spyker34 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Erzurum o której wczoraj kręciłeś ?. Ja byłem po 12 jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 jakoś w południe, jutro pewnie też się wybiorę, choć nie powiem żeby przy takiej temp. i wietrze była to wielka przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja bylem wczoraj od 14ej i pogoda była idealna, ale to bylo wczoraj a teraz czuć, ze mrozy idą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Stu ciepły szal spodnie i jazda . Ja znów za tydzień w sobotę będę bo tydzień zawalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Co Ty, ja tam dalej w krótkich gaciach smigam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 I w tych lackach ?. Stu dasz radę jakoś w tygodniu wyskoczyć jakos rano na mały trening ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dorobilem sie adidasow, laczki są na lato Rano-tzn w jakich godzinach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 od 9 do gdzieś 11. BO na 12 mam do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Za wczas, ja jeszcze spie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 To jak w sobotę bd fajnie to sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Stu a może w sobotę po 14 dasz rade ? ;d Będzie ze mną kumpela to można ścig mały zrobić ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A kumpela szybko jeździ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tyle ile sił w nogach Chociaż na Rogoźniku zrobiła interwał 100 metrowy i jej nogi padły :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A ładna przynajmniej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Baaa i to jak . A jak tam ta sąsiadka Twoja ?. To daj znać jak jestes zainteresowany [rowerem] Nie koleżanką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pewnie, to zamawiam miejsce na kole koleżanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ona MTBka ma ;D więc wiesz. TO się zgadamy w piątek o której się spichniemy. Masz może gg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Spoko zgadamy sie jakos , na sobotę to juz sniegi zapowiadają :/ tylko pamiętaj, ze średnia min 25 w zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Spokojnie mistrzu ;d. Damy radę parę kółeczek przejechać I chętnie posłuchamy o treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No witam witam ;D Fajna rozmowa ) Mam nadzieje że będziecie wyrozumiali i dacie mi jakieś fory ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Jakies trenowanko dzisiaj? Tak o 15ej jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 no niestety, ja już po, właśnie wróciłem..uważaj na stromym zjeździe i łuku..ciągle lód jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeepCalm Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 sobota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Moze byc sobota, byle pogoda sie utrzymała. Miałeś racje erzurum sporo tego lodu na tej ścianie jeszcze jest! Ja jeszcze dobrze reki nie wyleczylem po ostatnim wypadku dlatego wolałem nie ryzykować i zrobiłem sobie 10 podgórkowych z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witam Stujumper w sobotę popołudniu pokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.