Lawi Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Adam miałeś do mnie dzwonić! Ale rozumie, że bałeś się o KOM'y
Stujumper Napisano 2 Lipca 2014 Autor Napisano 2 Lipca 2014 A ja standardowo biłem kółka w parku i chyba z pięć KOMow zrobiłem na nowej bryce ;p miodzio
MartinH Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Stu na nowym rowerze jedzie wolniej z górki niż ja pod górkę Oczywiście to mogło być kółko nie na czas
Stujumper Napisano 2 Lipca 2014 Autor Napisano 2 Lipca 2014 Pewnie zrobiłeś KOMa na tej górce, który będzie przez lata nie do pobicia...
Hookie Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Ja tam żadnych nowych KOMów na Stravie nie widzę, ergo żadnych nowych KOMów nie ma.
Stujumper Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Bo te na Stravie są nie do pobicia-przynajmniej te w parku
spyker34 Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Dziś lajtowo po parku piechurzy pod koła nie włazili. Mijanka dwa razy ze Stu który gnając szukał swojego cienia
bato Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Tez właśnie z parku wrocilem, jedna pętelka, trochę wokoło dużego stawu i do domu. Ludzi rzeczywiście nie za dużo, ale parę razy pod koła weszli
Stujumper Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Ja dzisiaj standardowo stówka ze średnia 30km/h Zna ktoś gościa jeżdżącego na carbonowej szosie Vitesse, bo świetny trening podgórkowy mu na kole zaliczyłem, szczególnie ostatni podjazd wzdłuż zoo w granicach 3minut, wiec dla zorientowanych w temacie-było ostrrroooo Pozdrawiam kolarza!
AdamJedzie Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 No ja dziś wybrałem się na park. Zrobiłem jedno kółko. Stwierdziłem, że jest za dużo ludzi, szczególnie niedzielniaków na rowerach co jadą cąła ścieżką. Po trzech hamowaniach do zera stwierdziłem, że trzeba odbić na północ. Na Bobrownikach zadzwonił Mateusz i pojechałem zobaczyć tego nowego Cannyona 29-er. No i na góralu Mateusz zrobił KOMa na pogorii.
MartinH Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Pewnie zrobiłeś KOMa na tej górce, który będzie przez lata nie do pobicia... Jeśli to było do mnie, to ja nie Twoja liga, po asfalcie w parku jeździłem jak miałem 10 lat
Stujumper Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Piszesz, ze jechałes szybciej pod górkę niż ja z górki, wiec musiałes mnie mijać...co za tym idzie KOM murowany! Bo ja z tego pagórka jeżdżę ponad 33
MartinH Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 33, ale chyba w dół A dziwnym trafem GPS miałem wyłączony
Stujumper Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 No przecież mowię ze jechałem z górki 33, wiec Ty musiałaś cisnąc co najmniej 35km/h pod gore, wiec kopyto masz jak czołg...tylko pozazdrościć! Następnym razem włączaj giepeesa bo KOMy będziesz miał na lata!
Fenrir Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Nie ma to jak mieć kondycje przy której w połowie drogi do parku nie ma się tchu już
Stujumper Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 Jak jedziesz ponad 40km/h po drodze to co sie dziwisz...?
AdamJedzie Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Jutro lecimy w trase z Mateuszem. Ale się zobaczy rano co i jak.
Stujumper Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 Nie dość ze cicho to jeszcze pusto w parku bo wszyscy mecze tera oglądają! Cos nikt już KOMow w parku nie bije-czyżby tak wyśrubowane były...? Ja tam dzisiaj poniżej najsłabszego tlenu jaki był możliwy jeździłem bo średnia na 65km tylko i aż 25km/h
biker90 Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Szalejesz Stu normalnie, Ja tam dziś serwis swojej maszyny miałem, nowe kółeczka przerzutka dostała, a łańcuch shake miał wreszcie czysty i bez piachu.
spyker34 Napisano 4 Lipca 2014 Napisano 4 Lipca 2014 Mnie wczoraj Decathlon zaprosił na darmowy wakacyjny przegląd. Stan mojego BTwinka ? BDB
Stujumper Napisano 4 Lipca 2014 Autor Napisano 4 Lipca 2014 A ile zdążyłes zrobić na nim kilosow od czasu zakupu? Ze 200 zrobiłeś chociaż?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.