biker90 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jakoś nie wierzę, że babka znikąd ot tak sobie takie waty robi dziwne. O Stu było tyle wiadome, że to maniak kółek w parku, a o tej paniusiu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 w sumie możliwe tylko najmniej w ten awatar wierzę takie chucherko tyle watów nie zrobi na pewno xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Tylko czemu taka przepaść jest w tych watach do innych zawodników...? Tam prawie wszyscy ledwo co 300W wyciągną na średniej Momentami to chyba nie sztuka cyknac ten tysiaczek, ale średnia to zupełnie co innego dobrze myśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dobrze średnia to co innego, a chwilowo to co innego, podobnie się ma rzecz z kadencją chwilową możesz mieć ponad 200, a średnią bd mieć w przedziale 70-130 tu ta sama zasada panuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 w sumie możliwe tylko najmniej w ten awatar wierzę takie chucherko tyle watów nie zrobi na pewno xD Tia bo w XC wszystkie kobiety mają rozbudowane nogi, weźcie pod uwagę że duży mięsień to nie koniecznie duża moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 weźcie pod uwagę że duży mięsień to nie koniecznie duża moc nie wiem, może i dobrze gadasz tak czy siak "zamieszanie" jest na pętli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Będę wypatrywał wkońcu będzie sie z kim pościgac jak na nią trafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Trening w LAĆKACH najbardziej mi się z Tobą STU kojarzy . Chyba jako jedyny używasz takiego określenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 To jest dziewczyna z IC chyba. BTW pomiar mocy Stravy to chyba o kant d... potłuc? Czy o tyle, o ile miarodajny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To jest dziewczyna z IC chyba. Tak tylko, ze wynik jest na MTB trzasniety.... Z całym szacunkiem do Pan, ale nie wydaje mi sie żeby nawet Włoszczowska czy Szafraniec tak podjechały Mie sie wydaje, ze to w ogóle jakiś FAKE jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 a skąd wiesz że na MTB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Jest zaznaczony rower górski-pisze górska bestia-to chyba nie szosa...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No a który konkretnie wynik jest Twoim zdaniem nierealny? Mógłbyś wkleić linka do segmentu na Stravie? Chodzi o podjazd czy kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Jest zaznaczony rower górski-pisze górska bestia-to chyba nie szosa...? no, nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Proszę bardzo: http://www.strava.com/segments/5902514 Moc 565W przy czym drugi na liście ma 302W W jakimś sensie musza być te pomiary zbliżone do profesjonalnych pomiarów mocy w piaście, czy korbie.... Do takiego przybliżonego pomiaru potrzeba procentowego nachylenia trasy, wagi zawodnika i roweru, jaki to rower (mtb,szosa) i pewnie coś tam jeszcze, ale ja sie na tym nie znam za bardzo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 24 miejsce ma 341, ja jestem 4 i mam 291... nie wiem na ile to jest miarodajne... Patryk jeździ z czujnikiem mocy, więc to jest dobry punkt odniesienia. Spróbuję tam dziś pojechać i wjechać szybciej. Swoją drogą dlaczego "fejk"? Jak takie coś można w ogóle sfałszować? Na Stravie nie da się edytować treningu - musiałaby coś grzebać w pliku, a nie sądzę by komukolwiek się chciało to robić. Jak dla mnie po prostu jakaś zawodniczka, a pomiar mocy wskazuje irracjonalny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Jeśli to prawda to dobra musi być nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Trzeba namierzyć, wsiąść na koło i się przekonać. Mi się wydaje, że widziałem ją tego dnia na tym podjeździe. Zjeżdżałem wtedy w dół, a pod górę dość szybko jechała jakaś dziewoja. Nie ma co spinać - trzeba wjechać szybciej, to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To atakuj dzisiaj, bo ja nie mam Stravy gdZie zainstalować, a na słowo to i tak mi nikt nie wierzy jak podaje swoje czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 A ile tam masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 na razie 2:33s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/43/00/69/61/4300696155 telefon i tak ma za słabą baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtazzz Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Swoją drogą dlaczego "fejk"? Jak takie coś można w ogóle sfałszować? Na Stravie nie da się edytować treningu - musiałaby coś grzebać w pliku, a nie sądzę by komukolwiek się chciało to robić. Jak dla mnie po prostu jakaś zawodniczka, a pomiar mocy wskazuje irracjonalny wynik. Strava Terrorism na facebooku poleca ładowanie epo http://www.digitalepo.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 To jest jakaś kpina :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Kpina z Garmina.... A co z aplikacjami na telefon? Ta panna widzę jeździ na iPhonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.