Stujumper Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 10:50 to ja robię obecnie na młynku i to bez jakiejkolwiek zadyszki żaden wyczyn i tez hamuje kilka razy Zmierz sobie czasy na podjazdach one są bardziej miarodajne o formę i nie ma obaw o stłuczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavellos Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No Adamie ładnie trzymałes koło szkoda, ze tak krótko ale nie dziwie Ci sie wcale, bo mi licznik po 60km pokazywał średnia 31,8km/h, mało kto takie tempo wytrzywywal Mało kto wytrzymywał ? pod koniec to juz chyba wszyscy odpadli ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 z odbiornika Garmina możesz wyeksportować GPX na strone A to muszę ślad wyzerować jakby przed pętlą i potem zatrzymać? Czy Strava sama sobie dobierze odpowiedni fragment z mojego całego śladu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Chyba sama ale ekspertem nie jestem. O widzę Dominik, Stu rzucił Ci wyzwanie. 10:50 też coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Dystanse sprinterskie to nie moja bajka, dziś tylko tak dla ciekawości sobie czas zmierzyłem Jutro biore gpsa i szosę bo dziś na przełajce śmigałem, zobaczymy jaki czas sie uda wykręcić.W sobotę będę atakował 600km w 24h ale nie po parku hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 @Pavellos Zawsze po jakimś czasie wkońcu wszyscy odpadają nie ma bata! Dzisiaj to było nawet lajtowo, bo nie chce mi sie ostatnimi czasy za specjalnie spinac pod ta górkę...bo można by duzo szybciej i wtedy praktycznie na pierwszym podjeździe nie mam nikogo na kole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Strava dobierze sama. Ja eksportuje z Forerunnera na Garmin Connect, stamtąd tcx i na Endo i Stravę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 jak Hookie pisze: sama sobie wyliczy segmenty, wrzucasz całego gpx-a i tyle, możesz dodatkowo wyciąć okolice domu lub w stravie ustawić strefę prywatną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jutro biore gpsa i szosę bo dziś na przełajce śmigałem, zobaczymy jaki czas sie uda wykręcić. Dawaj pokaż na co Cię stać Jak zejdziesz poniżej 10:30 na tej Twojej Kodze to będzie naprawdę dobry wynik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Maksym, jaki model Forerunna? A co sądzicie o Garmin Edge licznikach? Stu ty już nie podpuszczaj ludzi, sam załaduj strave na ten twój radiotelefon i pobij Sandrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Adamie czyżbyś wątpil, ze mogę z nią wygrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Akutar co do Ciebie, to wiesz, że znam twoje możliwości i ułąńską fantazję i na pewno wygrasz, ale czas postawić na swoim. Mysle, że dobrze by było by Stujumper pojawił się na Stravie i pokazał do kogo park należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tylko jeśli to kobieta to co robi wśród facetów, chyba że to conchita jest Albo Stu se jaja robi Jak na razie tylko ponoć ją Spyker widział, ale wy wiecie że strava jak i endo trasę da się wyedytować tak by pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Maksym, jaki model Forerunna? A co sądzicie o Garmin Edge licznikach? Korzystam z Forerunnera 310XT triathlonowego. 20 godzin na baterii śmiało pociągnie. Zdecydowanie polecam. Jeśli na rower to Edge 800/810 - z mapami od razu - testowałem 810tke i jest świetna. Różnice między 800 a 810 są jednak marginalne Niektórzy korzystają z Edge'a 500/510, ale to już bym wolał bardziej praktyczny zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie znam stravy. A prędkość idzie wydeedytować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 @Hookie Jak tam Ci idzie bicie KOMow w parku? Niedawno pisałeś, ze co z tej Sandry za GWIAZDA jak nie ma żadnego koma na Stravie...ja sie doliczylem chyba 11 komow u Niej z czego 10 w parku! Naprawdę jest Gwiazda sezonu!!! Tu chyba nawet Stu wymięka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Będzie dziś ktoś kręcił w parku o 19?Napiszcie mi jeszcze skąd zaczynacie pomiar okrążenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 He he ja będę Od ronda w gore najbardziej popularny jest start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 @Hookie Jak tam Ci idzie bicie KOMow w parku? Niedawno pisałeś, ze co z tej Sandry za GWIAZDA jak nie ma żadnego koma na Stravie...ja sie doliczylem chyba 11 komow u Niej z czego 10 w parku! Naprawdę jest Gwiazda sezonu!!! Tu chyba nawet Stu wymięka Nie próbowałem w końcu. :< Ciągle czymś ostatnio zajęty jestem. Panowie, ale przecież mecze MŚ są, jaka 19?!... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 wpadnę wieczorkiem nogi bolą ale raz na jakiś czas trzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja tam nie oglądam, wole rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jadę się pokręcić do Parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja również zaraz się zjawie jak by ktoś nie wiedział jeźdzę na RockRiderze Btwin to szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Uciekłem szybko, bo noga nie podawała i nie chciałem się kompromitować. Masakra, rower do regulacji - przerzutki co 3 przeskakują... albo wcale. xD Już w ogóle mnie zniechęciła na podjeździe wzdłuż WPKiW jakaś księżniczka jadąca całą szerokością... naprawdę się we mnie zagotowało, ale tylko poprzeklinałem pod nosem i odpuściłem te podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 i wszystko jasne i w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.