Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Wątpie by czyjekolwiek nogi dały jednak zrobić 450km w 15 godzin (70x6,3) :)

Wystarczy średnia 30km/h, nogi dadzą rade gorzej z psychiką na takiej małej pętli.

Ja wczoraj zrobiłem 302km w 11,5h tyle że prawie 3000m przewyższenia Góra Żar, Koniaków, Kubalonka, Salmopol, Równica :D

Dwa kółka zrobione przypadkiem:

12min 33s pod wiatr z podjazdem od progów zwalniających do knajpy 3min 9s

12min 21s z wiatrem podjazd standardowo od ronda obok bocznej bramy Zoo do mostku 3min 18s

Słabiutko strasznie  :verymad: Stu ludzi mało dziś więc warunki dobre na śmiganie, choć czasówki z wiatrem jeszcze nie robiłem  :teehee:

A może warto by się pokusić za tobą poturlać kiedyś może swój rekord 11,31 podbije wlokąc się za twoją osobą  :whistling:

http://www.strava.com/athletes/4144636 - ktoś coś widział, ktoś wie ?. Bo ładnie pozamiatany podjazd.

Heh ładniutka ta Pani ;) ale nie wierze w te wyniki... Widziałeś jaka średnia moc w watach została wygenerowana...560W! przecież to "mutant" musi być jakiś, czy coś???

@biker na pewno byś sie poprawił, bo Amadeoo jest kompletnie bez formy, a udało mu sie zejść poniżej jedenastki na pętli :) ale to zupełnie inna jazda jest za kimś...samemu jest o wiele trudniej.

Wiadomo dziś sądzę, że lekko poniżej 12 byłbym w stanie zejść, ale nie przy tym wietrze! Teraz to trudno miałem chwile specjalnie ten podjazd zmierzyłem o tym co mówiliśmy i się nie zawiodłem bo poprawiłem wynik o 9s na nim nie schodząc na liczniku poniżej 26,6km/h.

Nie wiem czemu, ale wolę kręci odwrotnie niż wy śmigać chodź czasowo gorzej to wychodzi

Nie współmierny to jest moja A2 do twojego speca, tylko nie mów, że sprzęt nic nie daje bo coś daje, wiadomo człowiek to 70%, ale sprzęt to 30% niestety. Też uważam, że te najlepsze czasy to na szosie są lub na mega lekkich mtb. Na szosie spokojnie kółeczko poniżej 12min na lajcie się schodzi, ale żeby poniżej 12min zejść na mtb to trzeba nieźle już zapinkalać nie ma co tamto. 

Heh ładniutka ta Pani ;) ale nie wierze w te wyniki... Widziałeś jaka średnia moc w watach została wygenerowana...560W! przecież to "mutant" musi być jakiś, czy coś???

O Tobie tez mowili ze twoje czasy sa nie mozliwe :whistling::laugh:

ps. jakiego koloru jest Twoj bolid bo zastanawiam sie czy Cie przypadkiem nie widzialem we wtorek kolo 18-20? :teehee:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...