Skocz do zawartości

[oświetlenie tył] mocne tylne światło

on1986

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zatem to może i wina samych baterii - bo padły właśnie w po północy pod domem przy bardzo niskiej temperaturze, chyba bliskiej zeru bo miałem wrażenie że mi oczy i mózg zamarzły :D

Napisano

Powiem którko, Walle... :) Lamka została też pochwalona przez jednego z motocyklistów, powiedział że dobrze by było gdy wszyscy rowerzyści mieli taki dobre i wyraźne światło... :)

Napisano

Witam dziś jechałem za rowerzysta (profesjonalnie ubrany sprzęt cały pewnie tez ) i zauważyłem ze ma cholernie mocne światło tylne na tyle mocne ze żeby was nie kłamać odjechał prawie km ode mnie a ja miałem wrażenie, ze to auto jedzie ... i moje pytanie brzmi tak czy wiecie jakie jest najmocniejsze TYLNE światło do roweru dostępne na allegro ? lub czy domyślacie się co on mógł mieć założone (chociaż z tym pytaniem się pewnie wygłupiłem) Ale może pozostańmy przy tym pierwszym jakie jest najmocniejsze światło tylne dostępne na allegro

Nie napisałeś czy potrzebujesz lampki na dynamo czy na baterię.Ja jeżdżę z lampką firmy Basta na dynamo z  funkcją podtrzymania na postoju .Świeci naprawdę jasno .

Napisano

Ironia/sarkazm, nie wyczułeś tego w moim poście :)

Sedno jest takie, iż nie kumam faktu, że lampka jest zaista, bo motocyklista tak stwierdził :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...