AdamJedzie Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ale można dla przyjemości pojeździć razem w tlenie ;-) A dziś było bardzo fajnie, sam przyznaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Jutro traska z Avanturusem Pyrzowice Wojki Kościelne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 O to cały dzień Wam zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nie spieszy nam się skoczymy do Zawiercia na browara i na zat ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Elegancko było Adamie ino tych zajęcy coraz mniej, a to dzięki nim sie formę buduje...nie ma zajączkow nie ma formy... Ostatnio tylko tlen co widać po średnich niecałe 28km/h, bo nie ma motywatorow dzis ten jeden ino był na cienkich kołach, ale szybko odpadł i po zabawie było @spajk Od kiedy ty na krossie jeździsz? Przeca miałeś b-wina nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Fajne macie te wyprawy. A dziś się widzieliśmy, myślałem, że polecicie za nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja już zjeżdżałem do domu zrobiliśmy trzy koła potem trochę w teren na hopy. Jutro fajna ekipka jedzie do Krakowa 10 osób tempo 25-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Stu, lecimy jutro coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Hmmmm, co proponujesz? Pielgrzymka do Piekar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Taa, na kolanach. Myślę, że kolo 11-stej możemy spotkać na parku i zapałać kilka KOMów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Po formę chciałem do Piekar...bo po dzisiejszej jeździe w parku jestem załamany EPO przestało działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Z nami jutro na salmopol jechać! 8 rano plac IC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dla mnie za daleko, ja przebiegi max do 100km daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Coś ostatnio wątki siadają widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Miał być Salmopol ale wyszła troche kicha bo 2 pany i powrót pociągiem, ale 85km ze średnią 30,4 pykło. 220 i tak bym pewnie nie wytrzymał takim tempem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 @spyker Wszyscy wolą kręcić niż bazgrac na forum Ja tam dzisiaj przyatakowalem mniej uczęszczane zakątki w parku... Raz, ze ludzi na głównej alei full, a dwa, ze dawno KOMa juz nie miałem przyjemności se zrobić Nawet zadowolony wróciłem Oczywiście zającow jak ni ma tak ni ma...lipa Jak tak dalej pójdzie to w ogóle mogę zapomnieć o jakiejkolwiek "formie" :/ wtedy @spyker z Wami bede jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Nie ma z kim kręcić a w ogóle teraz była impreza przez weekend . Pokręciłem dziś trochę na Żabich Dołach i do domku na browarka A se kręć jak chcesz. Wtedy coś Cie mnie z Adamem widzieli to kręciłem z Avanturusem po trasach MTB lajtowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Trochę sie dzisiaj w parku pokręciłem, ale lipa standardowo była trafił sie na jedno kółeczko znany juz nam Specialized Tarmac, ale zajechany juz był bo było widać po Nim No i tyle, podjazd słabo mi poszedł...emerytura rowerowa chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Stu nie pierdziel musisz mieć koszulkę lidera parkowego . A tak na poważnie weź tę burzę do siebie na świony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja jutro będę kręcił po parku około 19, ktoś się dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Hmm weźcie tą pogodę barową pod Warszawę, oddajcie nam piękną pogodę na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 @Moloch89 śmigałeś Dominik przez przełajkę w niedzielę? pogoda fatalna a Maksyma z kolegą w parku przed chwilą widziałem...podziwiam chłopaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 No zrobiliśmy całe jedno kółko, tak nas przewiało na zjeździe że zrezygnowaliśmy ale dzięki Edit: Btw. tak naprawdę to testowaliśmy nowy segment, jakby ktoś chciał wyśrubować tam koma to proszę: http://www.strava.com/segments/7886894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Zaraz będę w parku jak coś to krzyczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Przydługi ten segment...płuca bym wypluł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.