woodu16 Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Ja juz konczylem i stalem sobie z Adamem na bazancie. Jak zobaczylem Rafala jak pedzi za Stu ... o qrwa Stu w kasku ... szok ... Powiem wam tyle nie wiem w co wjechalem , ale na wyjezdzie z parku spedzilem jeszcze 30 minut latajac oba kola ... ale bylo warto zobaczyc Jumpera w kacholu :D
Stujumper Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 heh, no założyłem, żeby sprawdzić jak to jest... Coś ostatnio często trafiam na Rafała w parku piernik mocny jest, a dopiero po kontuzji... Udało się w ten oto sposób poprawić czas na podjezdzie wzdłuż zooooo na...2:57s! Początek i środek wiozłem się na kole Rafała, dopiero na końcu odpaliłem żeby nie było... pierwsza górka i bażant po 39km/h, a początek i na środku lajtowo około 33-34km/h. Niestety ból pleców skutecznie mnie odcina...bo mogło by być lepiej!!!
AdamJedzie Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 No ja wytrzymałem z nimi 2 kółka i dalej jechałem swoje. Podjazd powyżej 30km/h to na razie za bardzo mnie spala. Ale warto było zobaczyć Stu w kasku. Oba koła przebiłeś Jarek, takie grube opony, ale na czym... Na IC zbieramy się w parku?
Stujumper Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Adam, Ty się lepiej pochwal, ze dzisiaj z nami czas na pętli wykreciles w swoim rekordowym tempie 10:52s! Zmierzyłem tez podjazd wtedy, ale był przeciętny 3:26s. No, ale zejść poniżej 11min na pętli to już nie lada wyczyn! Co do IC to ja się jeszcze zastanawiam, bo forma jest i o nią się nie martwię, ale z plecami już nie jest tak kolorowo...
woodu16 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Oba koła przebiłeś Jarek, takie grube opony, ale na czym... Na IC zbieramy się w parku? Oba oba, opona moze i gruba , ale guma tam gdzie nie ma bieznika juz niekoniecznie. Dziurki w detkaczach byly takie malutkie , ze dopiero na policzku powietrze wyczuwalem wiec nie jest powiedziane, ze nie przebilem jeszcze z Toba jadac. Byly takie male, ze nawet detek nie wymienialem tylko na szybko pokleilem i luft nie ucieka ...
Amadeoooo Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Co powiecie na zbiórke ok 17. pod kapeluszem i towarzyski przejazd na miejsce zbiórki IC? ;-)
Stujumper Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Nie wiem jak tam pogoda się wyklaruje, ale jak ktoś chętny na IC dzisiaj to robimy zbiórkę pod kapeluszem o 17ej do 17.15 bo mogę się ciut spóźnic...
biker90 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Chwilowo to leje nieźle za oknem, i póki co prognozy niesprzyjające są
Lawi Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Trochę popadało ale chyba przeszło. Ktoś będzie o 17?
Stujumper Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 U Ciebie trochę polało, u mnie w ogóle nie było deszczu, natomiast tam na trasie i w Kato to już ostrzej było... Stan moich opon jest opłakany i nie nadaje się w ogóle NA MOKRY ASFALT, dlatego jestem zmuszony odpuścić
biker90 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 JA się zbieram na rundkę może i do parku zawitam kto wie. Słońce wyszło to coś trza nogi rozprostować ps. Konkretnie zlało u nas w Kato Center
spyker34 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Biker to trza zainwestować w rowerek ale wodny xd
woodu16 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ja dzis rano pojezdzilem i to chyba byla dobra decyzja, natomiast zle wiadomosci to to, ze po wymianie kasety i lancucha okazalo sie, ze mam zajechana srodkowa zebate w korbie ( ladnie plywac zaczela przy wiekszym nacisku ) ... no coz jutro wymianka ...
Lawi Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ja z Adamem wybraliśmy się na IC. Stu ty odbieraj ten telefon bo cała trasa była sucha, więc mogłeś spokojnie jechać.
AdamJedzie Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Moje piersze IC. Heh dałem radę. Przyjechałem z 10 minut po Mateuszu chyba w ostatniej grupie, po drodze się zgubiłem. Ale złapałem takiego starszrego gościa i powoli we dwójke lapaliśmy maruderów aż zrobilismy grupę 7 osób i wspólnie dotarliśmy razem. Stawaliśmy na czerwonych światłach i czekaliśmy 5 minut na przejeździe kolejowym. Średnia całego dnia mi wyszła 30,5 km/h na 87km przejechanych. Lepiej niż w parku Ogólnie miła atmosfera i załapałem się na ostatnie ciastko na mecie
Stujumper Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 No szkoda bo dziś miałem dobry dzień do jazdy... Bardzo niepewnie czuje się na mokrej nawierzchni dlatego wolałem odpuścić! My z Amadeoo dzisiaj postanowiliśmy kręcić w druga stronę ze względu na mokry zjazd...i w sumie wyszło bardzo dobre tempo bo na jakieś 10 kółek średnia 32,5km/h, a przy okazji tak zupełnie od nie chcenia jakoś przy piątym kółku zrobiłem se ten http://www.strava.com/segments/5902514 podjazd na czas i wyszło 2:51s pierwszy raz i na zupełnym lajcie!!! Spokojnie da się zejść poniżej 2:30s jak by się tak sprężyć
woodu16 Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Dzis typowy dzien na serwis Zebata wymieniona naped poczyszczony no i coz czas czekac az przestanie kidac na placu
AdamJedzie Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 No ja też przejrzałem Meridę Walczną. Wczoraj po IC dostała troszkę po tych progach zwalniających, miejscami nawierzchnia na IC jest dużo gorsza niż ta w parku, a prędkości większe. Czekamy na pogodę.
Stujumper Napisano 29 Maja 2014 Autor Napisano 29 Maja 2014 Dziś to elegancka pogoda barowa! Kto pije rąsia w górę! heh, ja też otrzepalem mojego Speca z wczorajszego syfu...bo przyciężkawy sie trochę zrobił
luto Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 dźwigam łapkę przy drugim browarku niestety pogoda masakra ;/
Stujumper Napisano 29 Maja 2014 Autor Napisano 29 Maja 2014 @adam W ostatniej grupie dopiero dojechales...? Co tak słabo? Prądu brakło?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.