AdamJedzie Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 I coraz szybciej się ściemnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 No ja dziś zrobiłem traskę IC i dwa kółka w parku na koniec, ale ledwo do parku wjechałem i zobaczyłem tyle ludzi, włączyło mi się tempo turysty (nie to żebym wcześniej jechał szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 A mi się zachciało Gór to i wyszło 1826m przewyższenia na odcinku 196.22km z marną jak dla was średnia 23.18 Jak najdalej od parku w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Eee średnia lipna to chyba spacer był... nie ma sie czym pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 może i lipna, ale za to widoki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Widoki to były jak karetka dzisiaj próbowała sie dostać pod kapelusza w parku, tyle słupków tam nastawiali dookoła, ze mijaliśmy ja na podjeździe wzdłuż zoo w ostateczności, a akcja trwała dobre pół godziny. Natomiast "pacjent" chyba "zszedł" bo ile mógł czekać... To były jaja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Zamiast jeździć pomógłbyś tej osobie, a tak wykazałeś Stu bierną postawę! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 No jak? Przecież średnia by mi zmalała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 No ja na 196 km na płaskim nie miał bym tak dobrej średniej. Świetna forma Filip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Oj dzisiaj to był ładny ogień w parku! 10 kółek ze średnia 32,3km/h potem zluzowalem i po małej przerwie na klachy na ławeczce z Adamem, dobiłem juz po ciemku do setki ze średnia 31,5km/h taka mała rzeznia w sumie była Oczywiście nie mogło zabraknąć Rafała zOSOZu...kurde chłopie masz pierdo....cię na twardym przełożeniu NIESAMOWITE! Tego mi wlasnie brakuje...trza by to jakoś poćwiczyć, ale bez spd to troche cieżko :/ Aaa i gratulacje dla wydziaranego pana na szosie, który dzielnie walczył do samego końca Pod bazantem sie gubił na dobre 50-100metrow ale potem jakoś dobijał do koła i tak w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Ja tylko dałem radę podjechać do początku bażanta, a i tak poniżej 4min podjazd zaliczyłem... Masakryczne tempo macie, w tym sezonie nie mam już szans na takie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 @Endriu w przyszłym sezonie tez będziesz miał cieżko na takie jazdy bo tempo wczorajszego jednego podjazdu było na 3:05s a kółka na 10:30s Dzisiaj tlen po 16ej bo nogi zleksza bolą, ale jak ktoś bedzie miał ochotę sie pościgac to w sumie czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No dziś też było przyjemnie na parku. W sumie pięć osób z forum w jednej grupie. Do pierwszego podjazdu... Dziś 86 w tempie 26. Myślę, że na rower dopiero w piątek. Trzeba zregenerować nogę. Cztery dni i wpadło 380km, jak na robienie nogi po dłuższej przerwie to myślę może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 No trzeba przyznać, ze w parku ostatnio jest elegancko pieszych mało, a rowerzystów coraz więcej Ja dobiłem avg.do 31km/h przy 85kaemach. Na koniec musiałem zjechać na colę bo 2 bidony wysuszylem Kudosy dla wszystkich jeżdżących dzisiaj, było ostro! MaxV 61km/h z małego blatu, to musiało wyglądać komicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Ktoś wie jakie warunki w parku...głownie na podjazdach, da sie tam dzisiaj cos pokręcic czy za mokro jest? Bo mnie noga swędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 1 Października 2014 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 @Stu Za mokro nie było, ale tempo coś słabe, albo pętla w drugą stronę taka szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dzisiaj znowu odpadłem po jednym kółku, ale dobrze się kręciło ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Powiedzcie jak wygląda ta trasa? Chciałbym się przejechać, wszyscy tutaj tacy pozaznajamiani a ja nie Można zaznaczyć na mapie / dodać filmik z przejazdu? Co na tej trasie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (filmik z yt, nie mój ) i na stravie: http://www.strava.com/activities/202746371/segments/4774029664 (moje jeżdżenie z dzisiaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Panowie gdzie dobrze wyreguluje przerzutki w szosie?? - chodzi o tylną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dzięki bardzo. A tam zawsze tyle ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Eee tam, to z filmiku to luz...normalnie to ze dwa trzy razy tyle jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A to cały czas asfaltem czy kawałki jakieś z Hołda Race? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Całość asfalt/kostka, z Hołda Race to chyba tylko okolice startu/mety mija się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ogólnie nie polecam, trasa nudna i mdła jak paprykarz Scecinski tylko wypadek można spowodować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.