Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w Kato raz słońce, raz deszcz... 

Wymieniłem pęknięty mostek w szosie, bo to co się ostatnio w regionie działo z wypadkami... No strach było pomykać z poprzednim. Nowiutki, czerwony, dłuższy o 20 mm Ritchey WCS założony. :)

DSC_0073+%25281%2529.JPG

Dziś z jazdy po parku odpadam, ale jutro pojawię się chyba po raz pierwszy na IC. Pewnie w ostatniej grupie będę jechał.

Zobaczę, nie obiecuję.

Jak coś to 17 pod kapeluszem rozgrzewka i na IC?

ps. nie sądziłem, że na parku pojawi sie ktoś mocniejszy od Stu.

No na pewno nie na trening, czasem się zdarza jakiś Masters przejazdem. Ale na stałe nie ma nikogo.

To byl czynny zawodnik szosowy @Adamie, ktory od czasu do czasu wlasnie se trenuje na goralu w parku, więc nic dziwnego...nie raz juz z nim walczyłem he he :)

No a dzisiaj znowu setka pękła ze srednia powyżej 30km/h, trenowalismy z Amadeuszem :)

@Amadeoo jak ściepniesz te 10kg balastu :P to bedzie z Ciebie baaardzo groźny rywal! ;) No i fajnie :)

Co by było gdyby asfalt w parku był idealnie prosty i bez dziur, oj działo by się działo  :w00t:  :w00t:  :w00t:  i to jeszcze jak  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Może i Ja bym wpadał jako szarak na moim ciężarnym rowerze. Dlaczego ciężarnym bo rower Stu waży niecałe 9 kilo, a moje bydle prawie 14 kilo żywej wagi  :laugh:

Byłem ostatnio na muchowcu i jest tam fajna pętla wokół lotniska. Krótsza niż w parku bo tylko 4,5km ale za to asfalt cud, miód, malina.

tam kolego to nie jazda tym bardziej jak jest ładna pogoda...jezdzic to dopiero tam jest strach,,,dziekciaki smgaja nic przyjemnego...dawaj na Murcki;) ma byc pogoda podobno w niedziele...ale po tych opadach bedzie bagno w lesie...może kierunek..Dąbrówka Wielka,Dobieszyce,Bobrowniki,Czeladż,Będzin,Piaski,Dąbrówka Mała,Katowice,park?

Szczerze to Muchowiec + D3S jest lepsze bo mniejszy ruch. Park to jakby na targ wjechał, a ludzie w przekupki się zmienili!

Jednego i drugiego unikam, nie lubię tłoku i ludzi nie rozumiejących, że po ścieżce rowerowej się nie jeździ  :verymad:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...