Hookie Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zmotywujcie mnie bym kupił trytytki i sobie licznik przyczepił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 To przejdź się do sklepu rowerowego i poproś o jedną, czy dwie... nie powinni problemów robić (polecam uni sport i freesport w katowicach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Zmotywujcie mnie bym kupił trytytki i sobie licznik przyczepił xD chcesz to mów dam ci za frikola te trytyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Pamiętam jak mi linkę od przerzutki mocowałeś, Biker. Trytytki to podstawa. Andrzej, niezłe tępo. Pewnie mnie objedziesz na podjeździe pod Zoo. No chwyt sprinterski trza się nauczyć, bo na początku można leżec. Jak coś fajnie by było ugadać się w weekend na parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Zawsze wożę, bo błotnik tymczasowy z plastikowej butelki jakoś trza przymontować pod siodełko. Często nieoceniony na wojażach jest więc i 4 trytyki wożę ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 @Adam Teraz po takiej przerwie to by Cię nawet @biker na jednym kole objechal A @andrew to dobry zając tera bedzie w parku, bo na tym Treku to naprawdę niezle se radzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ja w weekend regeneracyjna jazda, bo padnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 No dziś na WPKiW 4 kółka a później z Mateuszem trasa IC K-ce, łącznie 114 dziś padło. Jak po długiej przerwie to nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jaka średnia?! W parku lipa była, ja 9 zrobiłem i nikt sie nie chciał ścigać ze mną dzisiaj ludzi mało, fajnie szło pojeździć, ale jak ni ma zającow to nuda straszna-tempo tez straszne ino avg 26,5km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Średnia 25 ;-) Mateusz kilka razy czekał na mnie na szczytach aż wjade, ale dawałem radę. Czekałem na Ciebie na Parku, ale w końcu polecieliśmy na IC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 To rekreacja była...w parku sie troche szybciej Adamie jeździ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Tak po prawdzie to dziś park był mokry nie chciałem ryzykować. Fajnie, że poprawili wylot z barierek w stronę kapelusza (nowa kostka brukowa) już nie boli tak ten przeskok. Jutro możemy się ugadać na Parku jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Po 16ej juz było sucho bo wcześniej to tez miałem obawy... Można by jutro troche ludzi postraszyć w parku, ale o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Gdzieś po 15-stej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Moze byc, miedzy 15-16ta. Pogoda ma byc fajna to trza carbona jeszcze pomęczyć bo niedługo to juz zimowke trza odpalić, albo Tesco halówke dobije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mi tam deszcz ani śnieg nie przeszkadza podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jak trza to i w 20 stopniowym mrozie pojadę i nie bede narzekać, ale niektórych rowerów po prostu szkoda męczyć w śniegu, soli, a nawet w zwykłym błocie. Na takie warunki jest mój HiperSuperZapinkalacz Tesco w kolorach tęczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Fajnie się kręciło, ale w okolicach swojego 50km odpadłem Ręcę tez nieźle bolą od sztywnego widelca... @Stu Machnij sobie z przodu jakiegoś Mosso sztywnego zamiast tego bujaka. @Adam Dzięki za pokazanie jak sprintować, będę sobie mógł jeszcze przed zimą poćwiczyć na podjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jaaa dzisiej sie kręciło ok! Zajaczkow tez troche było W sumie 77kaemow pękło ze średnia prawie 27km/h W ten rower juz nie inwestuje...idzie na sprzedaż! W nowym bedzie sztywny widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 No całkiem fajnie było. U mnie padło 90 w sumie ok. Zrobiłem 3 puchary na tej jeździe wspak ;-) Andrzej masz Strave? Jak coś to zarzuć profil. Odnośnie bólu rąk to dziwna sprawa. Mnie bardziej bolały ręce na góralu bo tam mam stalowy wideł i opony pompuje do 5. Więc trochę rzuca. W kolarzówce jak sie ma węglowy widelec to jest dobra amortyzacja. U mnie to całkiem ładnie pracuje, ale ja swoje waże więc inaczej mi się amatyzuje całośc. Ty masz mniejszą wagę więc może cię rzucać. Pozatym od klikunastu lat jeźdzę bez rękawiczek, uzywam ich tylko jak jest zimno więc może dlatego nie czuje tak bardzo wibracji i uderzeń na nierównościach parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 oglądałem dziś Kwiatka i na ostatnich metrach to jakbym Stu widział, podobieństwo bardzo duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 http://www.strava.com/athletes/4997988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 oglądałem dziś Kwiatka i na ostatnich metrach to jakbym Stu widział, podobieństwo bardzo duże. Pojawił byś sie na parku i troszeczkę spocił, zanim pogoda sie popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2014 @erzurum to wpadaj do parku, co tam tv będziesz oglądał! To nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Września 2014 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 ja dzisiaj obrałem kierunek Zędek, park w weekendy trzeba omijać a w tygodniu ostatnio mało czasu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.