Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Na podjeździe mogłeś zbić z 15 sekund Dominik. Na 3:30 to ja jestem w stanie wjechać.

Nie miałem świeżej nogi bo zająca złapałem na dojeździe z Piekar do parku :P

No i nie wiedziałem jak rozłożyć siły :P dopiero 2 raz tą pętle robiłem na czas, teraz bym inaczej pocis.

Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy

Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy

potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu

@erzurum

Bardzo dobrze piszesz...im człowiek mocniejszy jest tym bardziej bierze go na ściganie :) i wcale nie musza to być zawody...tu chodzi o taka zwykła zdrowa rywalizacje. Zreszta od samego początku jak zacząłem jeździć to czułem, ze na zwykłym pedalowaniu sie nie skończy...

Wiadomo nie od razu forma była, ale przy jeździe w parku szybko wzrosła i chyba ciagle jeszcze rośnie ;)

potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu

Wątpię, będzie tak mądry póki w coś lub kogoś nie wjedzie. Park nie jest miejscem od ścigania ....

choć fakt ostatnio bawiłem się w kręcenie czasów w parku i nieźle szło

Śmiesznie będzie jak ta rowerowa straż się będzie czepiać nas, że zapier.... my na złamanie karku oj będzie ciekawie wtedy bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...