Adik77 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Witam. Korzystając z promocji cenowych po sezonie chciałbym zakupić jeden z rowerów marki Cube. W grę wchodzi Analog lub Attention. Obecnie mam 15letniego Giant Granite,który dzielnie służył przez wszystkie lata nie zaliczając ani jednej awarii. Rocznie robię ok.300km,więc niewiele... Wizualnie podobają mi się ramy Kellys (parę dni temu zakupiłem żonie model Sue),więc pytam o opinie na temat tychże marek i modeli (w temacie Kellys wziąłbym Magic 2012). Rower służy mi do jazdy po mieście i weekendowych wypadów do lasu. W lato już trochę bardziej jest eksploatowany w trudniejszym terenie. Pzdr i liczę na pomoc.
Silver400 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Źle zatytułowany temat, popraw bo go zamkną. Według mnie, wszystko zależy o jakich obniżkach mówimy. Patrząc po cenach katalogowych, to według mnie 3000zł za sprężynowy amortyzator i osprzęt klasy ~deore, wychodzi mocno drogo. Ja bym miał wybierać tylko z tych trzech wybrałbym Kellysa, a jako, że z nich nie wybierałem to mam Meridę. Wyższe modele Cool Tool, marki Kellys wydają mi się ciekawe i do okazjonalnej eksploatacji ja wolałbym coś takiego.
Adik77 Napisano 8 Września 2013 Autor Napisano 8 Września 2013 Kellys Magic 2012 - 2800pln,Cube Analog 2013 - 2470pln,Cube Attention 2013 - 2570pln. Wizualnie najbardziej podoba mi się Analog,osprzętowo Attention. W Kellys odrzuca mnie widelec powietrzny Suntour. Jak zmienić nazwę tematu? Edycja tematu nie daje możliwości zmiany nazwy :-( Źle zatytułowany temat, popraw bo go zamkną. Według mnie, wszystko zależy o jakich obniżkach mówimy. Patrząc po cenach katalogowych, to według mnie 3000zł za sprężynowy amortyzator i osprzęt klasy ~deore, wychodzi mocno drogo. Ja bym miał wybierać tylko z tych trzech wybrałbym Kellysa, a jako, że z nich nie wybierałem to mam Meridę. Wyższe modele Cool Tool, marki Kellys wydają mi się ciekawe i do okazjonalnej eksploatacji ja wolałbym coś takiego.
Silver400 Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Niestety nie wiem, poproś moderatora jakiegoś. Przy tym układzie cen najlepiej wypada Cube Attention, choćby ze względu na nowoczesny napęd 3x10. W tym Kellysie Magic którego podałes nie ma powietrznego amortyzatora.
Piksel Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.