Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tez właśnie z parku wrocilem, jedna pętelka, trochę wokoło dużego stawu i do domu. Ludzi rzeczywiście nie za dużo, ale parę razy pod koła weszli ;)

Napisano

Ja dzisiaj standardowo stówka ze średnia 30km/h

Zna ktoś gościa jeżdżącego na carbonowej szosie Vitesse, bo świetny trening podgórkowy mu na kole zaliczyłem, szczególnie ostatni podjazd wzdłuż zoo w granicach 3minut, wiec dla zorientowanych w temacie-było ostrrroooo ;)

Pozdrawiam kolarza!

Napisano

No ja dziś wybrałem się na park. Zrobiłem jedno kółko.

Stwierdziłem, że jest za dużo ludzi, szczególnie niedzielniaków na rowerach co jadą cąła ścieżką.

Po trzech hamowaniach do zera stwierdziłem, że trzeba odbić na północ.

Na Bobrownikach zadzwonił Mateusz i pojechałem zobaczyć tego nowego Cannyona 29-er.

No i na góralu Mateusz zrobił KOMa na pogorii. :whistling:

Napisano

Pewnie zrobiłeś KOMa na tej górce, który będzie przez lata nie do pobicia...

Jeśli to było do mnie, to ja nie Twoja liga, po asfalcie w parku jeździłem jak miałem 10 lat :)

Napisano

Piszesz, ze jechałes szybciej pod górkę niż ja z górki, wiec musiałes mnie mijać...co za tym idzie KOM murowany! Bo ja z tego pagórka jeżdżę ponad 33 :)

Napisano

No przecież mowię ze jechałem z górki 33, wiec Ty musiałaś cisnąc co najmniej 35km/h pod gore, wiec kopyto masz jak czołg...tylko pozazdrościć! Następnym razem włączaj giepeesa bo KOMy będziesz miał na lata!

Napisano

Nie dość ze cicho to jeszcze pusto w parku bo wszyscy mecze tera oglądają!

Cos nikt już KOMow w parku nie bije-czyżby tak wyśrubowane były...? ;)

Ja tam dzisiaj poniżej najsłabszego tlenu jaki był możliwy jeździłem bo średnia na 65km tylko i aż 25km/h :)

Napisano

Szalejesz Stu normalnie, Ja tam dziś serwis swojej maszyny miałem, nowe kółeczka przerzutka dostała, a łańcuch shake miał wreszcie czysty i bez piachu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...