Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A jednak jeden KOM, tutaj: http://www.strava.com/activities/157605369/segments/3648172663 - Park Śląski - mur zoo lewo planetarium Pierwszy 1:50, drugi 1:46. Dobre i to. Nic szczególnego więc. Resztę ataków odpuszczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasq Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tylko jeśli to kobieta to co robi wśród facetów, chyba że to conchita jest Nie żebym kogoś bronił, ale to akurat mnie nie dziwi. Strava jest dla rywalizacji i przyjemności z bicia cudzych rekordów. Zakładając, że to nie troll a po prostu mocna dziewczyna, to jaką by miała przyjemność z rywalizacji w damskiej kategorii gdzie by była bezkonkurencyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Racja. :-) Nie miałaby z kim tam się ścigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Z cyklu '' Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie'' nasz Ghost Rider dodał nowy post ktoś coś wie ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Stu nieźle w kulki leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jak mam być szczery stawiam na Erzuruma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Artur. Z tego co mówiliście dziś na parku to leciała Sandra przed wami przez chwile próbowaliście się utrzymac na tyłach. Ja też kiedyś coś widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Panowie! A co powiecie na kolegę @Woodu ???? Jego juz tu z dwa tygodnie nie widziałem, w parku na trasie tez go nie widać, a z tego co wiem to chłopina siedzi w branży informatycznej i może cos tam z tym epo kombinuje...? Podejrzane to trochę jest dla mnie, co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jedno jest pewne to jest facet i ktoś nieźle se jaja robi z was, czasy jak od Stu są albo ktoś sprytnie mapki i inne edytuje na stravie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Heh, zaczynają sie teorie spiskowe. Przypomnijcie sobie może pierwszy wątek z seri WPKiW, gdzie dla większości forumowiczy Stu był trollem postacią wirtualną, tak samo może być z Sandrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A może to Adam albo Biker nie lubi parku xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Kto wie hmm parku nie lubię aczkolwiek aż tak bym się z wami nie bawił, a może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ano może to być Stu. Czasy są dla niego realne, no nie są jakies przegięte znowu. Podejżewam, że kazdy kolarz górski zawodowy jest w stanie tak jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Teraz tak z innej beczki, bo ino o tej Pannie gadka, a tu dzisiaj w parku sie zjawiła naprawdę "ELITA" MTB czyli Michał Ficek, Tomek Dygacz i jeszcze jeden z nimi kręcił na Haibike 29erze...z pięknymi czerwonymi piastami No a za nimi pocichutku w swojej skromnej osobie kręciłem ja niestety na rondzie jechali prosto, a juz sie cieszylem, ze poprawie swój czas na podjeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Na mtb przeciętnym to trzeba się nieźle napocić by poniżej 11 zejść, na szosie nie ma z tym problemu żadnego! Muszę se kiedyś pożyczyć od kumpla szosę i machnąć se czasówkę w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Adamie też mi się wydaje że to Stu nawet typ Górska Bestia pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 i to podkreślenie na mtb nie na szosie, któż taki by się mógł tak wychwalać w niebiosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Bikerze odpowiedz jest prosta nie ma co spekulowac i zwalac czy to stu czy to adam. Trzeba sie samemu przekonac co to za fejk czy nie fejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A nie myślicie, ze ktoś specjalnie tak pisze i dobiera słowa, żeby celowo to wskazywało na mnie he??! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Chodz z drugiej strony stu jest troche staromodny i wątpię by fote laski dal xd ale czort go wie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A powiedzieć wam gdzie to mam, może lepiej nie będę mówił. Niech se bd drugi Stu maniak parku i kółeczek, jakoś mi to nie przeszkadza. A tak poza tym to po 5 kółkach mam już dość roweru na ileś dni tak na mnie negatywnie park działa, wpadam sporadycznie bo jakoś zawsze trafię na jakiegoś kapelucha co tamuje lub wybiega na drogę, czasami chęć rozjechania takiego przechodzi przez głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ooo Maksymie widzę, ze nie długo się KOMem cieszyłes http://www.strava.com/segments/6940272 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 ...ale w laczkach to tylko Stu jeździ, to jeden z pierwszych wpisów tajemniczej Sandry....także jak to zobaczyłem to od razu Stu o Tobie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Haha stu podejrzany numer 1 Xd oooo kto sie odezwal mister mobilo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 No tylko ja tak jeżdzę i bez spd tez, ale o tym duzo osób wie i dlatego podejrzewam, ze "ktoś" chce żeby wyglądało to na mnie! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.