Hookie Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 @Hookie Sam jeździsz? Musimy się wybrać w trasę ja, ty, Adam i Stu jak przestanie świrować z rowerem A sam w zdecydowanej większości przypadków. Chętnie się wybiorę! Jak termin będzie dobry to jeszcze weźmiemy mojego przyjaciela, którego niedawno namówiłem na zakup szosy. Musi ostro trenować, bo w sierpniu nam się fajna wyprawa szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Maksymie jak tam Twój "Goal" na Stravie? Czasu coraz mniej, a postępów nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Olałem na razie park. Nudzi mnie. Przed wyjazdem permanentnym do UK wybiorę się do WPKiW i poatakuję KOMy. Póki co celuję w długie, ciekawe wyprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Popieram Hookiego też wole teraz wypady gdzieś tam niż park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 To tak jak ja, tez wole trasy niż park, ale tylko w parku można mnie spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Stu więzień pętli chce, ale nie może z niej wyjść/wyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jest jak magnez i w dodatku przyciąga mnie swoim urokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 A ja plaszcze dupe na plazy we Wladku i czekam na moja czerwona strzale ( ma byc jutro ). Mam nadzieje pare dobrych tlenow na Hel i nazod zaliczyc Pozdrowerek i nie zajedzcie asfaltu w WPKiW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Miłego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 A ja plaszcze dupe na plazy we Wladku i czekam na moja czerwona strzale ( ma byc jutro ). Mam nadzieje pare dobrych tlenow na Hel i nazod zaliczyc Pozdrowerek i nie zajedzcie asfaltu w WPKiW I to jest wypoczynek! Miłego relaksu! Poczekajcie tylko aż Was pozdrowię w sierpniu. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Od kiedy Stju ma nowy sprzęt to na forum cisza jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 No przecież w parku go nie bede katował park jest dla dzieciaków... Teraz przyszła pora na KOMy na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 W sobotę 12 lipca kręcimy na Bielsko zapraszam będziesz mieć komów od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie dzięki spajk, zajmę sie KOMami w rejonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Prócz Stujumpera '' ktoś kręci dziś po parku ? po 18-stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ja koło 18:00 wyjeżdzam do parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Za ciepło dziś. Ja siedzę w basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Debil -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152337417098101&set=a.10151237195993101.469388.351754818100&type=1&fref=nf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jak mi przebije opone, to znajde tego goscia i mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Brak słów! Nie rzuciło mi sie w oczy wcześniej nic takiego na trasie, a często patrzę pod koła bo często łapie pane i jestem juz wyczulony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Lepsze to niż linki na motocyklistów i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Fenrir szukaj mnie na pętli gdzieś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Weźcie zapasowe dętkacze i pompki na wszelki wypadek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Coś dziś Stju wywiało z parku gdzieś hen hen . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ano. Ale dobrze zacząć tydzień w parku. Był Fenrir? bo nie poznałem chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.