Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja juz konczylem i stalem sobie z Adamem na bazancie. Jak zobaczylem Rafala jak pedzi za Stu ... o qrwa Stu w kasku ... szok ... Powiem wam tyle nie wiem w co wjechalem , ale na wyjezdzie z parku spedzilem jeszcze 30 minut latajac oba kola ... ale bylo warto zobaczyc Jumpera w kacholu :D :D :D

Napisano

heh, no założyłem, żeby sprawdzić jak to jest... :sick: 

Coś ostatnio często trafiam na Rafała w parku :icon_wink:  piernik mocny jest, a dopiero po kontuzji... :thumbsup: 

Udało się w ten oto sposób poprawić czas na podjezdzie wzdłuż zooooo na...2:57s! Początek i środek wiozłem się na kole Rafała, dopiero na końcu odpaliłem żeby nie było... :icon_mrgreen: pierwsza górka i bażant po 39km/h, a początek i na środku lajtowo około 33-34km/h.

Niestety ból pleców skutecznie mnie odcina...bo mogło by być lepiej!!!

Napisano

No ja wytrzymałem z nimi 2 kółka i dalej jechałem swoje. Podjazd powyżej 30km/h to na razie za bardzo mnie spala. Ale warto było zobaczyć Stu w kasku.

Oba koła przebiłeś Jarek, takie grube opony, ale na czym...

Na IC zbieramy się w parku?

Napisano

Adam, Ty się lepiej pochwal, ze dzisiaj z nami czas na pętli wykreciles w swoim rekordowym tempie 10:52s! Zmierzyłem tez podjazd wtedy, ale był przeciętny 3:26s. No, ale zejść poniżej 11min na pętli to już nie lada wyczyn!

Co do IC to ja się jeszcze zastanawiam, bo forma jest i o nią się nie martwię, ale z plecami już nie jest tak kolorowo... :(

Napisano

Oba koła przebiłeś Jarek, takie grube opony, ale na czym...

Na IC zbieramy się w parku?

Oba oba, opona moze i gruba , ale guma tam gdzie nie ma bieznika juz niekoniecznie. Dziurki w detkaczach byly takie malutkie , ze dopiero na policzku powietrze wyczuwalem wiec nie jest powiedziane, ze nie przebilem jeszcze z Toba jadac. Byly takie male, ze nawet detek nie wymienialem tylko na szybko pokleilem i luft nie ucieka ...

Napisano

Nie wiem jak tam pogoda się wyklaruje, ale jak ktoś chętny na IC dzisiaj to robimy zbiórkę pod kapeluszem o 17ej do 17.15 :) bo mogę się ciut spóźnic...

Napisano

U Ciebie trochę polało, u mnie w ogóle nie było deszczu, natomiast tam na trasie i w Kato to już ostrzej było... Stan moich opon jest opłakany i nie nadaje się w ogóle NA MOKRY ASFALT, dlatego jestem zmuszony odpuścić :(

Napisano

JA się zbieram na rundkę może i do parku zawitam kto wie. Słońce wyszło to coś trza nogi rozprostować  :woot:

ps. Konkretnie zlało u nas w Kato Center

Napisano

Ja dzis rano pojezdzilem i to chyba byla dobra decyzja, natomiast zle wiadomosci to to, ze po wymianie kasety i lancucha okazalo sie, ze mam zajechana srodkowa zebate w korbie ( ladnie plywac zaczela przy wiekszym nacisku ) ... no coz jutro wymianka ...

Napisano

Ja z Adamem wybraliśmy się na IC.

Stu ty odbieraj ten telefon bo cała trasa była sucha, więc mogłeś spokojnie jechać.

Napisano

Moje piersze IC. Heh dałem radę. Przyjechałem z 10 minut po Mateuszu chyba w ostatniej grupie, po drodze się zgubiłem. Ale złapałem takiego starszrego gościa i powoli we dwójke lapaliśmy maruderów aż zrobilismy grupę 7 osób i wspólnie dotarliśmy razem. Stawaliśmy na czerwonych światłach i czekaliśmy 5 minut na przejeździe kolejowym. Średnia całego dnia mi wyszła 30,5 km/h na 87km przejechanych. Lepiej niż w parku :woot:

Ogólnie miła atmosfera i załapałem się na ostatnie ciastko na mecie :teehee:

Napisano

No szkoda bo dziś miałem dobry dzień do jazdy... Bardzo niepewnie czuje się na mokrej nawierzchni dlatego wolałem odpuścić!

My z Amadeoo dzisiaj postanowiliśmy kręcić w druga stronę ze względu na mokry zjazd...i w sumie wyszło bardzo dobre tempo bo na jakieś 10 kółek średnia 32,5km/h, a przy okazji tak zupełnie od nie chcenia jakoś przy piątym kółku zrobiłem se ten http://www.strava.com/segments/5902514

podjazd na czas i wyszło 2:51s pierwszy raz i na zupełnym lajcie!!! Spokojnie da się zejść poniżej 2:30s jak by się tak sprężyć :P

Napisano

Dzis typowy dzien na serwis ;) Zebata wymieniona naped poczyszczony no i coz czas czekac az przestanie kidac na placu :D

Napisano

No ja też przejrzałem Meridę Walczną. Wczoraj po IC dostała troszkę po tych progach zwalniających, miejscami nawierzchnia na IC jest dużo gorsza niż ta w parku, a prędkości większe.

Czekamy na pogodę. :thumbsup:

Napisano

Dziś to elegancka pogoda barowa! Kto pije rąsia w górę! ;) heh, ja też otrzepalem mojego Speca z wczorajszego syfu...bo przyciężkawy sie trochę zrobił :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...