qrczakzul Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Zasłyszałem, że tuskowcy planują wprowadzić rejestrację rowerów oraz obowiązkowe przeglądy techniczne. Czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Z OC też bzdura, jakby ktoś pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Jakby ktoś pytał, to ja zgłosiłem wątek do moderacji... Kolejne miejsce do nabijania postów... Już jeden jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dokładnie tak i z tegoż to powodu zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.