Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja sie mam z babą ścigać??? Chłopy ze mną na szosach przegrywają z kretesem nie raz i nie dwa, a Ty mie tu taką laską chcesz postraszyć... Prędzej na randkę sie z nią umówie niż będę ścigał! @Adam A ile metrów ma jacht? Wiesz...teraz to ze 30m to absolutne minimum jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 oj robi się gorąco w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jedź na IC z nami Stu w środę, a nie pitol, że kolarze na szosach cię dogonić nie potrafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ty nie potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Zgadza się. Jestem tylko jednym z zajączków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Masz szosę...masz, Masz spdeki...masz, Masz kask...masz! Wiec jesteś kolarzem! A ja nie mam ani kasku, ani spd tylko mtb za...ho ho ho i jeszcze więcej i jeżdzę w adidaskach i luźnych gaciach, wiec chyba jestem lanserem Takiego na IC nie wpuszczą!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Stu czas lacie wyciągnąć z szafy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Stu, masz dużą głowę? Mogę Ci dać kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Coś Ty! Mała, łysa i w dodatku pusta, żeby było lżej na kole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Bo ten mój kask to M/L jest po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Dzięki za chęci, ale juz mi @Amadeooo pożyczył, tylko jakoś sie nie umiem zebrać, aby w nim pojeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Też bym sobię tę Stravę zrobił, ale nie mam smartfona. Jak coś to jaki najlpeszy biorąc pod uwagę cene, wage i wymiary no i niezawodność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Mierzyc przejazdy to możesz i za pomocą Samsunga Solida. Co więcej, bateria wystarczy na bardzo długo. Pytanie czym są dla Ciebie dobre wymiary. Mały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Mam takiego Samsunga. Niewiedziałem, że da się uruchomić strave na tym. No bateria wystacza na krótko porównując z drugą komórką czyli Nokia 6310i. No ale nie o telefonach temat. Więc mowisz Maksym, że nie musze kupować smartfona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Stravy nie uruchomisz, ale odpalisz trekbuddy lub coś podobnego, potem zgrasz gpx i wrzucisz na stravę. Zależy jakiego tego solida masz, ale my korzystaliśmy z jednego z modeli na rowerowej wyprawie i bateria chyba z 20 godzin na gps trzymała. Nie ma sensu wydawać kasy - Solid da radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Adam widzę, ze Cię wciągnęło te mierzenie czasów na Stravie, w sumie nawet fajna sprawa to i może ja sobie kiedyś sprawie... Ciekawe gdzie bym sie uplasował na liście np w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 adam logger gps.... w "smart"fonie szybko bateryjki lecą, no chyba że tylko do parku... na 2 godzinki no i logger tańszy niż telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Heh, nie wiedziałem, ze na ścieżce rowerowej tez jest segment: http://www.strava.com/segments/6807868 Nawet czas poniżej 11min juz trzasniety, niezle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No dzięki za propozycje co do Stravy, pomyśli się. No dziś rozgrzewka w parku. Spotkałem Stu i Amadeoo, na dwa kółeczka się zaczepiłem, bo w sumie swoje wyjeździłem już i kończyłem. Poszukiwania Sandry trwają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Jeździła dziś o 13 Adamie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Pokręciłem dzisiaj trochę po parku, tak z ciekawości zmierzyłem sobie czas na pętli 10:50 ale dużo ludzi i dużo hamowania Wie ktoś czy ta cała Stava będzie mi działać na odbiorniku Garmina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 z odbiornika Garmina możesz wyeksportować GPX na strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Pokręciłem dzisiaj trochę po parku, tak z ciekawości zmierzyłem sobie czas na pętli 10:50 ale dużo ludzi i dużo hamowania Wie ktoś czy ta cała Stava będzie mi działać na odbiorniku Garmina? 10:50 :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 No Adamie ładnie trzymałes koło szkoda, ze tak krótko ale nie dziwie Ci sie wcale, bo mi licznik po 60km pokazywał średnia 31,8km/h, mało kto takie tempo wytrzywywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 10:50 to 3-cie miejsce na szybszej pętli, po czerwonym KOM Twój by był PROVE IT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.