Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne 10 podgórkowych dzis zrobione :) nogi jak z waty! Masakra co brak treningu robi z człowiekiem...:/ Dobrze, ze smigam bez licznika bo bym sie załamał ;)

Acha, tak przy okazji...potrzebuje lekkie tylne kolo do zimówki, max 850gram (bez zaciskow) v-brake , moze byc tez disc, ale w dobrej cenie :)

Wiem, ze od tego jest dział kupię, ale chce przyoszczedzic na przesylce, więc chłopaki z regionu jak macie cos zbędnego w tej wadze to pisac! Pilne :)

Witam wszystkich amatorów i amatorki jazdy rowerem po WPKiW.

Odwiedzam park od ładnych paru lat.

Stu, słyszałem od Amadeo że doznałeś kontuzji w zeszłym roku, ale widzę, że zaczynasz dawać radę.

Dziś leciałem przez prak około 16:30j, ale bez zajączków było. Trokszkę wkurza ten piach bo wszędzie sie osadza ale ogólnie jest ok.

Tamta kontuzja z października to pikus, teraz mam poważniejsza z nadgarstkiem...!(w sumie 3miechy bez roweru bylem) Ale co tam teraz dajemy radę :) bylem dzis o 12ej na 2h i bylo ok, pare zającow upolowalem ;) ludzie dopiero po 13ej sie pozlazili, więc bylo nawet względnie przejezdnie :) No i ta pogoda-idealna na kolo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...