marcinusz Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Stu, a jak Ci idą podjazdy z 5? Siemonia złapana, ale nie była dobrze obstawiona. Jak idzie z reszta? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Widzę, że nie dacie się pocieszyć dobrym wynikiem na barierkach, ciężko tam na MTB wykręcić poniżej 50sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Siema Jak coś jestem nowy Tak na przywitanie podam moje pierwsze czasy które nie są na razie jakieś super bo jakiś mega to ja nie jestem - pierwszy podjazd od zoo - 1.00s średnia 25.0 km/h - bażant - 0.53s średnia 25,3 km/h - pętla od od bażantu -12.29 średnia 30.0 km/h A tutaj mój profil --> http://www.strava.com/athletes/5975951 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Nowy a i tak większość czasów lepiej niż ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Soreczka, a gdzie dokładnie ? Jak mogę spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Coś się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam was po urlopie . widzę się trochę zmieniło pozdrower;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 hmm, http://www.strava.com/segments/7847801?filter=overall nowy segment ktoś zrobił... jestem wyżej niż gruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ale masz nogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nowy czas na pętli z górki - 12.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Masz jeszcze zapas, wiec spokojnie zejdziesz poniżej 12min, najkrótsze kółko jest od ronda, wiec spróbuj teraz od podjazdu Tak se myśle, ze można by zrobić segment na dwie pętelki, było by ciekawiej.... kto jest za? Fajna sprawa ten ranking http://shmoo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Są trzy ja dzisiaj robiłem ale nie wiem czemu nie zaliczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Po pobudce o 5 rano, 11 godzinach i 1100 km za sterem samochodu wpadliśmy z Łukaszem do parku. Parę PRów wpadło. Podjazd poprawiony o 15 sekund, a siły w zapasie pozostały. Bójcie się!!11jeden xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ano potwierdzam, po Alpejskich podjazdach 15-20% na odległości kilku km, jakieś te zmarszczki w parku płaskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 objazd nowej maszynki żony był, próba bicia 1-wszego podjazdu pod Zoo była, ale słabiutko nawet PR nie padł stu widziałem, cześć krzyczałem, ale nie poznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 A tak w ogóle miały być pozdrowienia chyba. Trochę spóźnione ale co tam Pozdrawiamy z Maksymem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 @luto W ostatniej chwili Cię zauważyłem, bo na końcówce tego stromegooo podjazdu zawsze patrzę w ziemie i sie modlę, żeby ino sie juz skończył ale pocieszam sie tym, ze jak spojrzałem na Ciebie to byłeś tak samo zciorany jak i ja, a jechałes juz z górki Widzę, ze coraz ciasniej sie robi w czołówce tego podjazdu wzdłuż zoo... Trzeba by sie spiąć wkońcu i pojechać jak na króla WPKiW przystało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Aktualne czasy na pętli: Z górki: 12.10 Od rondka: 12.13 I od barierek: 12.20 @Stu jak w takim tępie będę swoje rekordy pobijał to do końca sezonu cię dogonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Na cześć Króla trza postawić pomnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 @gari Przede wszystkim musisz potrenować podjazdy, bo tam zawsze zostajesz...jak to pocwiczysz, to kto wie, moze mnie przegonisz nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 @stu, właśnie mówiłem żonie, że pewnie na "mroczkach" już jechałeś i nie poznajesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ktoś dziś na IC śmiga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hej, W niedzielę planujemy z Maksymem obrócić z Katowic na Salmopol i z powrotem. Trasa wyjdzie jakieś 220 - 230 km, tempo jak to tempo, dostosowane do najsłabszego (czyli do mnie), myślę że te 27-28 średnio do Wisły Malinki pojedziemy bo trasa od Mikołowa płaska jak stół. Podjazd na Salmopol wiadomo każdy ciśnie jak mu się podoba i potem zjazd do Szczyrku i powrót przez Bielsko i Pszczynę na pełnym luzie. Jakby ktoś był chętny na dłuższy niedzielny wypad to będziemy startować jakoś koło 8 rano z placu IC. Edit: A żeby trochę trzymać się tematu to pochwalę się trzecim czasem na Planetario Ale do wspólnie liderujacych nam Stu i Gruszki brakuje spoooro Barierki zawsze wybiją mnie z rytmu tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Do Wisły Malinki pojedziemy 30, a potem się zobaczy. Skończ z udawaną skromnością Łukasz. 27 km/h to można jechać na enduro na jednym kole, na samej feldze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ależ lipa w tym parku sie zrobiła, nikt nie jeździ poza paroma lokalnymi Indurajnami na 300metrow masakra i jak tu formę zrobić?? Przy tlenie sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.