Hectoro Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Krótka piłka jaka jest NAJMOCNIEJSZA przednia lampa do 100 zł,
lyndowss Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Przekrocz budżet o 10 zł i masz bardzo dobre oświetlenie na przód. MacTronic z serii BikePro Scream BPM170L 243 lm. http://www.mactronic.pl/pl/products/bikepro/8658/lampa_rowerowa_przednia_scream_243_lm_focus/51.html Masz temat tasiemiec w tym dziale i wszystko o nim napisane jak i o innych.
mircia Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Posiadam ten model i polecam Za ta kwote super sprzet
kubsztyk Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Witam! Jako że w moim mieście latarnie często lubią zgasnąć na różnych odcinkach trasy, którą pokonuję, tak więc postanowiłem kupić coś na przód oświetlającego coś więcej niż tylko przednią oponę. Przeczytałem w innym temacie, że dosyć dobrym rozwiązaniem jest latarka UltraFire. Jednak na allegro jest dosyć duża rozbieżność cenowa: 50-100zł. Chciałbym nabyć oświetlenie na przód wydając przy tym max 100zł, ale niższa kwota jest również mile widziana. Zatem którą z tych: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=ultrafire propozycji wybrać? Jak już wspomniałem poruszam się po mieście, które nieraz bywa dosyć mroczne i w związku z tym chcę coś dobrze świecącego, lecz szanując innych uczestników ruchu drogowego - nie chcę ich oślepiać. Czy odpowiednie skierowanie latarki wystarczy? Czy może trzeba dokupić kolimator, dołożyć folię wg poradnika w innym wątku lub częściowo zasłonić soczewkę? Z góry dzięki za porady!
adhed Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Ultrafire polecam, jechałem z nią na night-riding i w pełni wystarczała w całkowicie ciemnym lesie, dodatkowa czołówka nie była kompletnie potrzebna aczkolwiek warto kupić ją na chińskich stronach i zapłacić 2x mniej (ale i poczekać jakieś 2 tygodnie)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.