AdamJedzie Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ja na roboczym dniu to w zimie nie dam rady. Ale soboty i niedziele jestem na parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 własnie jestem w parku. rowerzystów mało nikogo ciekawego. oczekuje na stujumpera xd. Wysłane z nokia 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Kurde teraz patrze, ze mam pane! Ale Szybka zmiana zaraz bedzie i na 15ta powinienem sie wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jak cos jestem przy kapeluszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam Panow:) przez przypadek weszlam na ten watek i mnie zaciekawil, poniewaz tez od paru lat krece te petle w parku, ciekawe ile razy sie juz mijalismy, zapytam Was czy Wam sie to nie nudzi? ta trasa? ja mieszkam zaraz przy parku wiec to najprostsza opcja, ale zeby z Bedzina dojezdzac do Parku to mnie dziwi.... pozdrawiam i niech noga idzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witaj.Nie wiem jak innych.Ale mnie nie nudzi to . Trasa jest ok ;d. Słowa te na pewno Stujumper potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 @kashie Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie i na jakim kole smigasz? Kto sie kula az z Bedzina?? Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę 5km z małym haczkiem najkrótsza droga... Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Stu jedzie zawsze polować na kogoś ;d Dziś się Stu nie udało spotkać ;D ale jak jutro będzie pogoda to siedzę do oporu póki gdzieś Cię tam nie zobaczę. Do parku z Chorzowa drugiego mam też 10 minut ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No ja z Będzina Mam 12.5 km do granic parku czyli do telewizji. W sam raz na rozgrzewkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 i jeździsz na mbike 29er? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dosiadam starego górala 26" bez amortyzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 @kashie Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie i na jakim kole smigasz? Kto sie kula az z Bedzina?? Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę 5km z małym haczkiem najkrótsza droga... Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p Witam, od niedawna na nowym sprzecie wiec rekordy dopiero przede mna, poza tym ja bardziej patrze na sume przejechanych km , niz na czas, zwlaszcza ze w weekendy to ciezko o dobry czas jak trzeba slalomem jezdzic ale i tak w ten miniony 114 wykrecilam. pozdrawiam K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 114...? Szosa czy góral? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak 114 to już nie zajączek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 114...? Szosa czy góral? 1) w sob 56 km, w nd 58 km moj max to 75 km 2) szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Aaaaa, chodziło Ci o 114km w sumie, bo myslalem, ze 11,40 ja pytam jaki masz najlepszy czas przejazdu jednego okrążenia? Ewentualnie jaka srednia wykrecasz robiąc te 56km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak się jeździ rowerem szosowy po parku? Bo tam asfalt nie jest taki gładki jak na prawidziwej drodze. U siebie w góralu mam Detonatory 1.5 i mnie rzuca na dziurach a mam mało powietrza. Pytam bo chyba przejde na szosę w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 W sumie dobrze się jeździ. Dziury są potwierdzam, ale idzie przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Tyle, żę to by bylo nie fair. Doganiać Stu na szosie. Choć obrazek z szosami za Stu już widywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Adam Ja raz go próbowałem na trekingu dogonić xD Nie da rady Mimo iż 21wrzuciłem :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Szczerze...zostawić "napinacza" na lżejszym i w dodatku szosowym kole...to wrażenie BEZCENNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mistrzu jak tam prognozy na jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 W tamtym roku na jesieni probowałem dopaść Stu i Amadeo. Byłem z przodu przed nimi tuż przed ostatnim zakrętem w prawo jak dojeżdża się pod Bażanta. Widze ich z daleka, jak się zblizają, myślę przyspieszę to jak minie miną wejde im na ogon i dołącze się na zjeździe. Coż, okazałem się być tylko biednym zajączkiem... Ale fakt pod koniec roku byli naprawdę bardzo mocni. Zobaczymy jak będzie w tym roku z formą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak się jeździ rowerem szosowy po parku? Bo tam asfalt nie jest taki gładki jak na prawidziwej drodze. U siebie w góralu mam Detonatory 1.5 i mnie rzuca na dziurach a mam mało powietrza. Pytam bo chyba przejde na szosę w tym roku. jezdzi sie ok, ja sie dlugo zastanawialam nad zmiana i nie zaluje, jak sie juz calkiem zgram z nowa maszyna to dopiero beda kilometry zaliczone, ale juz chyba nie po parku, bo mi sie wydaje troche smieszne krecic szosa w kolko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Na park to chyba było by dobre ostre koło. I jakie stylowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.