rafalek940 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 brak treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ale komuś się coś stało ? czy sprzęt ucierpiał, bo strasznie poważnie napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Rafał pisz nie trzymaj nas w niepewności co się stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ale komuś się coś stało ? czy sprzęt ucierpiał, bo strasznie poważnie napisałeś Nikogo z wczesniej wpomnianych nie widzialem przez ostatnie 4 dni a to juz conajmniej podejrzane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawi Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Niektórzy z was pewnie znali Kasię z jazd w parku, więc myślę, że należy to napisać. Podczas ostatniej wycieczki, na którą umówiliśmy się tu na 1 maja doszło do wypadku. W trakcie zjazdu z góry w miejscowości Niegowonice Kasia wypadła z zakrętu i w wyniku tragicznego wypadku poniosła śmierć na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Wpadła na słupek wykonany z podkładu kolejowego widoczny w centrum zdjęcia na cienu drzewa. https://www.google.pl/maps/@50.389754,19.425185,3a,75y,234.84h,61.97t/data=!3m4!1e1!3m2!1syCaxYgPIkoM2eXvMTw8Y7w!2e0 Jechała jako ostatnia, nie widzieliśmy więc, co się stało. Policja jest w trakcie wyjaśniania sprawy więc, puki co nie powinniśmy się szerzej wypowiadać co do szczegółów wypadku. http://zawiercie.naszemiasto.pl/artykul/smiertelny-wypadek-w-niegowonicach-rowerzystka-zginela-na,2256668,t,id.html Nie pisaliśmy nic, bo słowa nie potrafią oddać tego co tam przeszliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 szkoda, po prostu ogromnie szkoda Kasi że tak szybko skończyła życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Dokładnie bardzo szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Tragedia, straszna tragedia...ogromne wyrazy wspolczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ze co ..?sory nie wierzę co czytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Smutek, zal i trwoga...nie wiem jakich słów użyć dla tej strasznej tragedii, nie do opisania... Nikt nie mogl przewidzieć takiego zdarzenia... Wielkie Wyrazy współczucia dla Rodziny i najbliższych Kasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ludzie, dopiero ze Stu podziwialismy w sloneczku jak kreci koleczka ( nam sie nie chcialo ). Nie wiem co napisac , powiedziec bo to i tak nic nie da. https://www.youtube.com/watch?v=CFFZJrZ2EWI Moj kumpel Piotrek ze studium nagral ta nute ... Wiem, Panowie , ze moze rodzina sobie nie zyczy , ale kiedy i gdzie pogrzeb bo trzeba by pojechac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Aż zamarłem jak to przeczytałem.... Przeczytałem pierwszego ze... "jakaś dziewczyna 30 letnia uderzyła w drzewo"....ale na myśl mi nie przyszło, że to mogła być Kasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Zimno się zrobiło w temacie, szkoda wielka szkoda wielka tragedia! Kurde czemu Kasia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hookie Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie wierzę w to co czytam... Jestem w szoku. 30 kwietnia jechałem tą trasą, zawróciłem 3-4 km przed miejscem wypadku - miałem dość ruchu ulicznego, kiepskiej nawierzchni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jeszcze nikt nie napisał słowa brawura ją zabiła, a takie komentarze się czyta pod tekstem czy tam artykułem o tym wypadku. Na tej drodze coraz więcej rowerzystów ginie może dla świętego spokoju ją omijać trza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobilo Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 "ŚRODOWE IC KU PAMIĘCI KATARZYNYŚmiertelny wypadek dziewczyny, która zaczęła w tym sezonie przygodę z kolarstwem.. to miał być jej pierwszy sezon IC. Jak wielu z Was kupiła rower szosowy specjalnie z myślą o braniu udziału w tej imprezie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ollie Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jestem siostra Kasi. Ostatnia wiadomosc jaka mialam od mojej Kasi była o 14:15 - pisala ze jest na miejscu ale po drodze zlapala gume, ze ma zgon, brak sil... Policja wraz z prokuratura zamknela sprawe z powodu braku naoczengo swiadka. Dlatego szukam kontaktu z osobami, ktore wtedy Kasi towarzyszyly. Musze wiedziec jak sie czula, czy dawala rade jechac, jak przebiegala akcja ratunkowa...Widze ponizej w kometarzach ze sa tu Ci ludzie. Prosze Was bardzo o konakt...chociaz mailowy ola.bialas@wp.pl, moj tel: 691 988 180. Kasia to nie tylko moja siostra ale i moj najlepszy Przyjaciel, wspanialy Czlowiek. Prosze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodu16 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Wiem , ze to tylko slowa , ale serdecznie wspolczuje, nie potrafie dojsc do siebie pomimo faktu , ze mnie tam nie bylo... Napisz PW do StuJumper lub AdamJedzie na pewno odpowiedza z checia. Zreszta sam im napisze. Jeszcze raz przyjmij moje najszczersze kondolencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarsky Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jeszcze nikt nie napisał słowa brawura ją zabiła, a takie komentarze się czyta pod tekstem czy tam artykułem o tym wypadku. Na tej drodze coraz więcej rowerzystów ginie może dla świętego spokoju ją omijać trza? Bo po prostu "zaiści" koledzy którzy z nią jechali powinni dostosować tempo do najsłabszej osoby a nie olać ja i zostawić w tyle. Mam nadzieję że zwiędniecie z sromoty i sumienie nie pozwoli wam spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 kolego Yarsky, chyba coś Ci sie w głowie po.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeoooo Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Yarsky, zamiast napisać to co sądze wprost, co wymagało by użycia wielu niecenzuralnych słów o tobie, napisze łagodnie: "nie masz racji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Bo po prostu "za######iści" koledzy którzy z nią jechali powinni dostosować tempo do najsłabszej osoby a nie olać ja i zostawić w tyle. Mam nadzieję że zwiędniecie z sromoty i sumienie nie pozwoli wam spać. jeździli razem wielokrotnie, więc to nie olewanie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja proponuję może aby co poniektóre osoby wstrzymały się z osądami. Sam jeżdżę często w grupie i wiem jak to wygląda. Pozatym myślę, że koledzy jak i rodzina Kasi mocno to przeżywają i niepotrzebne im take mądrzenie się, ja Kasi nie znałem ale jednak jakiś smutek jest, bo była jedną z nas i kochała ten sport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Prawda taka, że jakby jechała 25km/h tak jak policja sądzi to by żyła i była z nami, musiała znacznie więcej jechać. Jedni sadzą, że uderza w płot policja zaś, że w drzewo, a świadków brak. Coś za dużo nie jasności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.