Kakadu90 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam wszystkich,co poniektórzy już mnie kojarzą z forum i blogiem. Ale do rzeczy. Obecnie jeżdżę na rowerze takim zwykłym z reala za 200zł,tylko ze napęd był wymieniony na SHIMANO i koła Kenda. Ale to nie wystarcza, gdyż już powoli wszystko się rozlatuje i teraz moja prośba do was prosił bym o polecenie jakiegoś ciekawego rowerku do 750zł. Wiem ze teraz są wyprzedaże tak wiec coś bym chętnie upolował. Będzie nim jeżdżone tak 70 % las 30 % asfalt. Jeżeli w czymś pomógł by link do profilu na endomondo to mogę podać. Mój wzrost to 186 cm i waga 63 kg. Tak tak 63 kg jestem szczupły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam wszystkich,co poniektórzy już mnie kojarzą z forum i blogiem. Ale do rzeczy. Obecnie jeżdżę na rowerze takim zwykłym z reala za 200zł,tylko ze napęd był wymieniony na SHIMANO i koła Kenda. Ale to nie wystarcza, gdyż już powoli wszystko się rozlatuje i teraz moja prośba do was prosił bym o polecenie jakiegoś ciekawego rowerku do 750zł. Wiem ze teraz są wyprzedaże tak wiec coś bym chętnie upolował. Będzie nim jeżdżone tak 70 % las 30 % asfalt. Jeżeli w czymś pomógł by link do profilu na endomondo to mogę podać. Mój wzrost to 186 cm i waga 63 kg. Tak tak 63 kg jestem szczupły. rower ma być nowy czy używany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wolał bym nowy,gdyż w używany po przejechaniu kilku km zaraz będzie trzeba coś dołożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam Rozejrzyj sie za Krossem Hexagonem V2 Mozna go nieraz wyrwac tanio zwlaszcza na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Niestety na allegro nie ma nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeus Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Najtańsze nowe co się opłaca to: http://rowerykands.pl/glowna/16-kands-energy-1100-shimano.html Jest też model w szukanej przez ciebie cenie: http://rowerykands.pl/rowery/22-kands-energy-700-shimano.html Ale różnica w jakości między oboma jest znaczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Niestety nie moge dać 800zł w ogóle 750 to jest max maksów najlepiej jak by było coś z przediału 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 To moze uzywke za 500 czy 700zl ciezko bedzie kupic co nowego i dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ale używkę nie chętnie gdyż wydam 500zł przejadę troszkę i znowu będzie trzeba dorzucić to stówkę to dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Nie wiem skąd u Ciebie takie przeświadczenie o rowerach używanych. Każdy rower używany będzie lepszy od nowego roweru w cenie 500 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Nie wiem skąd u Ciebie takie przeświadczenie o rowerach używanych. Każdy rower używany będzie lepszy od nowego roweru w cenie 500 złotych. Zgadzam sie z tym Ja za trekinga ktorym jezdzi moja dziewczyna dalem 450zlotych rower jezdzi do dzis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tyle że ja nie bede jeździł mało a sporo bo około 1200 km miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tyle że ja nie bede jeździł mało a sporo bo około 1200 km miesięcznie. To nawet jak kupisz nowy rower za te powiedzmy 500zl to po krotkim czasie bedziesz musial cos wymienic . A ja jak kupilem swojego trekinga to wazylem 134kg i rower hulal podemna jak trza przez 3lata a malo tez nie jezdzilem . Uwiez mi dobra uzywka bedzie na pewno lepsza od jakiegos marketowca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jeżeli rama dobra, to po prostu za te 700 zł wymienić w nim ile się da, zamiast kupować nowy. Mój rower na złotówki kosztował 280zł, Włożyłem w niego kilka tys. zł, ale nie kupiłem tego wszystkieo na raz. Jak natrafiała się okazja to po prostu kupowałem część. Niektóre części ponad pół roku leżał w pudełkach, bo czekałem, aż się zajadą oryginalne elementy. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 21 Września 2013 Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jeżeli rama dobra, to po prostu za te 700 zł wymienić w nim ile się da, zamiast kupować nowy. Mój rower na złotówki kosztował 280zł, Włożyłem w niego kilka tys. zł, ale nie kupiłem tego wszystkieo na raz. Jak natrafiała się okazja to po prostu kupowałem część. Niektóre części ponad pół roku leżał w pudełkach, bo czekałem, aż się zajadą oryginalne elementy. Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 4 Tez to jest dobry pomysl nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2013 A to jaka używkę byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Jesli moge cos napisac . Muj znajomy kupil nie tak dawno nowy rower horizon skaven . Rower jest na alegro za 730zl z przesylka .Ma 24biegi jest na kasecie i ma osprzet srama . Wpisz horizon w wyszukiwarke to powinno wyjsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Masz rower w podanej cenie.Osprzęt niezły w tej cenie. http://rower-sport.pl/pl/p/KROSS-HORIZON-COSMO-5-rama-19/1465 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ten wpadł mi w oko: http://allegro.pl/rower-horizon-skaven-20-2012-sram-x-5-gwar-kross-i3572073813.html co wy na to? i ten: http://allegro.pl/gazelle-extreme-mtb-series-sram-x7-deore-i3569773825.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 i ten: http://allegro.pl/ga...3569773825.html Daruj sobie używany,skoro nie znasz się na rowerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Za ta kase to lepiej tego z pierwszego linka . Kumpel na takim jezdzi i jest zadowolony ty tez bedziesz . Osprzet ma dobry jak za taka kase i nowy to tez jest duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Skoro mówisz, że 1200km na miesiąc, to wszelkie propozycje za 750zł po prostu się rozpadną ... oczywiście gdy chodzi o nówki Albo bym wymieniał po kolei komponenty na klasę przynajmniej alivio, Albo dozbierał jeszcze trochę miedziaków na coś tego pokroju: http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-romet-jolene-3.0-2011.html#fragment-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Daruj sobie używany,skoro nie znasz się na rowerach. No się nie znam to się pytam. Kumpel na takim jezdzi i jest zadowolony ty tez bedziesz No ale wiesz kumpel może jeździć "lekko" a ja mam mocna nogę Skoro mówisz, że 1200km na miesiąc, to wszelkie propozycje za 750zł po prostu się rozpadną ... oczywiście gdy chodzi o nówki Albo bym wymieniał po kolei komponenty na klasę przynajmniej alivio, Albo dozbierał jeszcze trochę miedziaków na coś tego pokroju: http://www.rowerzyst...html#fragment-2 No tak 1200 to jest taka średnia. Obecnie tak jak mówiłem mam rower z TESCO za 200zł w którym wymieniłem w zeszłym roku większość komponentów( koła,cały napęd,hamulce,przerzutki) na shimano no i przejechałem w te wakacje ~5000 km no i już wszystko oprócz kół (bo wymienne drugi raz) nadaje się na złom. Co do tego uzbieraj no nie na da rady bo za rok będę kupował samochód także wtedy na auto będę odkładał a w tym roku na rower odłożyłem 750 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kumpel lekko nie jezdzi uwiez mi "cisnie az mu łancuch trzeszczy" Spory chłop z niego jest . Rower ma sie dobrze a jezdzi dosc duzo czesto ostatnio we dwoch razem jezdzimy jak czas jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ok dzięki za poradę,to na razie jest ten model na 1 miejscu,ale może coś jeszcze polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.