luto Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 jest już plan czerwcowego NB, zapraszam po info: http://www.rajdkatowice.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Stu i jak plan z kaemami wykonany!? bo właśnie leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 no Ci godom;) jutro ma byc pogoda bez niespodzianek to się trochę pokręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 W parku to chyba kropla nie spadła z tego co widzę z okna. Burza sie gdzieś zatrzymała. Zamiast iść kręcić kaemy to siedzie w domu jak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Gieneralnie to mie sie udało bez deszczu pojeździć w parku nawet sucho, tylko gdzie niegdzie na zjeździe zroszone było, ale jeździłem w druga stronę, wiec mi to jedno było Ale zamiast zaplanowanych 80 tylko 50 kaemów zrobiłem bo sie solidnie zachmurzylo przed 20ta i wolałem spadać do domu. Zreszta dziś puchy w parku były, wiec nudno sie jeździło... I tak skromnym oto akcentem w dniu dzisiejszym na liczniku przejechane 7 koła sie pokazało Dobry sezon jak na razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziś to można cos pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Stu wczoraj sie opalal jak ja kolka dymalem ... Dzis tradycyjnie jak co roku w pierwsza sobote czerwca zrobilem siemce - pszczyna - siemce. To taka mala prywata bo cala rodzina ze strony mojej mamy z tamtad pochodzi. Pogoda przepiekna i dwa bidony to za malo, ale ~ 117 kmow padlo. Jutro operation regeneration czyt. "browaring" chociaz na mala petle w chorzowskim na 100 wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 He he he pierwsze 4ry kółka przesiedziałem na ławeczce (czyt.1h) jakoś brakowało mi wczoraj mobilizacji, ale suma sumarum 70 szybkich potem zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 70 kolek czy kilometrow ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Taaa to bym chyba teraz dopiero kończył te 70te kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Mi dziś skromnie pykło 65 km Chorzów-Katowice-Mikołów-Katowice-Kochłowice-Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ładnie przykręciłeś,,,,pokaż ten nowy sprzęt;)...dziś odpoczynek..ale jutro wieczorkiem gdzieś sie wyskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ech, miałem być już godzinę temu w parku i kręcić, ale nie chce mi się totalnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Taaa to bym chyba teraz dopiero kończył te 70te kółko Niezły był by to wyczyn 70 x 6,36 km hohohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Hehe, całą dobę non-stop trzeba byłoby pedałować Mi się wydaje trasa w WPKiW strasznie krótka w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przesadzasz 1kółko średnio na lajcie się robi 13min więc 70 kółek 910 min więc 15h 10min. Kaemów też sporo bo aż 445.2 km wyjdzie maraton jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wątpie by czyjekolwiek nogi dały jednak zrobić 450km w 15 godzin (70x6,3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 byłem,zrobiłem dwa kółka, tłoczno strasznie już o 10 było, odpuściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przesadzasz 1kółko średnio na lajcie się robi 13min Chciałbym zobaczyć osobę, która (oprócz mnie oczywiście ) zrobi chociaż 5 kółek "na lajcie" jak to określiłeś, w tym czasie... Nie wiem czy wiesz, ale średnia to 30km/h takiego lajtowego kółeczka wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 12-13min to na lajcie się robi gorzej jest zejść poniżej 11min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Poniżej 11tu to tylko zawodnicy klubowi schodzą i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 12-13min to na lajcie się robi gorzej jest zejść poniżej 11min 13 minut na pętli to jest 29km/h średnia. Nie wiele osób potrafi tak jechać i to przez kilkadziesiąt kilometów. Ja jak jadę swoje, to mam średnią 28, więc jade poniżej średniej widze. Jednakże. mogę zaryzykować stwdzenie, że tylko 5 osób piszących w tym wątku dotrzyma mi tempa. No ja dziś będe może na parku, zobaczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Chciałbym zobaczyć ten "lajt" @biker z jakim pokonujesz kółko w te 12min, a potem drugie... Mogę sie założyć o MOJ ROWER, ze nie przejedziesz dwóch pętli w 24min!!! Średnia wtedy wynosi równe 32km/h a to znaczy, ze od ronda do bazanta grzejesz co najmniej 28km/h z górki dobre 4ry dychy, a od progu zwalniającego aż do ronda cały czas powyżej-32km/h i tak dwa razy! He he dla Ciebie niewykonalne, a gdzie tam ten LAJT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ostatnio miałem 12.02 12.47 13.02 12.50 i 12.52 więc spoko loko się da. Poniżej 12min 2 razy zeszłem i oba czasy 11.31 oraz 11.37 wyszły, kiedyś w latach świetlności ps. ostatnio jak kółko kręcę to coś koło 12.30-12.55 mi wychodzi, chodź dawno już nie kręciłem na czas w parku ostatnio jedno kółko w ulewie zrobiłem i tyle Zaś Stu myślisz, że jesteś powtarzalny i najlepszy to bądź nikt ci nie broni, jeżdżę dla siebie tylko i wyłącznie, a nie dla jakiś tam głupich czasów, park to nie miejsce na ściganie się!!! Nie ma zamiaru do parku wjeżdżać jakoś nie mój klimat, nie cierpię tego miejsca zawsze ludzi jak mrówek chyba, że rano o 5-9 będziesz tam chodź i wtedy na biegaczy się trafia. A na koniec zacytuje Kamila : " Tylko idioci bez mózgu się ścigają w parku, zero myślenia. Ciekawe jak będziesz wyglądać i jak będziesz się tłumaczyć jak dzieciaka skasujesz matce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przecież cały czas mówimy o "lajtowej" jeździe, a nie o ściganiu jakbym sie tam ścigał to bym miał poniżej 10min czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.