Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Cos wątek ucichł...

Po trzech tygodniach przerwy :/ zero roweru i innych sportów( plus 6kg przybyło), wybrałem sie dzis na standardowe juz 10 kółek...i marnosć!

Troche ponad 29km/h srednia wyszła, paru żeglarzy sie kręciło, ale nikt kto by mi dał popalić :)

Jutro ten kto sie czuje mocny i lepiej spożytkowal ostatnie 3tyg to moze wpaść i dokopać Stujumperowi :P jest szansa ;)

Chciałbym, zeby tak bylo, ale niestety bez regularnego treningu nie da sie jeździć na najwyższym poziomie...Wczoraj Amadeusz dał mi popalic i bekłem na podjezdzie po prostu odcielo mi prąd ;)

@Amadeusz

Po wczorajszej kraksie niestety, ale chyba w tym sezonie juz nie pokrecimy :/

Kolano spuchlo, boli jak cholera No i żebra tez napier.....

Więc panowie widzimy sie na szlaku dopiero w marcu, chyba.... :P

Zrobiłem sobie przed chwilą dwa kółeczka. Cieszę się, bo na Strava jestem 5 / 25. :) 

Nic wielkiego - 11:57 ze średnią 31.7 km/h na szosie. Tak czy siak prawie rozjechałem psa. :P Z obecną kondycją jestem zadowolony.

Było kilku kolarzy, ale nikt raczej szybko nie śmigał. Ktoś z Was jeździł?

Sie ma po małej przerwie ;)

Kreci ktos wieczorem? Ja wlasnie po Kółeczku 14,27 mistrzostwo swiata normalnie! :)

Na srednia nawet nie patrzyłem...ale to i tak dobry wynik jak na moje "chore kolano"

Zaraz powtorka, tylko złapie drugi oddech :P

@amadeusz

Jutro bede przed 16ta, ale raczej czas Ci zmierze ;)

A tak poza tym to panowie, kto wykreca podobny czas jak ja dzis, to mozemy sie jutro poscigac!!! Zapraszam :)

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...