Moloch89 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 @Moloch89 śmigałeś Dominik przez przełajkę w niedzielę? Niee, w weekend robiłem "Ironmana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 no to nie bądź taki skromny i napisz jak poszło, jaki czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 11:57 nie najgorzej jak na pierwszy triathlon w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Super, gratulacje. :-) Ktoś jedzie dziś na IC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ktoś coś o 17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Wracając do tych dzieci to trochę racji nie macie: art. 33 1. Kierujący rowerem jest obowiązany korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeśli są one wyznaczone dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić. Kierujący rowerem, korzystając z drogi dla rowerów i pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym. Przepis ten idealnie pasuje do parku gdzie mamy wyznaczoną ścieżkę dla nas, mimo że wielu z nas uważa, że jeśli na niej jesteśmy to mamy pierwszeństwo to jesteśmy w błędzie, bzdura roku to jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 No mamy rację, bo droga dla rowerów oraz droga dla rowerów i pieszych to dwie zupełnie inne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Moim zdaniem racje ma @biker bo tam gdzie jest pomalowana droga to sa one połączone nie oddziela ich np. Trawnik jak to jest na podjeździe koło silesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 @biker nudzi Ci sie? Idź potrenuj, żebyś mógł znowu zejść na pętli poniżej 12min, bo 12min to juz każdy potrafi zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Moim zdaniem racje ma @biker bo tam gdzie jest pomalowana droga to sa one połączone nie oddziela ich np. Trawnik jak to jest na podjeździe koło silesi To jest kwestia znaku... Ma rację jeśli jest oznaczenie drogi dla rowerów i pieszych. W sumie to już sam nie wiem jakie jest, może faktycznie jest znak ścieżki DRIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 1. Nudzi mi się 2. Ciąg taki jak w parku jest traktowany jako trasa piesza niestety brakuje ino znaku poziomego C13 z C16 i wsio jasne by było! Niestety mimo osobnych pasów do jazdy rowerem i chodzenia nie są oddzielone chociażby trawnik od siebie, który by definitywnie rozdzielał trasy pieszą z rowerową więc podczas wypadku zarówno rowerzysta jak i pieszy jest winny obojętnie kogo by wina nie była. 3. dodajmy znak 20km/h przy wjeździe do parku dla pieszy, deskorolek czy rowerów, itp. który każdy dotyczy i po sprawie @biker nudzi Ci sie? Idź potrenuj, żebyś mógł znowu zejść na pętli poniżej 12min, bo 12min to juz każdy potrafi zrobić... a ty dalej dla rekordów jeździsz bo Ja dla przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tylko i wyłącznie, bo inaczej jazda dla mnie nie miałaby żadnego sensu Chociaż w tym roku to juz raczej żadnego rekordu nie poprawie...ale rywalizacja musi byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 @biker bo te rekordy motywują do ciężkiej pracy a pojeździć dla przyjmnosci to ja mogę ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Otóż to! Dla przyjemności to mogę wyskoczyć ze @spajkiem na BN a potem na bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ja tam wolę trasy 100+,200+, 300+ robić jak mam czas w dobrym tempie tak z avg ok 23-27 i gra gitara, coś zobaczyć, coś nowego przejechać no i największa frajda pojeździć po miejscach gdzie cywilizacja nie sięga Do parku wpadam rzadko tak ino by umówić się na ustawkę i znikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Zawieje prywatą, ale no, w temacie trochę. Na dniach sprzedaję ramę szosową Olmo Equipe Alu 7000 z widelcem karbonowym, mostkiem Ritcheya WCS 130 mm i carbonową sztycą. Przebieg mostka ~1000, całej reszty ~4000. Polecam. Jeszcze nie wiem za ile, ale będzie tanio. Może ktoś by chciał zainwestować w niedrogą bazę pod szosę, ew. ulepszyć coś na czym jeździ obecnie i bić rekordy w parku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Po dzisiejszej jeździe pękło 12tysi na liczniku! Z tego 11 po parku, a reszta na dojazdy po bułki A u Was Panowie rowerzyści jakie przebiegi pokazują liczniki...? Ps. Chyba jakaś korona by mi sie w końcu przydała, żebym był bardziej rozpoznawalny na ścieżce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 1,5 tysiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 5400km w tym roku. Stu, dzisiaj się chyba mijaliśmy jak leżałem po glebie za bażantem... Kask po glebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ja stało dwóch gości za bazantem, przypominam sobie, ale nie wygladaliscie jakby po glebie, a raczej jakbyście zachwycali sie swoimi rowerami...tak to wyglądało Ale tam było dzisiaj zupełnie sucho i to było przy samej górze prawie na płaskim jeszcze, wiec co sie stało??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Zaczepiliśmy się hamulcem i klamkomanetką jadąd tempem spacerowym, a ja całkiem ynteligętnie z całej siły wyrwałem swój rower z tego... Ale bez kasku to raczej by taki lajtowy wypadek nie był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Przy większej prędkości mogło być kiepsko. Ja mam przebieg 6,5, ale jak widzicie od tygodnia nie wsiadłem na koło. We wrześniu pewnie bedzię więcej czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 No ja na liczniku szosowym mam w tym sezonie 2900 km + jakieś 150 km zrobione na MTB... jeszcze coś może wykręcę do końca września. Pogoda okropna dziś... Nikt z Kato nie reflektuje na zbudowanie roweru szosowego? http://www.forumrowerowe.org/topic/169189-frameset-szosowy-olmo-equipe-2007/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Panowie, wie ktoś co sie stało z segmentem "kiszka" http://www.strava.com/segments/8020726?filter=overall ?? Tylko 6 czasów - jeden od Stu z 18 i reszta z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Tyle po parku szacun u mnie skromnie 12327km na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.