Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko jeśli to kobieta to co robi wśród facetów, chyba że to conchita jest  :yucky:

Nie żebym kogoś bronił, ale to akurat mnie nie dziwi. Strava jest dla rywalizacji i przyjemności z bicia cudzych rekordów. Zakładając, że to nie troll a po prostu mocna dziewczyna, to jaką by miała przyjemność z rywalizacji w damskiej kategorii gdzie by była bezkonkurencyjna?

Panowie! A co powiecie na kolegę @Woodu ????

Jego juz tu z dwa tygodnie nie widziałem, w parku na trasie tez go nie widać, a z tego co wiem to chłopina siedzi w branży informatycznej i może cos tam z tym epo kombinuje...? Podejrzane to trochę jest dla mnie, co sądzicie?

Teraz tak z innej beczki, bo ino o tej Pannie gadka, a tu dzisiaj w parku sie zjawiła naprawdę "ELITA" MTB czyli Michał Ficek, Tomek Dygacz i jeszcze jeden z nimi kręcił na Haibike 29erze...z pięknymi czerwonymi piastami :)

No a za nimi pocichutku w swojej skromnej osobie kręciłem ja :P niestety na rondzie jechali prosto, a juz sie cieszylem, ze poprawie swój czas na podjeździe :(

A powiedzieć wam gdzie to mam, może lepiej nie będę mówił. Niech se bd drugi Stu maniak parku i kółeczek, jakoś mi to nie przeszkadza.

A tak poza tym to po 5 kółkach mam już dość roweru na ileś dni tak na mnie negatywnie park działa, wpadam sporadycznie bo jakoś zawsze trafię na jakiegoś kapelucha co tamuje lub wybiega na drogę, czasami chęć rozjechania takiego przechodzi przez głowę  :laugh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...