spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Pewnie był ale się nie ujawnił Tak jak mówisz Adamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O widzę a Mateusza dziś poniosło na Trzy Stawy. Ejże, a gdzie dobre wychowanie, trzeba przyjechać na WPKiW przywitać się i dopiero jechać na KOMy. Ale nieźle strzeliłeś tę porostą koło lotniska 50km/h śrenia no no... niczym Sagan....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja dzis 3 godzinny tlenik choc przy takich widokach to sie slabo kreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 O widzę a Mateusza dziś poniosło na Trzy Stawy. Ejże, a gdzie dobre wychowanie, trzeba przyjechać na WPKiW przywitać się i dopiero jechać na KOMy. Ale nieźle strzeliłeś tę porostą koło lotniska 50km/h śrenia no no... niczym Sagan....! Powiedział ten co pojechał do domu nawet ręki nie podając na do widzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Oj tam, głupty gadacie mości Arturze. Tak jakoś myśl o chłodnej wodzie w basenie na mnie zadziałała, że nie zdązyłem się pożegnac, fakt gdzie moje maniery. Ale pętelka na trzech stawach chyba godna. http://www.strava.com/segments/7204954?filter=overall oczywiście prowadzi Mirek, a Mateusz trzeci, zaraz za Sławkiem. Trzy stawy nie są tak daleko dla Sandry, jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Pewnie że nie są daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Adam byłem, byłem Na Kandsie po 18:45. A tak przy okazji pozdrawiam kolarza który gdy przejeżdzał ryczał na mnie, bo za wolno jechałem (nie 5km/h tylko ze 15km/h ) Kurde poza tym 3 pętle (tylko jak dla mnie), to męczarnia (nie miałem żadnego napoju ze sobą i nie robilem wiekszych przerw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Może to był ten kolega co dziś za mną leciał na podjeździe. Spec s-works kolarzówka i niezły wytop łydy, jak by miał Strave odpaloną to na pewno podjaz by zrobił na KOM albo blisko. Bo ja leciałem 31 srednią pod górkę a on wyszedł zza mnie na 300m przed bażantem i tyle go widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Niee, to było przy wjeździe do parku gdzie są te 3 rozwidlenia (lewo, prawo, proso) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Późno dziś wyjechałem i już mi się nie chciało do parku jechać. Co do prostej to nieźle sypać musiał Sławomir Pabian, średnia 60 km/h. Ja przy moich 50 km/h przy końcówce już ostro się zaginałem, wiec ten KOM jak na razie dla mnie nieosiągalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Musimy poćwiczyć sprinty na długich prostych pod i z wiatrem, czytaj pogoria IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dzisiaj na pętli celowo omijałem podjazdy i pojechałem przez las odrazu na zjazdy, musze bardziej kondyche wyrobić ^^ 60km/h? Na szosówce czy mtb? A tak poza tym widziałem dziś tych policjantów - na koniach byli, no no, na pewno mnie złapią za prędkość ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A co się dzieje z naszą Sandrą ? coś dawno jej w parku nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Podobno wyjechała poza park. Ostatnio zrobiła przypadkowo KOMa na podjeździe pod plac Alfreda. Słyszałem też, że sprzedała rower. Ale to mogą być plotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kobiet na szosowkach widzialem kilka, tylko nie mam pojecia jak ta Sandra wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Łysa w niebieskich spodenkach i lackach ja natomiast słyszałem że kupiła halówke tesco ale ile w tym prawdy Adamie mój drogi to nie wiem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Halówkę miała, ale jeździć przestała, bo ktoś gwoździe pułapki na Sandrę w parku rozsypał, i sandra pane złapała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mi sie zdaje, że z tymi gwoźdzmi to był żart, bo żadnych nie widziałem na pętli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Z tego co wiem to Sandra ćwiczy do startu w żeńskim TDPologne... A Stu ma wakacje i obecnie trenuje Łomżing, Żubring i Harnaśling w Słonecznym " Cafe Chantal" http://m.youtube.com/watch?v=H2JE1Ow2too Pozdrafiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dziś skoczyliśmy na Pogorię z Mateuszem. Mało czasu na jazdę, trzeba się zmieścić między transmisją z TdF a finałami w piłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jak tam Panowie kolarze trenujecie co miedzy burzami?? Ja sie dziś wybrałem do parku na trzy kółeczka i lipa z forma, bo na podjeździe wzdłuż zoo ledwo 3:20s wykrecilem A ludzi dzisiaj więcej niż w Boże Ciało na procesji... Co ich tak wzięło na jeżdżenie?! Tylko trzy pętle bo warunki do bani-mokro, ślisko i pełno gałązek połamanych na szlaku. Trzeba wznowić treningi jak sie pogoda poprawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 No 3:20 podjazd wzdłuż Zoo to itak wysoko, lepiej odemnie i Maksyma. W parku długo asfalt schnie i jest kupa śmieci z drzew. I jak to kiedyś powiedział jeden twój zajączek tam się nie ma gdzie rozpędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ale urwał! Niemcy 5:0 Brazylia jedzie do domu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Jak tam Panowie kolarze trenujecie co miedzy burzami?? Ja sie dziś wybrałem do parku na trzy kółeczka i lipa z forma, bo na podjeździe wzdłuż zoo ledwo 3:20s wykrecilem A ludzi dzisiaj więcej niż w Boże Ciało na procesji... Co ich tak wzięło na jeżdżenie?! Tylko trzy pętle bo warunki do bani-mokro, ślisko i pełno gałązek połamanych na szlaku. Trzeba wznowić treningi jak sie pogoda poprawi... Pierdzielisz fajnie się dziś jechało mi mokry asfalt nie przeszkadza Btwinek sprawuje się dobrze na tej nawierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Taaaa przy Twojej średniej 15km/h to tez by mi nie przeszkadzała taka nawierzchnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.