wojciecho Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wieczorem do parku a nie pisać kto ile i w jakim czasie zrobił......ja około 18;30 przetrę się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak się obrobię, to zacznę się pojawiac. Myślę, że w drugiej połowie tygodnia zacznę katować Meridę codziennie. A i chetnie sprawdzę jaką macie nogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja standardowo po 18ej będę sie asił swoim kołem w parku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Gdyby nie było tak gorąco to już bym kręcił w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wątpie by czyjekolwiek nogi dały jednak zrobić 450km w 15 godzin (70x6,3) Wystarczy średnia 30km/h, nogi dadzą rade gorzej z psychiką na takiej małej pętli. Ja wczoraj zrobiłem 302km w 11,5h tyle że prawie 3000m przewyższenia Góra Żar, Koniaków, Kubalonka, Salmopol, Równica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 w 11,5h ładny trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 To masz straszny rozrzut, u mnie było miedzy 30-34km/h jak uzyskałem 2:41s Oczywiście mowa o tym drugim teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No nieźle Dominik. Zapodał byś trase jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 http://www.bikemap.net/pl/route/2640877-mika/#/z9/50.17689,18.69873/terrain mniej więcej coś takiego, jakby ktoś był chętny na przyszły weekend na 200tkę to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 dziś pozytywnie w Parku pozdrawiam towarzyszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ja również dziękuje Wojechoo i Luto za jazdy Szczególnie w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Hm, w czwórkę jeździliście? Chyba Was mijaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 W teren to podjedziemy innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Hookie w tróje ja Luto i Wojciechoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ja tam dziś nikogo nie widziałem...hmmm tak szybko jeżdzę? Niemożliwe Aaa no z Amadeooo trochę pokrecilismy wkoncu, wiec było szybko z górki i na prostej Ps. Amadeusz, jak bawiliśmy sie w "gubienie metala" to wykrecilismy pętle w 10:54s niezle co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 BTW ilekroć mowa o czasach na pętli mówimy o pętli po większym obwodzie, a nie pętli ścieżką, zgadza się? Czyli o tej pętli: http://www.strava.com/segments/1170955 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tak, ale można ja jeździć jeszcze tak od ronda... http://www.strava.com/segments/6646487 Zależy, czy ktoś lubi katować sie najpierw pod gore, czy od prostej czerwonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 http://www.strava.com/athletes/4144636 - ktoś coś widział, ktoś wie ?. Bo ładnie pozamiatany podjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Dwa kółka zrobione przypadkiem: 12min 33s pod wiatr z podjazdem od progów zwalniających do knajpy 3min 9s 12min 21s z wiatrem podjazd standardowo od ronda obok bocznej bramy Zoo do mostku 3min 18s Słabiutko strasznie Stu ludzi mało dziś więc warunki dobre na śmiganie, choć czasówki z wiatrem jeszcze nie robiłem A może warto by się pokusić za tobą poturlać kiedyś może swój rekord 11,31 podbije wlokąc się za twoją osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 http://www.strava.com/athletes/4144636 - ktoś coś widział, ktoś wie ?. Bo ładnie pozamiatany podjazd. Heh ładniutka ta Pani ale nie wierze w te wyniki... Widziałeś jaka średnia moc w watach została wygenerowana...560W! przecież to "mutant" musi być jakiś, czy coś??? @biker na pewno byś sie poprawił, bo Amadeoo jest kompletnie bez formy, a udało mu sie zejść poniżej jedenastki na pętli ale to zupełnie inna jazda jest za kimś...samemu jest o wiele trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Wiadomo dziś sądzę, że lekko poniżej 12 byłbym w stanie zejść, ale nie przy tym wietrze! Teraz to trudno miałem chwile specjalnie ten podjazd zmierzyłem o tym co mówiliśmy i się nie zawiodłem bo poprawiłem wynik o 9s na nim nie schodząc na liczniku poniżej 26,6km/h. Nie wiem czemu, ale wolę kręci odwrotnie niż wy śmigać chodź czasowo gorzej to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ten podjazd niestety, ale trzeba ciś cały powyżej 30km/h aby sie liczyć w czołówce stawki. Nie wiem ile tych wyników tam jest robionych na szosie, ale przypuszczam, ze ponad 90% i jest to niewspółmierne do naszych MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nie współmierny to jest moja A2 do twojego speca, tylko nie mów, że sprzęt nic nie daje bo coś daje, wiadomo człowiek to 70%, ale sprzęt to 30% niestety. Też uważam, że te najlepsze czasy to na szosie są lub na mega lekkich mtb. Na szosie spokojnie kółeczko poniżej 12min na lajcie się schodzi, ale żeby poniżej 12min zejść na mtb to trzeba nieźle już zapinkalać nie ma co tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Heh ładniutka ta Pani ale nie wierze w te wyniki... Widziałeś jaka średnia moc w watach została wygenerowana...560W! przecież to "mutant" musi być jakiś, czy coś??? O Tobie tez mowili ze twoje czasy sa nie mozliwe ps. jakiego koloru jest Twoj bolid bo zastanawiam sie czy Cie przypadkiem nie widzialem we wtorek kolo 18-20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 max power 1264... przekraczany 1000 wat na podjeździe kilkakrotnie http://www.strava.com/activities/151899323/analysis albo fake jakiś albo mamy nowego lidera na forum... Gruszka też przekracza 1000 momentami ale średnie bardziej wyrównane,a tu jakieś szarpane jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.