AdamJedzie Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Właśnie bardzo dobrze mi się jachało grupa była aktywna co chwilę ktoś przejmował prowadzenie, 30,5 średnia to bardzo dużo jak na mnie, na całej trasie. Też tam nie jest idealnie, bo czasem trzeba stawać, w sumie na psarach jeździ się lepiej, nie ma progów zwalniających i skrzyżowań z sygnalizacją świetlną. Prądu miałem sporo. Teraz mało jeżdze bo dużo pracuje. Ale było ok. Nie wiem też czy to była ostatnia grupa, chyba tak nie znam się na tym, jak pisałem wcześniej zgubiłem się w Łaziskach i znalazłem kogoś i z nimi dojechałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Robimy jutro jakaś trasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Dziś jakaś kompletna cisza w parku. Poza Danielem, z którym się gdzieś minąłem to nie widziałem nikogo w parku. Jedynie co to ekipia na Hołda Race robiła przygotowania do jazdy w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 ja byłem, godzinkę się pokręciłem od 18 uczę się w SPD jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Cały tydzień był beznadziejny pogodowo...to też chyba więcej wybrało piwko;)niż kręcenie...ja dziś taka lajtowa trasę zrobię po tygodniu pauzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 No byłem dziś na parku kilka km się zrobiło. Spotkałem Dominika i razem wracaliśmy przez Piekary i Rogoźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 też kręciłem, padło łącznie 43 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Oj też dziś pojeździłem chwilkę 18:30 - 20:30 kilku zajączków tylko. Pogoda dopisuje, nie za ciepło - w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Chciałem dziś ramo pojeździć po parku, a tam maraton i trasa taśmą zagrodzona i sporo ludzi, więc wybrałem się w trasę. Tak z niczego tzn. bez planowania wykręciłem 130km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ładnie. Mogłeś polecieć z grupą kolarską Grodziec, ja rano nie mogłem, ale Dominik z kolegą się szykowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 A ja nic już 3ci dzień, bo przeziębiony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ja tez poteżnie smarkam, i nie każdemu się uda uciec przed lecącym gilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 W sumie to miałem słaby dzień i chciałem swoim tempem. Trochę się zapędziłem i 10km leciałem przez las nie po asfalcie obok zielonej Ludzie na MTB trochę się trochę dziwnie za mną oglądali jak śmigałem tam na szosie http://www.strava.com/activities/148074115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ktoś wybiera się jutro na IC? Pogoda już jutro ma być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Może mała lajtowa trasa ,,,czwartek ktoś ma chęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ja od czwartku nie byłem na kole, wiec IC odpada, bo nie będę krył tyłów Ale w parku sie zjawie na mały trening po 17ej jak będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ...no i sie zjawilem totalnie bez formy, ten kto miał dziś okazje pokręcic ze mną sam widział Tylko sie nie śmiać...skromnie dzisiaj wyszło 100km ze średnia 31.4km/h Plecy mi dziś dokuczały przez 3/4 trasy-masakra! Trzeba zmienić rower, jak ktoś zainteresowany to tanio oddam, a najlepiej zamienię na jakiegoś 29era w carbonie...najlepiej LOOK 986, SCOTT RC, albo SPEC HT oczywiście @spyker Zdawało mi sie, albo masz nowy rower...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nie zdawało Ci się Mistrzu Nowy nowy. Treking wyzionął ducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Pot mi zalewal ostro oczy, wiec nie byłem pewny-Giant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Tia od razu Merida Waleczna. Nie nie B'Twin na pw Ci dam linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dziś po rowerku,,,pogoda kapryśna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A tam godosz...ja o 18ej planuje wyskoczyć na 80 szybkich kaemów, bo cenie sobie dobra kondycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja już dziś pół pętelki w chorzowskim zaliczyłem w deszczu i podziękuje na dziś, wcale to nie miłe jazda w deszczu i ciągłe pilnowanie się by nie przegiąć bo jak pociągnie to razu ino, a dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Biker, Biker dla wytrwałego kolarza deszcz nie straszny . Przykład NIGHT BIKINGU w maju jedziemy a tu urwanie chmury ale jechalismy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Co Ty wiesz o pogodzie śmigałeś NB wtedy gdy było -15, JA tak Ty nie. Deszcz fajny jest, ale gdy nic totalnie nie widać przed tobą to już nie jest ani miłe ani bezpieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.