luto Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 siwyex, aleś się zagotował ja tam nie należę do ligi liczącej się do KOM-ów w parku, ale grozić komuś pompką też nie zamierzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 a dzisiaj z rana bodajze byl kolejny wypadek w parku, podobno nawet karetka byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Się zagotował i ma rację. Tylko że Stu jest niereformowalny jak socjalizm. Komuś musi się stać krzywda, żeby zrozumiał, że są lepsze miejsca na rywalizację. Do tego czasu będzie pompował swoje ego w parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Kolego Siwex to jest Wątek Parkowy I my jesteśmy grupą parkową na czele z Liderem Stujumperem także reszta komentarzy jest zbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Powiem tak kolego Siwex. Z ludzi tu piszących stale, i jeżdżących na praku wszycy uważamy na innych. Nikt nie bije rekordów na siłe. Ogólnie można ściagać się na podjeździe wzdłuż Zoo. Można robić kółka, bo sam robię, ale na średnią 14 minut i wtedy nic się nie stanie nawet jak są tłumy. Sam miałem poważny wypadek w parku w kwietniu. Jak i wiele innych kolizji przez kilkanaście lat jak tam się pojawiam. Ale powiem Ci, że wole tam mieć kolizje niż na drodze z samochodem. Dlatego ludzie tam jeżdzą. A w dzień roboczy ciężko jest nawet te 12km do parku dojechać bo rowerzysta na drodze nie ma żadnych szans. Oczywiście w weekendy i święta lepiej jest jeździć po mniej uczęsczanych drogach wiejskch, jak to robię ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Każdy ma swoje zdanie i jak najbardziej prawo do jego wypowiedzi... No ja juz ponad 30tys kaemow w parku wypompowalem na przełomie 3 lat i jeszcze żadnej stłuczki tam nie miałem. Chyba to o czymś świadczy... (Pewnie do czasu ) Jak by wszyscy miszczowie swoich dwóch kółek tak jeździli to karetki i firmy ubezpieczeniowe by dawno splajtowały Pozdrawiam wszystkich, którzy maja mnie za AntyNereformowalnegoBohatera!!! Ps. Nie jest mi łatwo...dźwigać te brzemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Stu poskładamy się i dostaniesz Oscara albo Nobla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Tak z innej paki, chciałem poinformować, ze z ciężkim żalem i ogromnym bólem serca, ale musiałem sprzedać swojego speca... Niestety bestia była dla mnie za szybka! Od dziś śmigam na nowej/starej maszynce, która można podziwiać w moim garażu Zapraszam na wizje lokalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 3 blaty - rozpusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Stu jak zwykle se jaja robixd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 ...trzy blaty i stopniowanie 50-40-30t taki sprzęcik do niepowolnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Panowie, mało jest ulic na których można poszaleć? Bez świateł ze sporymi podjazdami gdzie możecie robić sobie KOMY! A nie w parku! następnym razem jak przypier... pompką to ktoś zapamięta i nie interesuje mnie kto to jest. A tak poza tym to do parku jadą goście pojeździć, a nie się ścigać, więc nie dziwię się że nikt Ci nie dorówna w parku tak i w głupocie! Chcesz się pościgać z prosami to przyjedź na wyścig i pokaż na co Cie stać, a nie król jednej prostej i jednej pętli. Kolego siwy ex zapoznaj się z zasadami w tym temacie, zamiast atakować rekordzistę parku podaj najpierw swój czas na pętli, podjeździe wzdłuż zoo i kilku innych odcinkach. Jeśli czasy masz słabe to zacznij trenować, wykręć coś czym się będziesz mógł pochwalić potem pisz w wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Wybaczcie, ale dla mnie nie jest pokazaniem swoich umiejętności strzelenie KOMA, tylko dobry wynik na wyścigu czy maratonie. Ale jeśli ktoś ma ochotę nie ma problemu, ale możemy powalczyć na odcinku poza parkiem, na ulicy lub w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 tylko dobry wynik na wyścigu czy maratonie to lataj sobie po maratonach i nie zaprzątaj sobie głowy tematem parkowym... takie pisanie żeby pisać... temat dla parkowców a nie dla zawodowców (za jakiego się chyba zresztą uważasz) chcesz coś pokazać ? wpadaj 21 wieczór, lub 4/5 z rana (pusto będziesz miał) i wykręć pętle poniżej 10 sek, KOM-a nie tylko między ludźmi można atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ...trzy blaty i stopniowanie 50-40-30t taki sprzęcik do niepowolnej jazdy W opisie roweru "halówka" oznacza, że był on wykorzystyany na hali? Jeździł w zawodach na torze jak mniemam. No to teraz będziesz szalał. Sandra nie ma szans. No ja dziś będę wyruszał jednak później być może po 11-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Nikt nic nie pisze.. więc ja wrzucę dzisiejszy tlenik. http://www.strava.com/activities/159507046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Leje leje leje Ale i tak udało się 116kaemów pyknąć. Nie w parku rzecz oczywista aż tak mnie jeszcze nie pogrzmiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 I będzie lało. Oby na IC przestało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja se zrobiłem wypad typowo rekreacyjny z kumplami do Oświęcimia na grilla do kumpla nie obyło się bez piwka Ba a nawet dwóch a co i teraz wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Odnośnie tematu zużycia czy tez rozładowania bateri w smartfonie podczas użytkowania programu Strava. Moge powiedziec tak. Wczoraj miałem telefona na fabrycznym naładowaniu do połowy gdzieś i wytrzymał 3 godziny na stravie. W nocy naładowałem na full. No i dziś 4 godziny jeździlem z sluchaniem muzyki przez głośnik w czasie jazdy no i mam teraz 60% bateri. Wg mnie może byc. Faktycznie jak by ktoś jechał z 11-12 godzin to pewnie by telefon padł. Puki co ja nie mam tyle czasu i takiej formy. A Ty Artur nie jeździj po piwie na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A ja se dzisiaj nowa maszynę przewietrzylem No waga nie powala i opory są większe, ale za to wygodniej sie jedzie, sylwetka bardziej wyprostowana i plecy juz nie bolą średnia jakieś 5km/h mi spadła w porównaniu do poprzednich, ale co mi tam-będzie więcej chętnych do ścigania w parku, bo bedą mieli realne szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Adamie przy dobrych wiatrach i w parku jeżdżę po także wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Spajk ja rozumiem sie ścigać w parku, ale żeby na dopalaczu jeździć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Izobronek musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No własnie coś Ci się ostatnio oczka świeciły Artur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.