Stujumper Napisano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja znowu jestem chory, masakra jakas! :/ Ale zobaczę jak sie bede czuł bo juz nie raz zgrypowany jezdzilem to wpadne po 16ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 pogoda rowerowa ktos dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cos wątek ucichł... Po trzech tygodniach przerwy :/ zero roweru i innych sportów( plus 6kg przybyło), wybrałem sie dzis na standardowe juz 10 kółek...i marnosć! Troche ponad 29km/h srednia wyszła, paru żeglarzy sie kręciło, ale nikt kto by mi dał popalić Jutro ten kto sie czuje mocny i lepiej spożytkowal ostatnie 3tyg to moze wpaść i dokopać Stujumperowi jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wpadne pokrecic sie przed 16 do 18, też jestem dętka ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ok, to ja tak o 16ej sie przykulam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ok, to ja tak o 16ej sie przykulam! heh, ja już miesiąc bez roweru... ale Tobie to nawet po roku Twojego leżakowania nit nie dorówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Chciałbym, zeby tak bylo, ale niestety bez regularnego treningu nie da sie jeździć na najwyższym poziomie...Wczoraj Amadeusz dał mi popalic i bekłem na podjezdzie po prostu odcielo mi prąd @Amadeusz Po wczorajszej kraksie niestety, ale chyba w tym sezonie juz nie pokrecimy :/ Kolano spuchlo, boli jak cholera No i żebra tez napier..... Więc panowie widzimy sie na szlaku dopiero w marcu, chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Zrobiłem sobie przed chwilą dwa kółeczka. Cieszę się, bo na Strava jestem 5 / 25. Nic wielkiego - 11:57 ze średnią 31.7 km/h na szosie. Tak czy siak prawie rozjechałem psa. Z obecną kondycją jestem zadowolony. Było kilku kolarzy, ale nikt raczej szybko nie śmigał. Ktoś z Was jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 11 Października 2013 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 zrobilem sobie wczoraj małą czasówke na 1 okrążenie czy ktoś wybiera sie dzis po 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 18 Października 2013 Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Ktoś chętny na jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ja niestety dopiero w poniedziałek, na 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 19 Października 2013 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 W tygodniu mam ciężko z wolnym czasem. Pozostaje tylko weekend. Także jak ktoś chętny na niedziele to proszę dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Sie ma po małej przerwie Kreci ktos wieczorem? Ja wlasnie po Kółeczku 14,27 mistrzostwo swiata normalnie! Na srednia nawet nie patrzyłem...ale to i tak dobry wynik jak na moje "chore kolano" Zaraz powtorka, tylko złapie drugi oddech @amadeusz Jutro bede przed 16ta, ale raczej czas Ci zmierze A tak poza tym to panowie, kto wykreca podobny czas jak ja dzis, to mozemy sie jutro poscigac!!! Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 mi to jak najbardziej odpowiada, bo mam jeszcze mocno obolały łokieć i udo po zeszło-niedzielnej kraksie, wiec chętnie pokręce sie dłużęj w spacerowym tempie - bede od ok 16.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ty tez...nie No jakas zaraza chyba panuje na te "wypadki" a tak ostrożnie przeciez jeździmy To jutro na spokojnie, tak rekonwalescencyjnie ( chyba dobrze napisałem, bo z dyktand zawsze paly miałem) pojezdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fracha Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Na rowerze crossowym też można u Was powalczyć o jakieś dobre czasy czy liczy się tylko szosa? Chętnie pośmigał bym tam sobie od przyszłego sezonu i szukam dodatkowej motywacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Sie mano panowie! Jeździ ktos po Parku jeszcze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fracha Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja bym pośmigał ale czekam na wozidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Korzystam z pogody i jeżdżę. Dziś się chyba wybiorę A Ty jak Stu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja modyfikuje wlasnie zimowa fure i chetnie bym skoczył na pare kółek... Tak bez formy w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Ja w sumie mój przemalowałem. Zostały mi jeszcze przerzuty ale to idzie zawsze zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Kręci ktoś coś w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Jakis trening dzisiaj? Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Stu właśnie przed chwilką wróciłem z parku. Mało typa praktycznie sami biegacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 biegacze i jeszcze też zimny wiatr..trochę przeszkadzało więc po godzinie wróciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.