biker90 Napisano 14 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Gdzie dokładnie śmigałeś ? To moje rodzinne strony Kalety i okolice pobliskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 He he he a ja zrobiłem jak mówiłem http://www.strava.com/activities/165855700 W parku lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jeździ ktoś z rana po parku tak 8:00 do 11:00? nie ma komu się pod koło uczepić i motywacja do jazdy siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Nie ma zająca, nie ma motywacji do jazdy...znam ten ból bo mam tak samo Niestety z rana chyba nikt tam nie kręci oprócz dziadków emerytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Próbowałem dziś koma zrobić na "Wypad z parki WPKiW" ale brakło 15 sek ;-) Może za pare dni spróbuję znowu urwac pare sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 He he he skuszony wizją piwka? Powodzenia....chyba bede pić sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrewwojownik Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Piwka nie pijam, ale jakiegoś koma chętnie bym zaliczył wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To raczej nie w parku, bo tam juz sa troszkę wyśrubowane te KOMy Dbam o to Tutaj fajny segmencik jakby ktoś chciał sobie machnąć KOMa (jeszcze duuuzo można urwać) http://www.strava.com/segments/7654326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Noo podjazdy pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A tam sie czepiasz, gps trochę wariuje w tamtym miejscu, robiłem chyba ze trzy próby i za każdym razem takie schodki wychodzą nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Wybieram się na zachód Słońca na hałdę Murckowską, ktoś chętny dołączyć się start koło 19.30 by na spokojnie zdążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Żeby udostępniać/tworzyć trasy na Stravie trzeba mieć premium? Trochę nie ogarniam tej aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Dzisiaj środa! Dzisiaj wszyscy jadą na IC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 na IC mi się nie chce mam lenia totalnego dzisiaj, a krótką traskę 30km by się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 16 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Fenrir, wystarczy darmowa wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ktoś z forum pomyka na białej szosie Treka w biało-czarno-czerwonym stroju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Oj ja dziś wracam po nieobecności. 4 dni nie jeździłem. Dzis na rozruszanie kości padło 106km, byłem nawet na WPiKIW i dalej leciałem już ze Stu. Byliśmy sprawdzić kilka KOMów co i jak. Heh a przy okazj podczas mojego objazdu zrobiłem niechcący KOMa na Sadowiu. W sumie tyle nie mam większych planów na jutro więc piszcie jak chcecie coś pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 jutro nocne po Katowicach, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 W nocy to sie śpi, albo baluuuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Stu w nocy śpi lub podgląda sąsiadkę z nad przeciwka ;> a my z kolegą Luto kręcimy nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jest sobota weekend! Kto by tam w nocy jeździł!? Teraz za dnia to można pokręcic cosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 200 innych rowerzystów, którym ta impra się podoba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Hardkorzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 200 innych rowerzystów, którym ta impra się podoba xd Więcej stania niż jeżdżenia, i to tempo emeryta! Byłem na 3 NBkach i to porażka, a nie organizacja! Już od NBkingu wolę Park i zapierniczać razem z Stu w kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 mi się tam podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.