Skocz do zawartości

Amortyzator enduro/fr

Alex81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

W tym sezonie kupiłem rower Unibike Expert.Pojeździłem sporo,rower sprawuje się doskonale i jak dla mnie nie ma większych minusów.Problem w tym,że pojeździłem trochę więcej w terenie,z chłopakami którzy,mają różne Norco,Bullity itd do fr/dh. Ekstremalnie mi się to spodobało a jak wiadomo,mój rower zaczął trochę przy tym wymiękać.Marzy mi się więc złożenie takiej maszyny.Jako że DH zupełnie odpada,mocno zainteresowałem się rowerami zwłaszcza enduro/fr.Aktualnie mój Rock Shox ma 100mm skoku,myślę że coś w granicach 140mm będzie wystarczające.Potrzebuję jednak amortyzatora,jak najbardziej bezobsługowego,mieszkam w małej mieścinie i serwis tutaj jakiegoś dobrego amora nie wchodzi w grę.Kolejna sprawa to budżet - tylko max 1500-2000 zł.I ostatnia rzecz,amor musi być nowy,żadne używki nie wchodzą w grę.Byłbym bardzo wdzięczny za polecenie mi czegoś,bezawaryjnego i jeśli to w ogóle możliwe w tym przedziale cenowym.Z góry bardzo dziękuję.

Maciek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...