Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Max dla czasów jeździ nie dla poznania nowych ludzi  i pogadania na trasie i wspólnych przejazdów to mu współczuje. Kto chce rywalizacje to wybiera zawody tam obojętnie jaki nie jesteś to i tak zawsze ktoś lepszy się znajdzie czyniąc z ciebie szaraka  :w00t:

Ale ja nikomu nie każe się ścigać po parku bo to nie dość, ze nudne jak flaki w łoleju jest to w dodatku niebezpieczne, bo małe dzieci latają, psy i święte KROWY tez chadzaja! I trza hamować raz po raz i asfalt do bani jest-same niedogodności, jak tam w ogóle można jeździć...chyba tylko szaleńcy?! :P

I tak se możemy pisać do rana. Treking nie jest taki zły. Wiadomo górala i kolarzówy nie przejedzie. Ale coś tam ujedzie. To jest rower turystyk nie na park :P

Co Ty godosz, ostatnio zech Cie musiol gonic prawie kilometr :laugh::pinch:

byłem popedałowałem, paru ziomków z forum spotkałem :)

Ja dzis nadrabialem zaleglosci, ale szczerze mowiac nie bardzo kojarze wiekszosci z Was , ktorzy smigaja parkiem. Oprocz Stu , Adama of course ;) Przez 10 kolek tylko 1 zakapior mnie minol , ale akurat mialem bufet wiec nawet nie zauwazylem na jakim rowerku byl ...

jeden? dzisiaj szos w parku jak nigdy latało

moje 2 koła są w profilu, łatwo poznać

Jezdzilem miedzy 16 a 18:45 i zadna mnie nie mijala, mialem avg 28,7 wiec, albo tlenili albo szczescia nie mialem ...

Własnie wróciłem z parku. Nie było mnie z dwa tygodnie, gdyż nie było czasu.... ale dziś dosyć dużo ludzi było.

W zasadzie jak pozostali nie kojarzę większości, a na rowery nie specjalnie patrze...  :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...