woodu16 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Zginela mloda osoba, nasza rowerowa kolezanka, zmarla za szybko za wczesnie. Wszelkie komentarze sugerujace czyjas wine sa po pierwsze nie na miejscu a po wtore niczego nie zmienia i nie maja najmniejszego sensu. Kazdy biker wie co sie moze stac na drodze w lesie i wszedzie tam gdzie krecimy. Wiec prosze wszystkich o troszke powagi i nie sprowadzanie tej okropnej i traumatycznej sytuacji do poziomu rozumowania Antka i jego pancernej brzozy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Witajcie. Jutro startujemy około 10 z siłowni obok stawu Rzęsa. Trasa do 100 km, średnia w zależności od nogi, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A dzisiaj gdzie byliście, bo widziałem was przelotem pod kapeluszem kolo 18ej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Miałem do Ciebie dzwonić. Ale myślałem, że o 18-stej to już na grilu siedzisz. A byliśmy na takiej trasie wieczornej. http://www.strava.co...ities/139614116 Cwiczyliśmy gminę Psary, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Miało byc ognisko, ale odwołane No trasa niezła i srednia tez w normie, ale widze, ze Mateusz ma lepszy czas na podjezdzie wzdłuż zoo od Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 No fakt wczoraj odpadłem po przejechaniu dwóch pętli z Tobą i Amadeoo. Troszke za szybko jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ale ja mowie o Mateuszu, a nie Amadeuszu... Chyba zmeczony jestes A swoją droga to co to sie wczoraj stało, ze odpusciles?? Ale kolega w długich włosach tez odpadł więc sie nie przejmuj, w końcu ELITA była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 No jechałem swoje. Wam najlepiej się jeździ we dwójkę. A Mateusz dziś jechał sam pod bażanta, bo go zawróciłem z pod spodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 )) Jutro ok 17.00 jade trase IC z planowaną średnią ok 27 (tak jest Stu, czysty przyjemny tleeeenik ))) Oczywiście jak nie będzie padało - prognoza jest średnia. Czy ktoś jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ostatnio podczas Twojej "rozgrzewki" mało zawału nie dostałem na podjeździe jak próbowałem nadążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ale kolega w długich włosach tez odpadł więc sie nie przejmuj, w końcu ELITA była Mówiłem Ci, że do domu wracam, bo mnie skurcze brały. W drodze powrotnej tak mnie zgięło, że prawie spadłem z roweru. Jechałem z Wami do linii startu pętli na trasie dla rolek, potem sobie odbiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 temat zaczyna się kręcić to dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 @Hook Przeca wiem, chciałem tylko Adamowi dodać otuchy bo stracił sie nam na podjeździe jak rasowy "zając" Btw... Spadles na 7me w rankingu pojazdu pod Bazanta ale na Planetario zato jestes 2nd! Musze sobie kiedys zrobic czasówke na tej kostce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Nie masz małego blata by tam podjechać. Mokro na parku? Bo właśnie wybieram sie na rower. To był Hook? Nie poznałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Na parku fajnie, miejscami małe kałuże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 To był Hook? Nie poznałem. A bo z Once Eroski / biało-czerwonych na BMC Swiss zmieniłem barwy + nowy kask i rękawiczki. Btw... Spadles na 7me w rankingu pojazdu pod Bazanta ale na Planetario zato jestes 2nd! Ten podjazd z Wami wyszedł 3:31 swoją drogą. Na Planetario wyjeżdżałem łącznie dwa razy, przy czym za tym rekordowym drugim chyba za wcześnie przestałem kręcić - "meta" była dalej niż myślałem. Rozbiegam się w tygodniu, pokręcę i może w weekend spróbuję te dwa wyniki poprawić. Na całej pętli mam opory żeby jechać szybko i bić rekordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 To był Hook? Nie poznałem. He he, nie poznałes bo za szybko Ci uciekł i tyle go widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 No dziś pokręciliśmy się z Mateuszem po Katowicach. Na parku dwie pętle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jak tam kolarze-amatorzy, ktos wie jakie warunki na szlaku WPKiW panują??? Bo nie wiem czy szykować bidony na dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 w Katowicach/Siemianowicach na zmianę deszcz i słońce, ogólnie chmury cały czas wiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Stu byliście z Amadeoo na trasie IC? Mnie Mateusz chciał zabrac bym rzucił okiem, ale zaczeło padać wczoraj i się cofneliśmy do centrum K-c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Dwie krople spadły Ci na nos i chciałeś wracać Szykuj nogę na środę bo jedziemy IC w peletonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nie byli, tzn ja nie bylem. Dzisiaj za to stowka pękła ze śred.30,7km/h Załapalem sie na jakies tam tempowki, gdzie pred. pod bazantem regularnie 39-40km/h była!!! Czas jednego podjazdu, który udało mi sie zmierzyć to 3:08s Normalnie jechałem za lokomotywą, albo koniem sam juz nie wiem, chłop byl nie do zajechania! Aaa i jechał na góralu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ktoś lepszy od Maxa nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 apropos IC, kto sie wybiera? można by spróbować zmontować team na pierwszy w tym roku IC Stu naprawdę fajnie by było jakbyś wpadł - tylko kask koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.