Stujumper Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 "Mur zoo lewo planetarium" tylko tam jej nie ma na liście... Ten czerwony odcinek to taki nijaki, bo płaski i tylko zakrętów pełno jest-to sie chyba przy okazji robi jak atakujesz podjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No ja to robiłem zupełnie przy okazji - ciężko tam jechać szybko, bo zawsze jakieś dziecko wyskoczy albo ktoś przyblokuje. A co do segmentu, o którym napisałeś, to ona (on) pisała na Stravie, że stawia piwo jak ktoś go poniżej 1:30 zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 He he to trzeba będzie kiedyś spróbować ja sie tam w głąb parku nie zapuszczałem nigdy, ale ciekawi mnie tez ten podjazd pod planetarium bo różnica w czasach jest kolosalna...albo Gruszka tak dobrze podjechał, albo reszta podjeżdżała podziwiając przyrodę i gwiżdżąc w trakcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ciężko powiedzieć. Ja tego podjazdu nie lubię po prostu. Jest tam moment, w którym trzeba ominąć szlaban - kijowo się to robi i ja tam z 10 sekund chyba tracę. Być może jak Patryk jechał szlaban był otwarty, nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ktoś ma w ogóle wątpliwości co do tego czy to facet? obecnie nawet tego nie można być pewnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Niewątpliwie ktoś te czasy kręci, w sumie nie ważne juz kto, ale taki czas wykręcić na pętli to nielada sztuka! http://www.strava.com/segments/6646487?filter=overall Nawet ja miałbym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Byłem przeżyłem zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Yeti spotkałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nie ale kogoś lepszego co mi śmignął szybciej niż Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 To może ją bo wyrównała KOMa na Planetario! http://www.strava.com/segments/2401034 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 "Ją". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Rzeczywiście spajki mógł wczoraj kogoś szybkiego widzieć bo jest nowy KOM na czerwonym podjeździe i siedzi tuż za Twoimi plecami @Hook na samym podjeździe 1,4km! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Aaa, chyba że o nim mowa! To jest niezły zawodnik akurat. Ja dziś miałem jechać bić rekord, ale znowu dziewczyna wygrała z rowerem. xD Jutro, jutro... BTW ja nie wstaję na podjazdach - cały czas jadę siedząc. Spróbuję teraz wstawać na trudniejszych odcinkach - będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Na stojaka to chyba tylko ostatni kawałek podjazdu, bo tak to nie ma żadnych trudniejszych odcinków...? Ja zawsze na siedząco, nigdy nie wstaje bo na platformach to i tak nic nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Stu dzisiaj jeździsz po 18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Sie zobaczy, może wpadne na dwa kółka jak nie popada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Okey ja może na 3-4 zależy czy muzyczka będzie w słuchaweczkach xd Jadę na mały rekonesans ;p Czy nasz Ghost Rider jeździ xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonyli Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam, Jako że jest to mój pierwszy post w tym wątku chciałbym się serdecznie przywitać, od pewnego czasu regularnie ślędzę temat na forum dotyczący WPKiW a także zdarza mi się jeździć pętlą rowerową w parku śląskim, co po części jest spowodowane przez ten wątek. Zastanawiał się tylko dlaczego bardziej popularną trasą jest przejazd przez główną aleję parku a nie wzdłuż całości wytyczonej trasy [emoji6] Pozdrawiam i do zobaczenia w parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Trasa nr2 jest od niedawana. I większośc jeździ po staremu. No i trasa nr 2 koło zoo bywa niebezpieczna. ps. Ja dziś byłem 16-18. Na univedze, bo meridka ma koła w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 @tomyli jons Tu jest jak na AA...najpierw sie przedstawiasz, a potem podajesz najlepsze czasy na pętli i dwóch podjazdach! Dopiero potem zadajesz pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Oczywiście w roli wodzireja Stujumper ;d Byłem dziś w parku przy okazji topielca zobaczyłem i naszą Panna Sandre ale nie pytajcie się mnie czym jeździ bo nie zdążyłem się przyjrzeć śmigła na prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 @Adamie Ty coś za często te kółka serwisujesz??? Ja na moich bez kitu ponad 20kkm juz zrobiłem i ani razu nie musiałem nic z nimi robić! Dodam, ze ważą 1400gr komplet, a lekko pode mną nie maja, szczególnie jak nacisne pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 No pierwszy raz daje do centrowania po 4.5 tysiącach. No zobacze co tam dało się zrobić jutro. Na IC przeleciałem przez dużą dziurę. W sumie pokończyłem roboty. Zacznę coś jeździć. Więc jednak Panna Sandra istnieje. No zobaczymy jaką ma noge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja bym tam wolał zobaczyć jej płuco, bo chyba ma czym oddychać... Adamie, na "beztlenie" to tez mi sie zdarzało dziur nie zauważać @spajk Ale jakie ma koło, szosa czy mtb, bo tyle to chyba widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Adamie istnieć istnieje ale jej wpisy na stravie mnie dziwią ja daje cała trasę [od dziś testuje stravę] a ona po kawałku ;d załatwię jej ścig ze Stu po tym się pozna prawdziwego mistrza xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.