Stujumper Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 @Jarek Ja to się chyba przebranżowie na rolki, albo bieganie najlepiej to przynajmniej kontakt wzrokowy będzie można złapać... bo tak to nawet odwrócić się dobrze nie idzie, bo grozi wypadkiem @Fenrir Na spokojne pedalowanie to i w tym tłumie można-przynajmniej coś się dzieje Natomiast na szosę nie wpadniesz, bo Cię pocichu wyprzedzi i tyle go zobaczysz... A jak nie lubisz pielgrzymek to najlepiej przyjdź rano, albo około 20ej-wtedy temperatura jest idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Kontakt czytaj oglądanie się za dupami. Stu polecam ławeczka i piwko oraz oczy w radary ustawić Fenrir o 5-7 rano jest luz w parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dziś IC jechało - trzeba się było z nimi ścigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Nooooo wreszcie mi się udało! Dziś cały czas spokojna jazda w tlenie, aż nie mogę uwierzyć całe 90km bez żadnej spinki w równym tempie 27km/h, jestem z siebie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 no to ja mam taki plan na dziś od ok 17 )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nooooo wreszcie mi się udało! Dziś cały czas spokojna jazda w tlenie, aż nie mogę uwierzyć całe 90km bez żadnej spinki w równym tempie 27km/h, jestem z siebie dumny Fakt wczoraj bylo wyjatkowo pusto, jezdzilem z Adamuso z OSOZ-u i jego kumplem i byly jaja po pod stadionem przy ~ 40 / h rozszczelnila mu sie przednia bezdetkowa , przyruch w prawo i gleba, lokiec zdarl i trza mu bylo detkacza zalozyc bo naszymi recznymi pomkami nie da rady nabic tak szybko zeby sie uszczelnilo Dzis pare kolek tylko zrobilem bo wymienilem kasete i lancuch a i musialem luzy na sterach skasowac, wiec typowa jazda poserwisowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 A ja dzisiaj z Rafałem z OSOZu kilka mocnych kółek zrobiłem-jakieś 50km ze średnia ponad 32km/h było ostro! w miedzy czasie Amadeusz do nas dołączył i potem już tlenilismy, że średnia na 90km wyszła 30km/h. Na koniec jazdy zrobiliśmy z Amadeuszem dwie mocne spinki, pierwsza na prostej koło stadionu-V max 56,5km/h i druga na zjeździe-62km/h wyszło, czyli naprawdę przyzwoicie jak po takim dniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Pozdrawiam chłopaki bo dziś Was mijałem i gratuluję jeżdżenia bez kasków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Bez kasków i 6-dyszek wśród turystów w parku Nieźle trzeba mieć wbite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dziś Night Biking Będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Pozdrawiam chłopaki bo dziś Was mijałem i gratuluję jeżdżenia bez kasków Stu jak to on zawsze bez kasku, ale Rafal i jeszcze na szosie, sam bylem zdziwiony jak sie spotkalismy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nie no panowie ja jeżdzę typowo rekreacyjnie, wiec kask mi zbędny jest, a przy okazji glace se chce opalić Sezon letni już się pomału zaczyna, wiec strój typowo plażowy obowiązuje; szorty, bokserka i...laczki poza tym im lżej tym szybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Typowo rekreacyjnie to chyba tempa mylisz. Tempo rekreacyjne to tempo w granicach 15-18km/h, a nie 40 parę na h. Stu na boso jak waga się liczy, a kask serio fajna sprawa sam jeździłem bez teraz bez niego już nie umiem i się nie ruszam nawet. Bez niego czuje się jak żołnierz na wojnie bez karabinu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Żartuje z tym kaskiem oczywiście trza będzie pomyśleć o tym. Puki co przekonałem się do jazdy w rękawiczkach, bo nigdy nie jezdzilem(poza zima) za rok może okulary, bo wkurza ciągłe wyciąganie robali..., za dwa lata pewnie założę spd, a na 40te urodziny kupie se szosę i będę się ścigał w zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Aaaa i byłbym zapomniał....czas sobie sprawić jakieś gacie z pampersem, bo przy mojej jeździe rekreacyjnej nie ma czasu na postój by się załatwić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 za rok może okulary, bo wkurza ciągłe wyciąganie robali... polecam jak najszybciej, ja ostanio nabyłem w dacthlonie za 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Stu, dziś o 17 pod kapeluszem przypominam !! kto chętny na pętelke IC dziś w średniej ok 30, zapraszamy )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Pamiętam pamiętam nogi już rozgrzewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 O 17 zbieracie się żeby zrobić pętle IC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Tak, wpadnij jak chcesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Ok będę o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 To jest nas trzech a Ty @Amadeooo nie spóźnij się za bardzoooo bo po trasie można by jeszcze do parku skoczyć na 4-5kolek na dobitkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wy jeździcie, a ja do roboty ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Pętelka zaliczona...no i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 A dziś.. pada czy będzie padać? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.