biker90 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jak Max dla czasów jeździ nie dla poznania nowych ludzi i pogadania na trasie i wspólnych przejazdów to mu współczuje. Kto chce rywalizacje to wybiera zawody tam obojętnie jaki nie jesteś to i tak zawsze ktoś lepszy się znajdzie czyniąc z ciebie szaraka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Moim urokiem jest jazda po parku z takimi jak ja Oooooo ileż ja bym dał, żeby chociaż dwóch no może trzech takich jak ja, jeździło po parku...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Biker drugi raz dobrze gada polać mu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A co pijecie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stu cieszy nas, że jesteś ale nie każdy chce się ścigać po parku. Jutro ktoś chętny 2-3 kółka? Whisky i gin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ale ja nikomu nie każe się ścigać po parku bo to nie dość, ze nudne jak flaki w łoleju jest to w dodatku niebezpieczne, bo małe dzieci latają, psy i święte KROWY tez chadzaja! I trza hamować raz po raz i asfalt do bani jest-same niedogodności, jak tam w ogóle można jeździć...chyba tylko szaleńcy?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ujmę to tak: Jedni wolą park a jedni trasy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jedni wola kolarzowki inni trekingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 I tak se możemy pisać do rana. Treking nie jest taki zły. Wiadomo górala i kolarzówy nie przejedzie. Ale coś tam ujedzie. To jest rower turystyk nie na park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A co powiecie o elektrycznym?? Ten to dopiero je wypas! Jak się zmeczysz i nie mosz sił to pojedzie za Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ale stujumpera nie prześcignie ;D. Nie no technika idzie do przodu nie ma co. Każdy rower jest specyficzny:). Biker cos uchcił widocznie Whisky sie zapił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ...kolarze słabe głowy mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Bywa i tak . Mistrzu a co tam u Ciebie co porabiałeś w te deszczowe dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Nabieralem masy jak już wcześniej pisałem, żeby teraz w te słoneczne było co wytapiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 mnie kolega Luto o 10 wyciągnął na rower. Nie było kogo brac co jedynie jakis gostek na Authorze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Author to dobra firma, sam chciałem mieć kiedyś rower Authora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 I tak se możemy pisać do rana. Treking nie jest taki zły. Wiadomo górala i kolarzówy nie przejedzie. Ale coś tam ujedzie. To jest rower turystyk nie na park Co Ty godosz, ostatnio zech Cie musiol gonic prawie kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 byłem popedałowałem, paru ziomków z forum spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 A ja widzę w temacie kilka osob co jeszcze nie jeździłem z nimi. Może kiedyś, się przejedziemy kilka kółek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 byłem popedałowałem, paru ziomków z forum spotkałem Ja dzis nadrabialem zaleglosci, ale szczerze mowiac nie bardzo kojarze wiekszosci z Was , ktorzy smigaja parkiem. Oprocz Stu , Adama of course Przez 10 kolek tylko 1 zakapior mnie minol , ale akurat mialem bufet wiec nawet nie zauwazylem na jakim rowerku byl ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 jeden? dzisiaj szos w parku jak nigdy latało moje 2 koła są w profilu, łatwo poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Moje koło również jest w profilu . Nie tylko szosy latały bo i Stujumper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Tam gdzie kończą się szosy, zaczyna się Stujumper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 jeden? dzisiaj szos w parku jak nigdy latało moje 2 koła są w profilu, łatwo poznać Jezdzilem miedzy 16 a 18:45 i zadna mnie nie mijala, mialem avg 28,7 wiec, albo tlenili albo szczescia nie mialem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Własnie wróciłem z parku. Nie było mnie z dwa tygodnie, gdyż nie było czasu.... ale dziś dosyć dużo ludzi było. W zasadzie jak pozostali nie kojarzę większości, a na rowery nie specjalnie patrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.