AdamJedzie Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Czekałem przed 19-stą na Ciebie Stu na bażancie na ławeczce ale wkońcu się zebrałem. Co do tej dziewczyny to ją widziałem jak leciała w druga stronę mijała mnie mniej więcej tam gdzie leżalem w kwietniu przy bocznej bramie zoo. Jeździ szybko i niebezpiecznie musiałem przystanąć by nie doszło do kolizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 No ja jakoś 18:35 zjechalem w standardowym dla siebie miejscu przed kapeluszem do parku i może w 10min dokulalem sie pod bażanta, wiec musieliśmy sie dosłownie minąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 No widać że narodziła się nowa gwiazda w parku Stu odchodzisz na drugi plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Sorry, ale nie ma owa Dama żadnego rekordu nigdzie, więc co to za gwiazda? A ten segment znam - przy murze zoo. Fajny odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Hook dobrze gada! Żadna tam gwiazda, od razu wiedziałem, ze to jakieś machlojki z ta strava są Dlatego ja tam nie jeżdzę dla czasów tylko dla zajacow-jest lepsza zabawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (...) Co do tej dziewczyny to ją widziałem jak leciała w druga stronę (...) czym jeździ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja chyba ja widziałem jakoś w tygodniu i powiem, ze ma udo jak moje dwa... Rozumiem, ze 2 razy ladniejsze bo chyba nie 2 razy grubsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No i nowe niezłe czasy na dwóch pętlach się pojawiły... oczywiście nie moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Fajne musi mieć kopyto...tzn racicę. To jakiś sportowiec rodem z DDR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Chyba z NRD. No ja już po treningu. Spotkałem dziś Stu. Spotkalem to chyba za dużo powiedziane. Bo mnie wyprzedił, zdążyłem powidzieć cześc i już mu nogi to znaczy kroku nie dotrzymalem. Za dużo pracy za mało roweru. A Stu z dnia na dzień silnejszy w nodze. Trip dzisiejszy 65km/28średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @Adam Jakaś dłuższa trasa na czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wybieram się na Ogrodzieniec lub Góra Birów z dwoma kumplami jak ktoś chętny zapraszam w grupie raźniej. Dodam że w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Obstawiam, że ta laska to na szosie myka, a nie mtb. Choć rower Stu i waga jego roweru to jak szosa z średniej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Trza trenować Adam bo mi ta kobitka wszystkie rekordy w parku pozabiera Ciekawe kiedy zejdzie po niżej 10min na pętli, czy szybciej ode mnie??? Ja planuje w tym roku śmignac poniżej dychy, da sie? Jak myślicie???!!! Może na epo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @Stu Kupuj szose to za jakiś czas zejdziesz poniżej 9 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Trza trenować Adam bo mi ta kobitka wszystkie rekordy w parku pozabiera Ciekawe kiedy zejdzie po niżej 10min na pętli, czy szybciej ode mnie??? Ja planuje w tym roku śmignac poniżej dychy, da sie? Jak myślicie???!!! Może na epo Poniżej dychy to jaka średnia prędkość wychodzi hmm, lekko nie możliwe. Nawet Gruszka poniżej 10 nie ma czasu, a gdzie ci do niego, daleka droga byś był jak on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Widzisz Maxiu ja odpuszczam na prostej, bo od głównej bramy zoo w sumie pierwszego podjazdu jest asfalt bardzo złej jakości i szkoda mi roweru przy prędkościach powyżej 35km/h. Ścigać wole się na zwykłych drogach jak Psary czy inne gminy. Nie zszedł by poniżej 9-ciu. Nie na tej trasie. Zbyt ryzykowane z uwagi na to co napisałem powyżej. Co do wycieczki. Hmz. Na dzisaj jestem na Tak. Ustalcie godzine wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 rekordy typu poniżej 10 min proponuję w nocy i/lub wcześnie rano o 4-tej powinno być pusto i można pogonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Biker chłopie co Ty mie do Gruszki porównujesz...? Nie ta liga przecież jestem! Ale poniżej dyszki zejdę na moim rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Bo obecnie jego czasu to wyznacznik jest 10:02 kij jeden wie czy na szosie czy na mtb to robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 No na pewno jechał na pół gwizdka, bo jak ja jestem w stanie zejść poniżej 10min to on lekko zejdzie poniżej 9min na szosie, bo przypuszczam, ze jechał na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 9min to średnia na kółko wychodzi 42,4002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Adamie myśle że o 9 wyjadę z Chorzowa na 10:00 powinienem być na Żychcice skrzyżowanie po typka pierwszego a drugi będzie czekać w Wojkowicach Kościelnym oficjalnie Ci napisze w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jedyne oficjalne rekordy parku to te na stravie. Eot, innych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Wg mnie. Należy zmierzyć czas przejazdu stacjonarnie stoperem. Wtedy wynik będzie obiektywny. Dzieki za info Artur, mogę dołączyć w dowolnym momencie na Żychciach, na Parku. Może Mateusz pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.