mobilo Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Po dłuższej przerwie wybrałem się dziś do parku i kompletne pustki. Sami emeryci. Wiem, że cześć na IC, ale jak na środek wakacji lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A i owszem byliśmy dziś na IC z Maksymem. W sumie było fajnie dojechaliśmy jak zwykle na szarym końcu ale fajna grupka nas się nazbierała. Dzwoniłem do Stu ale widać miał inne plany. A dwie osoby jechały na MTB i w sumie lepiej od nas chyba No i widzieliśmy Patryka Gruszke i Mirka ;-) w zielonych skarpetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nikt zaś w parku nie kręcił, fajnie się wam pisze, ale wybrać pokręcić nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ja dzisiaj od godz. 13 jakieś 50km, w parku pustki, samochodów więcej niż rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A od kąd Ty w parku jeździsz Filip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Kto kręcił z OSOZU? Bo juz chyba z rok nikogo z nich nie widziałem? Trenują oni cos jeszcze w ogóle? Fajnie sie z nimi zawsze kręciło Melduję, że OSOZ-y trenują i ostatnio całkiem ładne wyniki na maratonach robią! Podejrzewam, że koledzy z teamu wpadają do parku tylko wtedy, kiedy nie mają czasu na inny rodzaj treningu i dlatego ich tam ostatnio nie widujecie. Dzisiaj na IC byliśmy we dwójkę, kto był ten widział @HookieRozpoznałam Cię dzisiaj i chciałam zagadać, ale za szybko się zmyliśmy po dojechaniu do placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A od kąd Ty w parku jeździsz Filip ? odkąd czasu nie mam, aż wstyd to na BSie wpisywać 1-2 czasami 3 kółeczka pyknę i tyle tego dobrego. Na lajcie wychodzi mi tak średnio kółeczko 12:30 więc pełny relax, ale cóż wymagać od braku czasu A tak poza tym to po parku obecnie jeździć to trochę jak tor przeszkód jest więc nie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ale wybrać pokręcić nie ma komu zapierd^%$^ w robocie, i kontuzja palca wskazującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Ja się wkrótce wybieram do parku z nowym sprzętem zaatakować rekord pętli i udowodnić niedowiarkom że jednak rower ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 daj znać kiedy, zrobimy profesjonalny pomiar czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 No to jak nie zejdziesz poniżej 10min to nawet nie pokazuj mi sie tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Daj znać wcześniej Dominik, bo chętnie zobaczę nowy rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Wrzuć do garażu, wszyscy chętnie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Na razie muszę trochę pojeździć i dopasować sobie pozycję, może jakoś w przyszłym tygodniu rano jak nie ma ludzi, bo jednak dostęp do hamulców przy takiej kierownicy jest bardzo ograniczony Ciekawy jestem czy będzie jakaś odczuwalna różnica w porównaniu z moją Kogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 O kurde, ale przecinak! Zawsze podobały mi sie takie kierownice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Na razie muszę trochę pojeździć i dopasować sobie pozycję, może jakoś w przyszłym tygodniu rano jak nie ma ludzi, bo jednak dostęp do hamulców przy takiej kierownicy jest bardzo ograniczony Startujesz w triathlonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Piękny rower. Niestety brak miejsca na globus na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Startujesz w triathlonach? Planuje tylko w jednym, za 2tyg na dystansie "Ironman" ale chyba nie na tym rowerze, nie wiem czy wysiedzę w takiej pozycji 180km muszę to w weekend przetestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ale w Ironmanie? Gdzie dokładnie? No właśnie na takich rowerach większość osób na IM jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 W Wolsztynie http://www.polskaman.pl/index.php?lang=pl nie nazywa sie to Ironman bo nazwa jest zastrzeżona, ale dystans jest taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 O kur... To jest naprawdę coś. Powodzenia Dominik, trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 No dziś przy sobocie pokręciłem się po parku póżniej zadzwonił Mateusz i był zamiar lecieć "TdR" ale z uwagi na skwar zrobiliśmy moją "małą pętlę". W sumie wyszło 119km, a teraz do basenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja dziś byłem testować Orbeje, jazda na niej to masochizm Chyba długo nie zabawi w moim garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 130 padło na ryj, katowice -> ogrodzieniec -> katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 a zahaczyłeś przynajmniej o wpkiw (tudzież park śląski)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.