Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kolejne 10 podgórkowych dzis zrobione nogi jak z waty! Masakra co brak treningu robi z człowiekiem...:/ Dobrze, ze smigam bez licznika bo bym sie załamał Acha, tak przy okazji...potrzebuje lekkie tylne kolo do zimówki, max 850gram (bez zaciskow) v-brake , moze byc tez disc, ale w dobrej cenie Wiem, ze od tego jest dział kupię, ale chce przyoszczedzic na przesylce, więc chłopaki z regionu jak macie cos zbędnego w tej wadze to pisac! Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 o której jeździłeś? ja od 13 ale tylko 5 kółek dałem radę, potem zamarzłem wiaterek był lodowaty, nie to co wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Przed 15ta juz bylem, tylko ja petli nie robie teraz tylko pod gorke i z gorki i tak z 10razy plus mini petelka przy zoo w poszukiwaniu jakiegos zajaczka jutro tez jakos tak bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ufff ja już myślałem, że Ty Stu masz taką formę, że po piętnastej trzaskasz 10 kółek i wracasz z uśmiechem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Co Ty, zero formy, a nawet poniżej Ciagle kontuzje, w październiku kolano, a na poczatku stycznia pękła mi kość w nadgarstku :/ dlatego większość trasy tera jeżdżę bez trzymanki bo kiery nie moge utrzymać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Stu w sobotę o której byś był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 A o ktorej pasuje? Mi to wsumie obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 14:30 ? do 13 pracuje także przed 14 będę w domku. I 14:30 by mi pasowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Co Ty pracoholik? W tygodniu robisz, w week robisz...wrzuć na luz, idź na urlop! Bo kiedy Ty chcesz ta formę zbudować jak Ty ciagle tyrasz?! Nie sama praca człowiek żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mam taką pracę że muszę, ale nie jest źle robię albo od 8 do 12 lub od 12 do 16 a w soboty od 8 do 13:D ale tylko co drugą. Napisz mistrzu lepiej czy 14:30 Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 To załatw mi tez taka, za dwa koła moge robic po 4h na dobę Pasuje 14.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ok zgadamy się jeszcze jutro mistrzu Zapewne krótkie czarne spodenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Czarne dresy podwiniete do kolan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Stujumperze Potwierdzam swoją obecność jutro ;D P.S 14:30 koło rondka przy ZOO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam wszystkich amatorów i amatorki jazdy rowerem po WPKiW. Odwiedzam park od ładnych paru lat. Stu, słyszałem od Amadeo że doznałeś kontuzji w zeszłym roku, ale widzę, że zaczynasz dawać radę. Dziś leciałem przez prak około 16:30j, ale bez zajączków było. Trokszkę wkurza ten piach bo wszędzie sie osadza ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Tamta kontuzja z października to pikus, teraz mam poważniejsza z nadgarstkiem...!(w sumie 3miechy bez roweru bylem) Ale co tam teraz dajemy radę bylem dzis o 12ej na 2h i bylo ok, pare zającow upolowalem ludzie dopiero po 13ej sie pozlazili, więc bylo nawet względnie przejezdnie No i ta pogoda-idealna na kolo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zobaczymy jaka będzie jutro xd Zjawiam się po 12 i pokręcę trochę . Może spotkam Stu ;d na swym rumaku ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Co Ty, rumak to w stajni stoi i czeka na sezon, a tera to chabetą smigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wszystkie Twoje sprzęty to rumaki . Także Stu jak dasz radę to zapraszam jutro do parku po 12 ;d na mały trip ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No dziś padło 8 kółek po parku plus dojazd. Jakiś młodziak się dołączył, także było ok. 15-17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Adam jutro będziesz koło 13 w parku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja dzis 10 zrobiłem od 12ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 To czemuś nie pisał że jesteś ?. Stu a jutro będziesz jakoś o 13? to wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Napisałem ci na priva, ze bede. Nie dostałeś?? Na 13ta nie dam rady, dopiero kolo 15ej jak bedzie w miarę sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nie dostałem nic. Ok jak bd sucho to też wpadnę najlepiej mi tu napisz w poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.