Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panow:)

przez przypadek weszlam na ten watek i mnie zaciekawil, poniewaz tez od paru lat krece te petle w parku, ciekawe ile razy sie juz mijalismy,

zapytam Was czy Wam sie to nie nudzi? ta trasa?

ja mieszkam zaraz przy parku wiec to najprostsza opcja, ale zeby z Bedzina dojezdzac do Parku to mnie dziwi....

pozdrawiam i niech noga idzie;)

@kashie

Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie ;) i na jakim kole smigasz?

Kto sie kula az z Bedzina??

Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę ;) 5km z małym haczkiem najkrótsza droga...

Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p

@kashie

Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie ;) i na jakim kole smigasz?

Kto sie kula az z Bedzina??

Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę ;) 5km z małym haczkiem najkrótsza droga...

Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p

Witam,

od niedawna na nowym sprzecie wiec rekordy dopiero przede mna,

poza tym ja bardziej patrze na sume przejechanych km , niz na czas, zwlaszcza ze w weekendy to ciezko o dobry czas jak trzeba slalomem jezdzic ale i tak w ten miniony 114 wykrecilam.

pozdrawiam

K.

W tamtym roku na jesieni probowałem dopaść Stu i Amadeo. Byłem z przodu przed nimi tuż przed ostatnim zakrętem w prawo jak dojeżdża się pod Bażanta. Widze ich z daleka, jak się zblizają, myślę przyspieszę to jak minie miną wejde im na ogon i dołącze się na zjeździe. Coż, okazałem się być tylko biednym zajączkiem... Ale fakt pod koniec roku byli naprawdę bardzo mocni. Zobaczymy jak będzie w tym roku z formą.

Jak się jeździ rowerem szosowy po parku? Bo tam asfalt nie jest taki gładki jak na prawidziwej drodze. U siebie w góralu mam Detonatory 1.5 i mnie rzuca na dziurach a mam mało powietrza. Pytam bo chyba przejde na szosę w tym roku.

jezdzi sie ok, ja sie dlugo zastanawialam nad zmiana i nie zaluje, jak sie juz calkiem zgram z nowa maszyna to dopiero beda kilometry zaliczone, ale juz chyba nie po parku, bo mi sie wydaje troche smieszne krecic szosa w kolko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...