Stujumper Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A może by tak przyatakowac dzisiaj jakiś rekord w parku???? Ktoś chętny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Ładna wycieczka Biker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A może by tak przyatakowac dzisiaj jakiś rekord w parku???? Ktoś chętny... Ja jutro. :-) Ale na rekordy to wyłącznie solo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To jakaś dłuższa trasa jutro? Adam? Stu? Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jak dla mnie to wszystko jedno. Jak masz jakieś propozycje to dawaj, a jak nie to coś się wymyśli. Miał być rekord, ale jechałam za jakimś kolarzem na karbonowym ht chyba Specu...skubaniec był dobre 20metrow przede mną! Rekord powinien być jego Nowy wpis naszej mega zawodniczki. Jak dla mnie to teraz tym wpisem się zdradziłeś Stu, że to ty jesteś i trolujesz ludzi. Oj nieładnie, nieładnie... Edit: Śledztwo rozpoczęte. Fota na pewno fejk http://patka21.wrzuta.pl/obraz/2CQ7Cch8aiR/maria_ignatenko https://pl-pl.facebook.com/MariaIgnatenkoPhotography Stu przyznaj się a wyrok będzie łagodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 I tak dziwi mnie fakt że Stu poruszając się dziennie od 18 do 20-stej nigdy jej nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 nie widział jej, bo dziołcha jest za szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Chłopaki przykro mi, ale mnie dzisiaj w parku nie było wiec jak to mogłem być ja co??? Coś tam kiedyś widziałem, ale tak jak pisze erzurum, śmigła mi tylko przed oczami i nawet sie nie zdarzylem przyjrzeć! Bardziej byłem pewny, ze to facet jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Stu, a jutro na trasę będziesz chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pewnie! Gdzie jedziemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Z tego co widzę jeździ między 19 a 20:P jutro się wybiorę wieczorem do parku więc zobaczę co to za Ghost Rider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Z szosami to chętnie coś potlenie, bo forma mi spada ostatnio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jeszcze nie wiem obczaje mapę i może coś wybiorę, a jak nie to się coś ustali na miejscu. Jak Adam się skusi to pewnie coś wymyśli. Na razie to ja, ty i Hookie. Tylko o której pod kapeluszem? 9:00 pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Trochę wcześnie jak na mnie coś pózniej 10ta może 11ta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 No to o 11 pod kapeluszem kto chce niech wpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Czyli szosę mogę brać? Ilu godzinny wypad w przybliżeniu? Spróbuję sprężyć się z pracą do 11. Ta laska to nie laska. Waga ją zdradza, zdęcie też. Fejk i tyle. Rekordy biorę poważnie, osoby nie. Ps erzurum i stu trollują. xD EDIT: Erzurum: to Twoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Szose możesz brać. Co do długości to z 5-6h chyba, że zwiększymy/zmniejszymy trasę. Do 11 zobaczymy jeszcze jak z pogodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja chyba jednak skupię się dziś na pracy, więc odpadam z dłuższą jazdą. Wpadnę tylko do parku później pobić 3 rekordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 EDIT: Erzurum: to Twoje konto. haha ale żeś wypalił, ja nie używam gps i innych cudów techniki.... ale może to konto panny, która śmiga na różowym pinarello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Tez myślałem, ze to erzurum se "jaja robi" bo dawno sie nie udzielał w naszym wątku, a jemu daleko do tych czasów na Stravie @hook A które masz na celowniku...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 http://www.strava.com/segments/2443836 http://www.strava.com/segments/1862893 http://www.strava.com/segments/5902514 3 podjazdy. Nie wiem jak to będzie, bo nic nie wyszło trochę obtarta i czasu niewiele dziś, a jeszcze pobiegać muszę, co jest na dziś priorytetem. No ale spoko, w ten weekend na pewno coś spróbuję zwojować. Tak btw owa "sandra" ma płeć męską ustawioną. Ktoś ma w ogóle wątpliwości co do tego czy to facet? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ja na razie też odpadam. Zobaczymy jaka będzie pogoda po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Oooo ambitnie podjazd Gruszki będziesz miał ciężko baaardzo, ale druga na liście zawodniczkę z NRD Sandrę S można przeskoczyć ja tam mam PB 2:57s Natomiast nigdy nie jechałem tego "czerwonego podjazdu" 2,4km wiec nie wiem, a podjazd krótszy można zejść poniżej 2:30s wiec powodzenia Tak teraz patrzę to ta Pani albo prowadzi albo jest druga na większości odcinkach w parku, chyba tylko jeszcze mur jej został do przejechania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A mur to który odcinek? Ten wzdłuż muru zoo, gdzie droga później odbija w lewo? Czerwona trasa to przedłużenie podjazdu po prostu, prowadzące od głównej alei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.