kacprakolarz Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Witam odkurzyłem zdobyty kilka lat temu rower. Złożyłem go aby tylko jeździł. Zima się zbliża i zamierzam go odnowić. Zaczynając od wymiany większości części, renowacje pozostałych, do malowania itd. Może oryginalny nie jestem w pomyśle, ale chce stworzyć projekt retro. Pomysł juz mam w głowie. Pytania moje brzmią - coż za rower posiadam? Może ktoś wie coś na tem temat? - Czy warto patrząc na obecny stan, inwestować w jego reanimacje? - Może jakiś pomysł forumowiczów do nowego wyglądu?(napisałem, że pomysł mam, ale każdą myśl można przeanalizować). - Jakie polecacie części do tego projektu(obawiam się, że może to być zbyt ogólne pytanie, ale każdy może polecić coś innego)
Stepchen Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Przecież ten rower jest w idealnym stanie... nic nie ruszaj.
kacprakolarz Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Ok, a ma ktoś z was lub rozpoznaje ta kolarzowke
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Września 2013 Mod Team Napisano 12 Września 2013 Kłaniam, No przecie stoi napisane MBK... Poza tym bezmufowa stalka. Jedyna rzecz jak dla mnie do wymiany to szczeki hamulców. Współczecne dual pivot'y bedą skuteczniejsze i bezpieczniejsze. Szacunek... I.
kacprakolarz Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Naklejka, naklejką-ja się ma tym ni znam więc pytam, może była jakaś kiwka. Ok zamykam temat.pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.