luto Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 albo tlenili albo szczescia nie mialem ... ja wolniej więc mnie mijali a może takie subiektywne odczucie ale parę sztuk tego było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Byłem i ja nawet Zabrałem lepszą połowę na popołudniowe kręcenie, zrobiliśmy 2.5 kółka, aby znowu poczuła rower ( od hmm 2 miesięcy ). Ludzi umiarkowanie, szosonów paru było, Stu także mi się przewinął parę razy, ale prędkość jego vs nasza, pozwoliła jedynie na przywitanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Rozkręcacie ten park;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 W ramach samoidentyfikacji forumowiczow. Pozwolilem sobie dodac moja brodata facjate zeby byla jasnosc who is who Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 W ramach samoidentyfikacji forumowiczow. Pozwolilem sobie dodac moja brodata facjate zeby byla jasnosc who is who chyba kiedys ta "facjate" widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Mam wrażenie, że Cie dziś Woodu mijałem przy ZOO/lamy/, ale deczko później niż pisałeś - także do końca nie jestem pewien, ze to byłeś Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Nooo dzisiaj to chyba całe forum było w parku Ręka co chwila w gorze była w geście pozdrowienia Ja to jak zwykle dałem sobie popalić, nie potrafię po prostu jeździć wolno po tym parku, a szczególnie jak szosę widzę to od razu iki mam w łoczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dziś w parku same gwiazdy Szosy i tylko szosy:P I jeden Stujumper xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 dziś rowerowo w parku, choć i maraton jakiś biegał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dziś w parku same gwiazdy Szosy i tylko szosy:P I jeden Stujumper xd Szczerze to pare szos widzialem , nawet dwoch chlopakow w strojach CCC bylo , ale wjechali do zoo i tyle ich widzialem. Jedna szosa uczepila sie mnie dzis okrutnie. Caly czas na moim kole a pod koniec bazanta szarza ... na 6 kolek raz mu wyszlo ... Chyba jezdzicie ostatnio troche pozniej niz ja ?? Bo Stu to juz "100 - lat" nie widzialem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 My z kolegą Luto jeździmy od 17:30 do 19 przeważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Bo Stu to juz "100 - lat" nie widzialem ... Właśnie zastanawiam się czy jeździmy po tym samym parku? bo ja jestem regularnie od 17ej do 20ej! Tez widziałem chłopaków z CCC nawet liczyłem na jakaś rundę z nimi, ale nie ten kierunek był... w ogóle dużo szos ostatnio jeździ po parku, ale to urlopowicze bardziej a na mocnego górala to już normalnie w totka prędzej trafić idzie Ostatnio to już częściej można mnie trafić na ławeczce podziwiającego uroki "wiosny" niż na pętli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 20 Maja 2014 Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Ja dziś kamerkę testowałem - zrobiłem 3/4 kółka i skurcze mnie wygnały do domu. Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje... Zbyt intensywnie zaczynam. Podjazd szedłem na rekord i... skurcz. Wkulałem się w 3:29 bodajże. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Magnez magnez magnez, najlepiej po 500mg na dzień! Nie wiem ile robisz rozgrzewki przed mocniejsza jazda, ale ja muszę machnąć co najmniej 4-5 kółek zanim zacznę mocniej pendalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jak tam kolarze na drodze dziś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 RZEŹNIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Stu Tobie na pewno pykło z 200 z średnia 37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ja odpadłem, na podjazach mogłem jechac, ale na prostej Amadeoo za bardzo cisł, a jak dla mnie za dużo ludzi było, za dużo stawania do zera praktycznie. Z racji tego, że mam słabsze hamulce od mtb to dałem spokój. Jechałem swoje, 70km mi padło ze średnią 28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 To ładnie, Ja niestety będę niedługo się z Wami żegnał bo kurs rusza także nie będzie czasu ale póki co jeszcze pojeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ja narzekalem , ze Stu i Adama 100-lat nie widzialem no i mnie wypatrzyli dzis Pod domem wyszlo mi 84,6 km wiec ladnie jak na moje leniwe dupsko Sredniej nie podaje bo zmierzylem organoleptycznie opony ( pelny obrot kola od wentyla do wentyla na plaskim ) i wyszlo mi 2120 mm a mialem ustawione mniej wiec ciezko to okreslic ... Generalnie po 17 sie zrobila rzeznia w parku i jestem zadowolony , ze mam teraz czas wczesniej zaczynac P.S. Stu jak tam byly zajeczyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Masakraaaa dopiero teraz zjechalem zuhause! To już jest choroba chyba...??? Na koniec strzeliłem se dwa kółka pod prąd bo trafili się naiwni zające W sumie 110km ze sr 29,5km/h Ps. Już mi się to nudzi po mału :/ @Woodu Całe stada tego było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nam też się szarak trafił na szosie na podjeździe jak z objazdu z Hołda Race wracaliśmy. Coś w tym parku jest tak samo jak Stu i ekipa wyścig se zrobiliśmy, zero myślenia. Kto by pomyślał, że park tak działa, za dużo ludzi masakra na ubój z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Niestety muszę przyznać, ze i mnie zaczyna już przeszkadzać ta masa ludzi w parku... Ostatnie dwa dni to taki wylęg, ze szok, choćby w weekend! :/ dopiero grubo po 19ej robi się znośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 @Woodu Całe stada tego było No i powiedz mi chlopie jak zyc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 O której najlepiej przyjść do parku, by można było spokojnie popedałować na MTB nie wpadając na szosy i tłumy pieszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.