Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Wybieram takie pory i pogodę żeby nie było ludzi za dużo. Głównie jak nie chce mi się za daleko od domu jeździć lub gdy pogoda jest w kratkę. Jak jest pogoda i weekend to nawet w WPKiW nie da rady jeździć. 

Ja tam na park nie narzekam, jedziesz rano, w sobotę czy niedzielę, pośmigać po lesie i można całkiem nieźle się zabawić ;) I na pewno dużo większy banan jest niż na hałdach, przynajmniej u mnie jak mam okazję kilka razy oderwać koła od ziemi ;)

Marcin jak chcesz oderwać koła i to nie raz to zapraszam do rezerwatu na Murckach :) Jak jechaliśmy w tedy na hałdy to mówiłem Devilkowi aby zabrać Was na te hopki ale jakoś wyszło inaczej :(

Hopki dobre i trzeba mieć nieźle nasrane by je skakać szczególnie te duże! Chłopaki nową usypali właśnie  :w00t:

No ja zrobiłem sobie luźną pętelkę po Kato i Sosno. Dwa PRy na dwóch segmentach (Milowicka sprint i Lotnisko_Francuska) wbite. Chciałem robić rekord na podjeździe wzdłuż ZOO na sam koniec, ale jak cisnąłem pod górę to jakiś dzieciak mi drogę zajechał zjeżdżający na dół. :/ Odpuściłem na dziś.

To i ja się pochwale, ze dzisiaj se pojezdzilem, ale skromnie bo tylko 70km ze śred.27km/h :) o 19:30 w parku było dosłownie pusto!!! Pora idealna na trening w parku i do bicia rekordów...

Dzisiaj dla równowagi kręciłem pod prąd a na koniec kilka podgorkowych bażantow ;)

Jak ja nie lubię jeździć po kilkudniowej przerwie...normalnie dzisiaj to by się ze mną mógł każdy średni jeździec pościgac i miałby szanse...! Powaga! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...