AdamJedzie Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Wszytskie wypady należy zaczynać w parku ;-) Luto mogłeś pisać, poleciel byśmy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 AdamJedzie, ekipa 6cio osobowa była już a i tempo raczej za wolne dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja to skromnie przy Was tylko 60 kaemow z jeszcze skromniejsza średnia 27km/h, oczywiście wierny do końca PARKOWI! Jakaś trasę jutro robicie, to moze bym sie podpiął jak cos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Przyznać się kto jeździ na czarno-srebrnym 29" ( biała koszulka, biały kask ) i dlaczego tak powoli Na koniec szosowego tripa dwa kółka zrobiłem, ale na drugim kolega mi odpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenriir Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Czo dziś tak mało ludzi w parku? Spotkałem dziś tylko jednego rowerzyste na trekkingu który jak się pojawił tak z szybkością zniknął za zakrętem No i jeszcze jeden który jechał dosłownie tempem parkowych rolkarzy obok rolkarzy ) Przechodni prawie w ogóle nie było, a biegaczy kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja miałem dzis jechać, ale po drugim deszczu zwątpiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenriir Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja to właśnie gdyby słońce prażyło bym zwątpił, park w deszczu jest świetny - zero bachorów wbiegających pod koła, zero przechodniów pchających się na trasę Nawet nie trzeba martwić się na zjazdach czy ktoś nie wejdzie pod koła. Inna kwestia to, to że deszczu było tyle, że mam cały ochlapany z błota i deszczu strój rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Przeszkody w parku musza byc, wtedy jest zabawa no i zające obowiązkowo, a te to sa jak jest pogoda, chociaż w tym sezonie jakies takie wyposzczone i wolno strasznie jeżdżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ludzie co jest z wami nikt nie jeździ? Ja wiem, ze sa wakacje i większość smiga na nartach w Pirenejach czy Andach...ale żeby tak wszyscy razem naraz!? Ja dzis 3,5h tlenu ze średnia 28km/h, dupsko boli jak cholera, ale paru szarakow bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 we wtorek Cie tam wypatrywałem ale pustki były, 40km ze średnią 29,5, wczoraj się już nie wyrobiłem więc pozostało bieganie...może jutro. Samemu ciężko szybciej jechać, zające są tylko na kilkadziesiąt metrów niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 We wtorek to byłem tylko 1h bo czasu mało...ale dzisiaj se odrobilem za to jutro punkt 18ta bede wiec szykować maszyny i gwarantuje, ze płucka wyplujecie na dobranocke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja dziś 46km z średnią 26.6 km/h i dowiedziałem się o tym forum, żałuję że dopiero teraz ktoś chętny jutro pokręcić pętelki w godzinach wieczornych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 postaram się wpaść po 18. to się potleni w okolicach 30km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Może by tak jakieś grupowe pentelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 W piątki z reguły duzo zajaczkow lubi sobie pohasać i polowanie moze byc owocne wiec przygotuj sie na mocniejszy tlen erzurum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Znowu sie spoci. Dominik widze, że próbował pobić czas. Ciekawe na którym rowerze. Ale mimo to ładny czas. Powinienem być tez od 18. @gari97 niezła średnia tylko dystans mały. Stu moze przed parkiem zrobimy TdR? Na rozgrzewke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 @Adamie zobaczymy jak z czasem jutro bede stał... Co do wyniku Dominika to miałem znowu przyjemność go spotkać, ale jak juz był po szkoda bo bym se na kole siad i bym sie tez poprawił Był na Kodze nie Orbeii @Gari miał taka dobra średnia, bo trafił oczywiście na mnie jak testowalem paru innych zajaczkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gari97 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 @AdamJedzie docieram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ano próbowałem ale za szybko poszedłem podjazd (3:04) i potem brakło powera, mam nadzieje że następna próba będzie już jako ironman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 nie lepiej zostawić sobie podjazd na koniec i finiszować pod bażantem? Ja dziś wieczorem niestety nie dam rady, muszę więc wcześniej, zaczynam koło 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Proszę bardzo nowa pętla nowe możliwości http://www.strava.com/segments/7845174?filter=overall Start z górki, koniec zaraz za bazantem-dla tych co wola zaczynać szybko i kończyć nieco wolniej Wyniki nie sa wyśrubowane, wiec można sie zaginac na REKORD jak ktoś chce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No dziś było bardzo miło na naszym WPKiW. Lecieliśmy we czwórkę w sumie u mnie padło 11 i pół okrążeń i w sumie całość 99.5 km przy średniej 28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Adamie co tak skromnie, no pochwal sie, ze przy okazji strzeliłes sobie KOMa http://www.strava.com/segments/7739987?filter=overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No powiem Ci, że przeanalizowałem prędkości jakie miejśmy. W sumie były takie same, ale zaczołeś odpuszczać w połowie dystansu. W sumie wygrałem bo widziałem, że się zbliżam, ten co goni zawsze ma lepiej w takim przypadku. O widzę będą dwa nowe segmenty, pierwszy i drugi podjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Tez przeanalizowalem i widzę, ze barierki Cię nie zatrzymały...ja miałem stracha i dlatego zacząłem zwalniać Co ciekawe to miałem więcej watów (839) niż na Siemoni (818) a to był mój rekord No bedą bedą, jak juz załaduje sie full leaderboard to wkleję tutaj Ooo bażanterio juz jest http://www.strava.com/segments/7847390?filter=overall I drugi podjazd tez http://www.strava.com/segments/7847801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.