biker90 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Czasy na stravie to ściema już do tego doszliśmy wspólnie! Edytować każdy głupi umie, a kto jeździ w parku to wie jak na serio jest z tymi czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No wypraszam sobie, Sandra nic nie edytuje, bo Sandra ma "nogę" i nie musi, a poza tym ona nie zna sie na kompach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ta jasne, a teraz mamy 30 stopni w cieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Sandra teraz jest biglem...a wiesz jak te psy potrafią zasuwac jak wyczują zwierzynę ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 długi na zakręcie ma trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Mój co prawda leży ciagle na kanapie i chrapie, ale jak jest pora obiadowa to normalnie wręcz sie teleportuje i juz stoi przy misce! :) @Adam Myśle, ze można by jutro obadać te 3stawy, ale tak rekreacyjne żeby sie zapoznać z terenem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 na 3ech stawach rolkarzy dużo i jeszcze maja skrzyżowania do zawracania jakieś porobione gdzie pierwszeństwo mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 na 3 stawach jest fajny równiutki asfalt ale tak fajnie jak w parku to się tam nie pojeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak. Zgadza się, to jest wynikiem tego, że droga jest stusunkowo szeroka i ludzie zaczynają jeździć po całym. Przykładowo na Pogori IV jest większa kultura jazdy. Tam jest ciasno i ludzie zjeźdzają na bok jak widzą rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 gdyby na pogorii 4 miasto kiedyś wybudowało ścieżkę po drugiej stronie zbiornika i byłaby pętla...to byłoby coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Plany były tylko ludzie nie chcieli pętli asfaltowej całej, górą tam mtb! Pętla wokół P4 jest ale 60% asfalt 40% szuter/piach. I dobrze, że tak jest Zawsze na P3 może się ścigać jak to niektórzy tam robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ciekawe porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Jak pech to pech! Dzisiaj znowu pana i to na nowej oponie i nowej dętce jakby tego było mało to dziś znowu same szosy były w parku i to od samego początku jak tylko wpadłem po 19ej, na drugim kółku złapałem lacia i tak jeszcze dwa sie kulalem za carbonowym cannondale, ale wkońcu musiałem odpuścić i na resztce luftu jakoś sie dokulalem do domu-szybka zmiana detkacza i dalej w trasę tym razem mała pętla na Halembe i z powrotem w celu przejęcia KOMa na Kochłowickiej up http://www.strava.com/segments/7494514 Niestety brakło 3s, ale nawet dobrze bo trzeba będzie jeszcze raz tam pojechać... Ps. Będzie mała modyfikacja mojej maszyny....,ale to juz niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Czyżbyś wpadł w pułapki tego co podkłada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No ja dziś nie dałem rady na rower wyjechać. No faktycznie masz pecha Maxiu. A co z motylkiem? Dałeś radę posładać siodło? Co do łapania gum to może pomyslisz o wkładkach antyprzebiciowych, albo oponach z większą ilością włókien (TPI). Ja jutro chyba wybiorę się z rana, pomysłę gdzie, bo jeszcze nie wiem. Jak ktoś chętny to moge zabrać ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Adamie pytałem się o te opony w sklepie z Schwalbe 80 dych jedna ale o 200gram lżejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Niestety jechałem na sztycy i siodle z GT, okleilem taśma izolacyjna i jakoś trzymało Jutro o 11ej bede miał nowe motylki, wiec nie bardzo mi pasuje wyjazd z rana. Tak o 12:30-13ej juz bym sie wyrobił i mogę cos pokręcic jak cos???! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No ja planuje na Mirów, Bobolice przez Zendek, Pińczyce, Myszków, Żarki. No 13+ późno, zobaczymy jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Trasa fajna-zrobiłbym chętnie, ale jutro i tak dzeszcze przewidują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziś też miało lać i co ? ani kropki dlatego pogodzie w TVN nie ufam wstaje rano patrze w chmury i stwierdzam jaka będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 11 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ja wyjeżdżam. Do zoba po powrocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 wstaje rano patrze w chmury i stwierdzam jaka będzie pogoda patrzcie, nawet talent meto na forum mamy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nie że talent. ale tak zawsze można przewidzieć pogodę jaka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 I co tam dzisiaj przewidujesz nasza "pogodynko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Pytaj górala on prawdę ci powie w tym przypadku przepowie pogodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.