Lawi Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Wybieram takie pory i pogodę żeby nie było ludzi za dużo. Głównie jak nie chce mi się za daleko od domu jeździć lub gdy pogoda jest w kratkę. Jak jest pogoda i weekend to nawet w WPKiW nie da rady jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja mam bliżej na Muchowiec i D3S raptem 2,5km, a do parku mam 5,3km. A poza tym jedno i drugie to Park jest więc tu i tu ludzi jak mrówków jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Ja tam na park nie narzekam, jedziesz rano, w sobotę czy niedzielę, pośmigać po lesie i można całkiem nieźle się zabawić I na pewno dużo większy banan jest niż na hałdach, przynajmniej u mnie jak mam okazję kilka razy oderwać koła od ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon5teR Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Marcin jak chcesz oderwać koła i to nie raz to zapraszam do rezerwatu na Murckach Jak jechaliśmy w tedy na hałdy to mówiłem Devilkowi aby zabrać Was na te hopki ale jakoś wyszło inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 będzie padać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Marcin jak chcesz oderwać koła i to nie raz to zapraszam do rezerwatu na Murckach Jak jechaliśmy w tedy na hałdy to mówiłem Devilkowi aby zabrać Was na te hopki ale jakoś wyszło inaczej Hopki dobre i trzeba mieć nieźle nasrane by je skakać szczególnie te duże! Chłopaki nową usypali właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 17 Maja 2014 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 byłem pokręciłem, fajnie było, szkoda tylko że nie mam okularów jeszcze ;/ woda w oczy leciała strava mi połowy trasy nie nagrała ;/ (zostały 2 kółka) a w parku wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jak tam chłopaki da się dzisiaj coś pokręcic? Bo już mi nogi zastygły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 byłem już dziś, gleba w lesie zaliczona na nowej maszynie więc pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stu da się pokręcić ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Nareszcie jakieś przejaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Można by coś dziś pokręcic, ale lenistwo górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No ja zrobiłem sobie luźną pętelkę po Kato i Sosno. Dwa PRy na dwóch segmentach (Milowicka sprint i Lotnisko_Francuska) wbite. Chciałem robić rekord na podjeździe wzdłuż ZOO na sam koniec, ale jak cisnąłem pod górę to jakiś dzieciak mi drogę zajechał zjeżdżający na dół. :/ Odpuściłem na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Panowie ktoś się wybiera ? http://www.rajdkatowice.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ja też byłem dziś sie poruszac. Pogoria, przeczyce, psary, siewierska góra. Mało mam czasu na rower na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Chętnie bym pojeździł, ale WPKiW, to nie jest raczej dobre miejsce na jazdę moim mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 To i ja się pochwale, ze dzisiaj se pojezdzilem, ale skromnie bo tylko 70km ze śred.27km/h o 19:30 w parku było dosłownie pusto!!! Pora idealna na trening w parku i do bicia rekordów... Dzisiaj dla równowagi kręciłem pod prąd a na koniec kilka podgorkowych bażantow Jak ja nie lubię jeździć po kilkudniowej przerwie...normalnie dzisiaj to by się ze mną mógł każdy średni jeździec pościgac i miałby szanse...! Powaga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stu sorry, że to powiem ale na samochwałę wyrastasz! Trochę pokory, lepsi po prostu po parku nie śmigają ps. Ja mam w dupie jakieś tam czasy nie to się liczy, na zawodach byłbyś ty szarakiem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Trochę pokory, lepsi po prostu po parku nie śmigają Mówisz o sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stu zapraszam na nocny rajd po Kato tam będzie 40 takich jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 W nocy to ja śpię spajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Hah Nuu widzisz:P ja nie próżnuje od 21 do 5 rano jazda nocna ;d koniec na słynnej hołdzie kostuhna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Tyle godzin aż??? Ciup nie chciało by mi się nawet za kasę! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Mówisz o sobie? Właśnie nie, dalej nie kumasz bazy, zjedz snickersa bo gwiazdorzy. Widziałeś kogoś w parku z elity zawodów no może oprócz Patryka Gruszki Stu zapraszam na nocny rajd po Kato tam będzie 40 takich jak Ty 40 jak on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Stu to jest właśnie urok rowerowania . Tia dobrze gadasz Biker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.