Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

No ja to robiłem zupełnie przy okazji - ciężko tam jechać szybko, bo zawsze jakieś dziecko wyskoczy albo ktoś przyblokuje. :)

A co do segmentu, o którym napisałeś, to ona (on) pisała na Stravie, że stawia piwo jak ktoś go poniżej 1:30 zrobi. ;)

He he to trzeba będzie kiedyś spróbować :) ja sie tam w głąb parku nie zapuszczałem nigdy, ale ciekawi mnie tez ten podjazd pod planetarium bo różnica w czasach jest kolosalna...albo Gruszka tak dobrze podjechał, albo reszta podjeżdżała podziwiając przyrodę i gwiżdżąc w trakcie? :P

Ciężko powiedzieć. Ja tego podjazdu nie lubię po prostu. Jest tam moment, w którym trzeba ominąć szlaban - kijowo się to robi i ja tam z 10 sekund chyba tracę. :D Być może jak Patryk jechał szlaban był otwarty, nie mam pojęcia. :)

Aaa, chyba że o nim mowa! To jest niezły zawodnik akurat. Ja dziś miałem jechać bić rekord, ale znowu dziewczyna wygrała z rowerem. xD Jutro, jutro...

BTW ja nie wstaję na podjazdach - cały czas jadę siedząc. Spróbuję teraz wstawać na trudniejszych odcinkach - będzie łatwiej. :P

Witam,

Jako że jest to mój pierwszy post w tym wątku chciałbym się serdecznie przywitać,

od pewnego czasu regularnie ślędzę temat na forum dotyczący WPKiW a także zdarza mi się jeździć pętlą rowerową w parku śląskim, co po części jest spowodowane przez ten wątek.

Zastanawiał się tylko dlaczego bardziej popularną trasą jest przejazd przez główną aleję parku a nie wzdłuż całości wytyczonej trasy [emoji6]

yru4ese4.jpg

nysuqy6u.jpg

Pozdrawiam i do zobaczenia w parku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...