Super rower za taką cene wydaje mi się ,że to najlepszy wybór jaki mogłem dokonać. Jazda w terenie bajka zarówno podjazdy jak i zjazdy sprawiają ogromną przyjemność. Jazda na szosie równie lecz przez szerokie opony trochę męcząca (2,25 i z dużym bieżnikiem
Długo szukałem roweru w przystępnej cenie i na dobrym osprzęcie i się nie zawiodłem.
Hamulce tarczowe mimo ,że niższy model shimano hamują jak żyleta.
Amortyzator również wg mnie b.dobry, wybiera to co powinien.
Przerzutki bez zastrzeżeń , chodzą płynie .
Rower naprawdę miło mnie zaskoczył jeździłem na Gianta'ch i unibik'u dużo droższych modelach od ramblera i szczerze nie zauważyłem dużej różnicy więc po co przepłacać.
Jeżeli ktoś również szuka w miarę taniego i uniwersalnego roweru to polecam Ramblera 6.
Pytanie
maciej93z
Nazwa: Romet Rambler 6.0 (2013)
Data dodania: 07 wrzesień 2013 - 10:52
Super rower za taką cene wydaje mi się ,że to najlepszy wybór jaki mogłem dokonać. Jazda w terenie bajka zarówno podjazdy jak i zjazdy sprawiają ogromną przyjemność. Jazda na szosie równie lecz przez szerokie opony trochę męcząca (2,25 i z dużym bieżnikiem
Długo szukałem roweru w przystępnej cenie i na dobrym osprzęcie i się nie zawiodłem.
Hamulce tarczowe mimo ,że niższy model shimano hamują jak żyleta.
Amortyzator również wg mnie b.dobry, wybiera to co powinien.
Przerzutki bez zastrzeżeń , chodzą płynie .
Rower naprawdę miło mnie zaskoczył jeździłem na Gianta'ch i unibik'u dużo droższych modelach od ramblera i szczerze nie zauważyłem dużej różnicy więc po co przepłacać.
Jeżeli ktoś również szuka w miarę taniego i uniwersalnego roweru to polecam Ramblera 6.
Zobacz rower
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.