Stujumper Napisano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A skąd ja Ci kask wezme?? Chyba, ze garnek wystarczy Bedziesz jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 tak jest, na 17 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 A IC nie jeździ teraz o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 tak, IC jeździ w środy na 18 mój plan na dziś: 30 minut tlenik, godzina zaginania, 30 minut tlenik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Taa jak pogoda pozwoli...bo nieciekawie sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Dziś w Kato raz słońce, raz deszcz... Wymieniłem pęknięty mostek w szosie, bo to co się ostatnio w regionie działo z wypadkami... No strach było pomykać z poprzednim. Nowiutki, czerwony, dłuższy o 20 mm Ritchey WCS założony. Dziś z jazdy po parku odpadam, ale jutro pojawię się chyba po raz pierwszy na IC. Pewnie w ostatniej grupie będę jechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Zobaczę, nie obiecuję. Jak coś to 17 pod kapeluszem rozgrzewka i na IC? ps. nie sądziłem, że na parku pojawi sie ktoś mocniejszy od Stu. No na pewno nie na trening, czasem się zdarza jakiś Masters przejazdem. Ale na stałe nie ma nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 To jedziemy na IC tylko Adam masz być! I mała prośba możemy się ustawić na 17.20? Wcześniej nie dam rady ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 To byl czynny zawodnik szosowy @Adamie, ktory od czasu do czasu wlasnie se trenuje na goralu w parku, więc nic dziwnego...nie raz juz z nim walczyłem he he No a dzisiaj znowu setka pękła ze srednia powyżej 30km/h, trenowalismy z Amadeuszem @Amadeoo jak ściepniesz te 10kg balastu to bedzie z Ciebie baaardzo groźny rywal! No i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 dylemat na dziś: zaginać się ze Stu, czy na IC być może deszcz pomoże mi rozwiązać ten problem )) Wczorajsza jazda rewelacyjna !! Stu, jesteś maszyną ! haha z innej beczki: uśmiałem się na głos i polecam do poczytania http://szymonbike.blogspot.com/2014/04/hajlajtsy-paryz-roubaix.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Maja 2014 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 na kolarce w wpkiw doznania prawie jak na roubaix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Lektura niezła, prawie sie popłakalem... A dzis rower z głowy i dobrze, trza se dychnac troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 dalej leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Bo teraz jest pora na robienie masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 taa, co jak co ale masy to ja mam dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Tylko Stu uważaj bo ci potem zające pouciekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 A wiesz, ze to bylo by nawet wskazane... bo jazda po parku była by wtedy o wiele bardziej emocjonująca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Co by było gdyby asfalt w parku był idealnie prosty i bez dziur, oj działo by się działo i to jeszcze jak Może i Ja bym wpadał jako szarak na moim ciężarnym rowerze. Dlaczego ciężarnym bo rower Stu waży niecałe 9 kilo, a moje bydle prawie 14 kilo żywej wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 pal tam licho te parę dziur... gorsze sprawa to "nierowerzyści" na ścieżkach rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Byłem ostatnio na muchowcu i jest tam fajna pętla wokół lotniska. Krótsza niż w parku bo tylko 4,5km ale za to asfalt cud, miód, malina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibra Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Na Dolinie jest bardzo przyjemnie, ale tez trzeba uwazac na rolkarzy. Ostatnio kolega kolegi znajomej doznal powaznyc obrazen wpadajac na rolkarke, ktora zawracala na trasie bez zerkniecia kto jest za nia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 15 Maja 2014 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 rolkarze są w stanie zmienić kierunek w miejscu... i to całkiem szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Na Muchowiec mam 12km a do parku ino 5, więc wybór jest prosty! Poza tym park ma swój klimat i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Byłem ostatnio na muchowcu i jest tam fajna pętla wokół lotniska. Krótsza niż w parku bo tylko 4,5km ale za to asfalt cud, miód, malina. tam kolego to nie jazda tym bardziej jak jest ładna pogoda...jezdzic to dopiero tam jest strach,,,dziekciaki smgaja nic przyjemnego...dawaj na Murcki;) ma byc pogoda podobno w niedziele...ale po tych opadach bedzie bagno w lesie...może kierunek..Dąbrówka Wielka,Dobieszyce,Bobrowniki,Czeladż,Będzin,Piaski,Dąbrówka Mała,Katowice,park? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 16 Maja 2014 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Szczerze to Muchowiec + D3S jest lepsze bo mniejszy ruch. Park to jakby na targ wjechał, a ludzie w przekupki się zmienili! Jednego i drugiego unikam, nie lubię tłoku i ludzi nie rozumiejących, że po ścieżce rowerowej się nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.