Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Dystanse sprinterskie to nie moja bajka, dziś tylko tak dla ciekawości sobie czas zmierzyłem :) Jutro biore gpsa i szosę bo dziś na przełajce śmigałem, zobaczymy jaki czas sie uda wykręcić.
W sobotę będę atakował 600km w 24h ale nie po parku hehehe :D

Maksym, jaki model Forerunna? A co sądzicie o Garmin Edge licznikach?

Korzystam z Forerunnera 310XT triathlonowego. 20 godzin na baterii śmiało pociągnie. :) Zdecydowanie polecam. Jeśli na rower to Edge 800/810 - z mapami od razu - testowałem 810tke i jest świetna. Różnice między 800 a 810 są jednak marginalne :) Niektórzy korzystają z Edge'a 500/510, ale to już bym wolał bardziej praktyczny zegarek. 

@Hookie

Jak tam Ci idzie bicie KOMow w parku? Niedawno pisałeś, ze co z tej Sandry za GWIAZDA jak nie ma żadnego koma na Stravie...ja sie doliczylem chyba 11 komow u Niej z czego 10 w parku! Naprawdę jest Gwiazda sezonu!!! Tu chyba nawet Stu wymięka :(

Nie próbowałem w końcu. :< Ciągle czymś ostatnio zajęty jestem. :(

Panowie, ale przecież mecze MŚ są, jaka 19?!... xD

Uciekłem szybko, bo noga nie podawała i nie chciałem się kompromitować. :P Masakra, rower do regulacji - przerzutki co 3 przeskakują... albo wcale. xD Już w ogóle mnie zniechęciła na podjeździe wzdłuż WPKiW jakaś księżniczka jadąca całą szerokością... naprawdę się we mnie zagotowało, ale tylko poprzeklinałem pod nosem i odpuściłem te podejście. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...