Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Czekałem przed 19-stą na Ciebie Stu na bażancie na ławeczce ale wkońcu się zebrałem.

Co do tej dziewczyny to ją widziałem jak leciała w druga stronę mijała mnie mniej więcej tam gdzie leżalem w kwietniu przy bocznej bramie zoo.

Jeździ szybko i niebezpiecznie musiałem przystanąć by nie doszło do kolizji.

Chyba z NRD. :teehee:

No ja już po treningu.

Spotkałem dziś Stu.

Spotkalem to chyba za dużo powiedziane. Bo mnie wyprzedił, zdążyłem powidzieć cześc i już mu nogi to znaczy kroku nie dotrzymalem.

Za dużo pracy za mało roweru.

A Stu z dnia na dzień silnejszy w nodze.

Trip dzisiejszy 65km/28średnia.

Trza trenować Adam bo mi ta kobitka wszystkie rekordy w parku pozabiera :P Ciekawe kiedy zejdzie po niżej 10min na pętli, czy szybciej ode mnie??? Ja planuje w tym roku śmignac poniżej dychy, da sie? Jak myślicie???!!! Może na epo :P

Poniżej dychy to jaka średnia prędkość wychodzi hmm, lekko nie możliwe. Nawet Gruszka poniżej 10 nie ma czasu, a gdzie ci do niego, daleka droga byś był jak on

Widzisz Maxiu ja odpuszczam na prostej, bo od głównej bramy zoo w sumie pierwszego podjazdu jest asfalt  bardzo złej jakości i szkoda mi roweru przy prędkościach powyżej 35km/h.

Ścigać wole się na zwykłych drogach jak Psary czy inne gminy.

Nie zszedł by poniżej 9-ciu. Nie na tej trasie. Zbyt ryzykowane z uwagi na to co napisałem powyżej.

Co do wycieczki. Hmz. Na dzisaj jestem na Tak.

Ustalcie godzine wyjazdu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...