erzurum Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jak mam być szczery stawiam na Erzuruma chłopaki, skupcie się na poszukiwaniach "Sandry" w parku a nie na forach, ja dziś męczyłem Beskid Mały w parku będą ją wypatrywał może jutro, jak pogoda pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 http://www.strava.com/segments/6646487?filter=overall Brakło 4sek dziś ale nie jechałem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Erzurum caly czas szukamy xd ale za duzo lasek jezdzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 @spyker34 jak już ktoś tu pisał, niekoniecznie na laski zwracajcie uwagę hehehe @moloch89 na czym ten czas wykręcałeś? gratulacje, świetny wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Brawo Dominik. Nieźle jak na długodystansowaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Erzurun pozyjemy zobaczymy :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Na podjeździe mogłeś zbić z 15 sekund Dominik. Na 3:30 to ja jestem w stanie wjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Na przełajówce jechałem na kołach szosowych, następnym razem biorę moją Kodzie i rano jak ludzi nie bedzie pojadę to może złamię 10minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Adam, fajnie Ci sie gada...te 15s na podjeździe mogło by go kosztować 30s na płaskim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Płaski był dzisaj, za wiatrem. Mogło by sie udac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Na podjeździe mogłeś zbić z 15 sekund Dominik. Na 3:30 to ja jestem w stanie wjechać. Nie miałem świeżej nogi bo zająca złapałem na dojeździe z Piekar do parku No i nie wiedziałem jak rozłożyć siły dopiero 2 raz tą pętle robiłem na czas, teraz bym inaczej pocis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja obecnie mam swój PB 10:04s oczywiście nie udokumentowany nigdzie, wiec małowiarygodny jestem. Ale jak Ty zejdziesz poniżej 10min to ja wtedy kupuje ta strave i biorę sie za bicie rekordu na poważnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Właśnie wróciłem z parku swoje z kumplem wyjeździliśmy. Oczywiście nie zabrakło poślizgu kumpla z zjazdu od planetarium ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 W taka pogodę chciało sie wam jeździć?? Sandry szukaliscie? Spajk a jak tam Twoje czasy na Stravie? Notujesz jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Stu niedawno zaczęło padać,wcześniej nic. W parku pusto tylko jeden biegacz. Zobacz na profilu u mnie http://www.strava.com/athletes/5224628 . nie jeżdżę zbytnio na czasy tylko by se pojeździć. Nie było jej dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jak bym miał czasy kręcić to wolałbym na to jechać: http://images64.fotosik.pl/1098/1219f39aa2d1a3c2med.jpg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Pincet w dobę byś chciał zrobić?! Tyle to nawet Stu nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Spyker lepszy poslizg niz latarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A Adam lasce pod nogi prawie wjechał xD Pincet w dobę byś chciał zrobić?! Tyle to nawet Stu nie zrobi... Jak bym miał szosę i nabijanie czasów by mnie kręciło to czemu nie próbować xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To fajny widok musiał mieć! Mnie tez wcale wykręcanie czasów nie bawi, zdecydowanie wole pogoń za zajączkami po to jeżdzę w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 a jeszcze jak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 @erzurum Bardzo dobrze piszesz...im człowiek mocniejszy jest tym bardziej bierze go na ściganie i wcale nie musza to być zawody...tu chodzi o taka zwykła zdrowa rywalizacje. Zreszta od samego początku jak zacząłem jeździć to czułem, ze na zwykłym pedalowaniu sie nie skończy... Wiadomo nie od razu forma była, ale przy jeździe w parku szybko wzrosła i chyba ciagle jeszcze rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu Wątpię, będzie tak mądry póki w coś lub kogoś nie wjedzie. Park nie jest miejscem od ścigania .... choć fakt ostatnio bawiłem się w kręcenie czasów w parku i nieźle szło Śmiesznie będzie jak ta rowerowa straż się będzie czepiać nas, że zapier.... my na złamanie karku oj będzie ciekawie wtedy bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.