Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Racja Adamie nie doczytalem, ze o kobietach mowa A ten Żar to daleko jest, bo byłbym skłonny pojechać, ale nie wiem czy dam radę...? To nie park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Około 200km. na razie chętny jest Mateusz, pewnie Maksym tez pojedzie. Termin w ten albo następny weekend. No dziwie się, że w ogóle przestałes z nami jeździć Stu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ...Bo nie chce Was spowalniać na trasie w ogóle mniej ostatnio kręcę, ale na ten Żar chętnie skoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dobry nick koleś ma prawie jak Sandra, kogoś na serio duma zabolała na maxa. A może gość po prostu lubi facetów i boli go to, że Sandra była lepsza hahahahah lol ŻENUA ps. Pamiętajcie trasę się da tak wyedytować by mieć najlepszy czas przynajmniej na endo tak jest pewnie strava na podobnej zasadzie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 poziom tego wątku leci na łeb na szyję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No przecież to jest te EPO, o którym była juz mowa wcześniej. Wczoraj jak wkleilem tu linka ze strawy to pętla i to po ścieżce rowerowej była w 7 minut zrobiona, podjazd, który dziś wkleił @Hookie to był poniżej 3minut itp itd, ktoś se to na bieżąco edytuje. Żenada, ze w ten sposób. Na dodatek ten ktoś jeździ w IC i to jest w tym najsmutniejsze-nie wiedziałem, ze tam maja tak zryte berety chłopaki @luto Wątek jest ok i nic sie nie zmienia w temacie, nadal nawijamy o ustawkach w parku i nietylko, oraz o naszych wynikach. Ta cała strava to tylko taki dodatek-w sumie żenujący juz...przez hejterów z małym ego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Może ktoś jeździ rowerem elektrycznym po parku i dlatego jest 6-7 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wątek jest ok i nic sie nie zmienia w temacie, nadal nawijamy o ustawkach w parku i nietylko, oraz o naszych wynikach. Ta cała strava to tylko taki dodatek-w sumie żenujący juz...przez hejterów z małym ego! tak, tylko widzę jakieś dziwne teksty w stylu że "ktoś komuś do pięt nie dorasta" to mnie nic nie wyszło szczypie... stravy używam do pokonywania samego siebie, ale widzę że trolling w rekordach kwitnie pełną gębą, ale cóż dzieci nie brakuje nawet wśród dorosłych ego co poniektórych jest takie że aż się dziwie że w TdF nie startowali pozdrawiam jeżdżących dla jeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ja tam flaguję i rekordy znikają. Żaden wysiłek, a jak więcej osób będzie to robić, to trollom się znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ten wątek zawsze wzbudzał kontrowersje nawet juz wcześniej w dwóch pierwszych odsłonach, ale w tej jest mega.... Taki mały park WPKiW a jakie ma branie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 "Taki mały". Wikipedia - "Jest to jeden z największych parków miejskich w Europie" trochę by się nie zgadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 He he miałem na myśli pętle bo od niej cała akcja tej telenoweli sie rozgrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dwa pierwsze MOD zamknął za kłótnie kpiny itp. Ten powoli taki sam się robi, jak widać strava to syf jak się da edytować trasę czasy i inne- badziew jednym słowem po uj ktoś takie opcje daje w aplikacjach, można nie wyjść na rower, a KOMa strzelić w parku ŻENUA po całości ego co poniektórych jest takie że aż się dziwie że w TdF nie startowali ci to by nie startując wygrali przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 szkoda, że na pętli nie ma jakiegoś odcinka po brukach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 a odcinek pod Planetarium to co? TO JEST KOSTKA BRUKOWA jeśli o to ci chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dobra olać ta strave, wróćmy do wątku WPKiW, a mianowicie to i mnie zaczyna juz powoli nudzić tam ta jazda-za duzo ludzi to raz, a dwa to jak juz przytoczył @erzurum poziom ostatnio bardzo bardzo średni jak nie poniżej tam jest... Czas cos pomyśleć o jakichś trasach? @Adamie cos więcej o tej wyprawie 200km byś opowiedział...? @erzu a po co Ci bruk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 I kto to mówi? Stu na pewno dobrze z tobą jest jak zmieniasz zdanie odnośnie parku? Trudno w to uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 @biker Ja tam jeździłem głownie po to żeby sie pościgac z zajacami, kiedyś było ich sporo i w dodatku lepsi ode mnie, a teraz lipa tam jest i tyle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 @Stujumper WAKACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 @erzu a po co Ci bruk??? dzisiejszy etap turu oglądałeś? podjazd pod planetarium to żaden bruk i żadna pętla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Miałem na myśli dwa trzy lata temu, a nawet w tamtym roku, a w tym może trzy cztery razy miałem ostry zapieprz, a reszta tlen Nie oglądam tdf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No dzisaj był piękny odcinek na TdF. Co do tras poza parkiem. Wcale nie trzeba specjalnie się szykować. Ja w promieniu 20km od domu jestem w stanie zrobić 200 i nie będę jechał dwa razy tą samą droga. A na Żar bym się wybrał bo jeszcze nie byłem. Po tym co widze na Stravie w grupie "Śląsk" to chyba marnie było dziś na IC bo więkoszośc odpuściła z uwagi na aurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Dzisiaj pierwszy raz zobaczyłem na oczy legendarnego Stu :D Moje życie już nigdy nie będzie takie samo. Co prawda śmignął tylko bokiem i tyle go widzieli, ale zawsze. Ja potem wlekłem się parę kółek na tyłach Waszej grupki (niebieska szosa Treka jakby co) Edit: aaa zapomniałem chyba o tradycyjnym w tym temacie przywitaniu. Według Stravy czas na pętli 12:13, na podjeździe wzdłuż zoo 3:53. Słabo wiem ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że dokładnie tydzień temu wróciłem na rower po długiej kontuzji (złamany obojczyk z przemieszczeniem, też w parku zresztą tylko że na mtb skacząc na hopach ) i powoli dobijam do zawrotnych 500km zrobionych w sezonie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witaj lasq mogłeś się odezwać, jechaliśmy razem ze dwa kółka. Ja na trzecim okrążeniu dogoniłem stu, pojechał za nim czwarte i na podjeździe znów mi uciekł. Nie wiem jakie czasy były ale tempo dobre, średnia 31km/h, Stu ma naprawdę talent, ma chłopak predyspozycje, szkoda, że nie poszedł w tym kierunku jak był młody hehe Mielibyśmy już 10 lat temu takiego Kwiatkowskiego w peletonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 10 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja Was jeszcze wszystkich nie znam, poza tym wstydliwy z natury jestem ^^ ale następnym razem na pewno się odezwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.