkiem bardzo mocno nie pusciło zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ja robię w ten sposób że po odkręceniu nakrętkę zostawiam na końcu gwintu żeby przez nią uderzyć i przez drewienko zwykłym młotkiem, zawsze puszcza nie koniecznie za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A czego w końcu użyłeś do odkręcenia tej "schowanej" w ladze nakrętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ale spuściłeś przed odkręcaniem powietrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) A czego w końcu użyłeś do odkręcenia tej "schowanej" w ladze nakrętki? użyłem klucza rurkowego spusciłem powietrze zostawiłem olej w górnej ladze odkręciłem troche imbusem 5 i waliłem mocno w klucz inbusowy młotkiem klucz rozwaliło a nie pusciło Uploaded with ImageShack.us boje sie ze uwale gwint w wentyl tez waliłem zero jak kamień reba ma 1,5 roku Edytowane 10 Września 2013 przez cyroniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Mi ładnie zeszło ale uderzałem dość ciężkim młotkiem... Raz a porządnie Edytowane 10 Września 2013 przez Druid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Może to głupie pytanie, ale odkręciłeś śruby w obu lagach i waliłeś młoteczkiem raz z jednej raz z drugiej strony? Myślałem, że nie będzie w tych "nowych" amorach istotnych zmian konstrukcyjnych z wyjątkiem "schowania" zaworu i pokrętła regulacji:( Szukam na you tube jakiegoś filmu z rozbebeszania jakiejś reby lub sida z nowymi goleniami. Na razie znalazłem tylko to co wyżej:( Edytowane 10 Września 2013 przez ramir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Proszę 2:28 Edytowane 10 Września 2013 przez Druid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Proszę 2:28 tak odkręciłem obie, na filmie on to zaledwie dotkną pszło mu jak masło ja napiepszałem raz w jeden raz w drugi jak bym gwożdzie wbijał :/ kupię sobie innego na przyszły rok moze jakiegoś foxa z rebą niech ktoś inny się męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi